Model jazdy dość przyjemny (jeżdżę na profesjonalnym), chociaż nie mogłem zapanować nad Lotusem Exige, grafika bardzo dobra. Niestety bonusów z LE nie mogłem pobrać, bo PSN nie działa . Wyścigi w nocy moim zdaniem są na poziomie GT, tylko mniej widać. SI jest bardziej inteligentne- walczą i nie pchają się na linię jazdy za wszelką cenę. Jest więcej torów i nie różnią się jednym zakrętem. Nawet na trudnym poziomie nie jest trudno wygrać. Drifty są przyjemne, ale po dłuższym graniu w GT5 musiałem się chyba 30 min. przyzwyczajać. Zniszczenia są super- można nawet urwać koła , a najważniejsze, że jest Porsche, E30 i Huayra .
Nie nastawiałem się na symulację, więc się nie zawiodłem
Jako że G25 musiałem oddać, długo polowałem na DFGT, uważam że obecne ceny to totalne przegięcie pałki. Wyhaczyłem używkę na gwarancji do końca roku za 300zł. Wygląda jak nówka.
Ja też mam, nic innego za ~400zł nie ma. U Was też po kilku miesiącach zużywa się ta guma po bokach? U mnie po lewej stronie na górze jest już praktycznie szara .
Ja też mam, nic innego za ~400zł nie ma. U Was też po kilku miesiącach zużywa się ta guma po bokach? U mnie po lewej stronie na górze jest już praktycznie szara .
Ja mam swojÄ… od... 2 lat ponad?
I stan idealny. Nic siÄ™ nie przebarwia, guma idealnie, wszystko miodzio...
Ogółem - jedna z najlepszych kierownic, zwłaszcza za tą cenę.
Choć jak się uda (kiedyś), to G25/G27 ze sprzęgłem i manualem nie pogardzę
Komentarz