Otóż od razu zaznaczam, że każde z nich piłem po raz pierwszy. Zaskoczył mnie bardzo normalny smak ryżowego Asahi, jak dla mnie zwykłe przeciętne piwo jakich wiele. Utenos był słaby i mdławy jak dla mnie. Najlepsze z tego zestawu to Svyturys - porządna (ale nie przesadzona) goryczka i wyraźny smak piwa (o cudnej butelce nie wspominam) oraz (jeśli ktoś lubi pszeniczne) Obolon biały - jedne z lepszych pszenicznych jakie piłem. Tomek, mi też gratis przywieźli do domu. Ale z innego sklepu
I znowu coś wpadło. Nie mogłem się oprzeć, bo lubię serie COD
Niestety poszczególne części serii COD z roku na rok wypadają coraz gorzej.Black Ops miałem na PS3 kupiłem na początku roku,bo nie miałem w co grać.Odgrzewany kotlet pełen niedoróbek to tak w skrócie .Ja tylko czekam do 28 października na Battlefield 3 (preorder zamówiłem już w marcu).Myślę,że jest to obowiązkowa pozycja dla fanów FPS
A ja na obie, choć BF pewnie bardziej na Singla.. Nie podchodzi mi tam jakos multi. Gralem troche w BC2 i jakos nie moge sie przyzwyczaic, od czasu do czasu odpale.
@Squad pewnie juz zdazyles cos pograc w DeusEx i jak wrazenia?
No Deus jest zajebiszczy. Ma niesamowity klimat fajną grafe super fabułe, kupe fajnych cyberpunkowych klimatów. Długo można by wymieniać. Grę można przejść praktycznie niezauważonym, zaś jeśli ktoś lubi akcje typu MW2 też da się grać na full auto. Trzeba pograć, po dwójce i trójce to jest dopiero zasłużony następca pierwszego druciaka :mrgreen:
Nie wiem jak na PS3 bo w fpsy gram tylko na pc ale grafika powala fajnym klimatem i estetycznością i do tego ma nawet znośne wymagania.
Komentarz