Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Najnowsze zakupy

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• Re: Najnowsze zakupy

Procesor - INTEL Atom D410 1.66 GHz (512kb cache, 45nm, TDP 10W)
    Karta graficzna - INTEL GMA3150 Mobile
    Pamięć - 3GB RAM DDR2 800MHz
    Dysk - 160GB S-ATA II 7200 obr/min
    Matryca - 20" LED 1600x900 HD+
    System Operacyjny - Oryginalny Windows 7 Home Premium PL
    Dodatki - Nagrywarka DVD+/-R(RW) (Dual Layer), kamera internetowa, mikrofon, głośniki, czytnik kart 6 w 1, 5x USB 2.0

Bardzo przyjemny sprzęt, praktycznie nie gram na PC, który jest mi potrzebny tylko do internetu/muzyki/papierów/serwera multimediów do PS3, sprawdza się idealnie. Nieźle się prezentuje, cichy i oszczędny. Jak za 1379zł jest to idealna oferta.

Komentarz

Prezent na urodziny od rodzinki:

Nie ma jeszcze tego klimatu, co "mój" egzemplarz z miejskiej biblioteki (zbyt świeża), ale i tak... cudowne uzupełnienie prywatnej biblioteczki

Komentarz

Nie wiem czy inwestować w PS2

Komentarz

Wedug mnie kupowanie gier na ps2 jeszcze ujdzie ale radze rozgląć się za nową konsolą albo może gierkami na pc
          Mam dużą kolekcje gier na ps2 i nie mogę ich sprzedać. A kiedyś naprawdę dużo pieniędzy kosztowały, teraz to bezcen. Z grami na ps3 też tak będzie w przyszłości?

Komentarz

Z niektórymi tak jest już teraz.

Komentarz

Zamieszczone przez Glenn
              Wedug mnie kupowanie gier na ps2 jeszcze ujdzie ale radze rozgląć się za nową konsolą
              Eee tam. Jak nie jesteś dzieciakiem, który jara się superhiper grafiką itp. lepiej zostać przy starej konsoli. :wink:
              Jest tyl dobrych tytułów na ps2 w które nie grałem, że przy mojej ilości grania to najbliższe 2 lata mam z głowy A używane gry są w bdb stanie za niespecjalnie dużą kase.
              Choć mgs1 na psx trzyma wartość.

Komentarz

Zamieszczone przez PP89
                Zamieszczone przez Glenn
                Wedug mnie kupowanie gier na ps2 jeszcze ujdzie ale radze rozgląć się za nową konsolą
                Eee tam. Jak nie jesteś dzieciakiem, który jara się superhiper grafiką itp. lepiej zostać przy starej konsoli. :wink:
                Jest tyl dobrych tytułów na ps2 w które nie grałem, że przy mojej ilości grania to najbliższe 2 lata mam z głowy A używane gry są w bdb stanie za niespecjalnie dużą kase.
                Choć mgs1 na psx trzyma wartość.
                Trochę to zabrzmiało tak, jakby Ci którzy mają Current-geny są dzieciakami którzy się jarają super-hiper grafiką

Komentarz

W żadnym wypadku nie miało tak zabrzmieć, jak to pisałem to miałem w głowie pogoń za nowością itp. :wink:

Dobra, nieważne

Komentarz

Kumpel nie dawno sprawił sobie PS2 i już 10 gierek uzbierał.Ma ładnie na półeczce po układane i mówi,że cieszy go taki widoczek jak sobie gierki w rządku stoją No i dalej kupuje i to nówki...

Komentarz

Mnie też cieszy widok półki z grami, ale na PC - dlatego jestem przeciwny chociażby cyfrowej dystrybucji :wink:
                      http://swiftclub.pl/ Aktualnie:
                      GranTurismo 1 NTSC-J 100% PAL 100%
                      GranTurismo 2 NTSC-U 98.2%
                      GranTurismo 5 99%
                      GranTurismo 6 100%

Komentarz

Coś czuje, że skończe niedługo z graniem... Musze mieć kase, a nie mam z czego. Dlatego sprzedam część kolekcji gier, która tak ładnie wygląda na półce...18 gier...

Komentarz

Zamieszczone przez Quattro
                          Coś czuje, że skończe niedługo z graniem... Musze mieć kase, a nie mam z czego. Dlatego sprzedam część kolekcji gier, która tak ładnie wygląda na półce...18 gier...
                          Ok, to poproszÄ™ o listÄ™ wraz z cenami

Komentarz

Ja niedługo kupuję memorkę i GT2 na mojego świeżo zakupionego PSX.
                            Świerze zdjęcia gt4, polecam http://www.gthome.pl/forum/gt4-photo...c6405-105.html

Komentarz

Zamieszczone przez kyjgel
                              Zamieszczone przez Quattro
                              Ok, to poproszÄ™ o listÄ™ wraz z cenami
                              Wystawiaj listę gier najlepiej z cenami i Ci "pomożemy"

Komentarz

Ale spójrzcie na to z innej strony. Za 10-15 lat takie i gry oraz konsola będą miały wartość kolekcjonerską, a więc cena za sprzedaż raczej w górę.

Komentarz

PracujÄ™...
                                X