Kurde znowu coś kupiłem, chyba coś ze mną nie tak :mrgreen:
Kurde nie wiedziałem, że bez rzeźni w grze można tak się wciągnąć
Wiem wiem, że nie pochwalacie tego zakupu ale byłem bardzo ciekawy. Szkoda, że nie ma trybu 2 players
... i jeszcze taka uniwersalna ładowarka firmy Thrustmaster do wszystkich czterech kontrolerów jakie posiadam. Kupiłem to, bo nie ma nigdy wolnych portów USB w PS3 i denerwują mnie te kable do podpinania na czas ładowania. Teraz wystarczy wpiąć do wolnego gniazda na listwie i problem z bani
Wiem wiem, że nie pochwalacie tego zakupu ale byłem bardzo ciekawy. Szkoda, że nie ma trybu 2 players
Ja pochwalÄ™, bo Unleashed podoba mi siÄ™ podobnie jak jedynka
Co do kolekcji gier - na PC mam 35 tytułów, ale na tej platformie to wszystko taniej wychodzi. Gdzieś nawet był temat z kolekcjami
Edit. Tutaj: viewtopic.php?f=28&t=5121&st=0&sk=t&sd=a
Shift mi nie podpasował, ani jedynka ani dwojka a już na pewno nie niby rewolucyjna kamera z kasku. Samochody zachowują się ociężale jak krowy na pastwisku.
Shift mi nie podpasował, ani jedynka ani dwojka a już na pewno nie niby rewolucyjna kamera z kasku. Samochody zachowują się ociężale jak krowy na pastwisku.
No i się ku*wa przekonałem Jak mi ktoś powie, że NFS Shift 2 to symulator to walnę śmiechem :mrgreen: Kurde faktycznie auta jeżdżą jakoś ociężale no i przede wszystkim dziwnie. Jeszcze się nie spotkałem z takim modelem jazdy Pewnie jak przysiądę na dłużej do tego tytułu ( o ile przysiądę ) to pewnie się przyzwyczaję do kierowania wypasionymi walcami
Komentarz