Niestety, po wczorajszych próbach ostatnich sezonowych czasówek muszę jednoznacznie stwierdzić że mi zajmie to na pewno więcej czasu... Ale na pewno się nie poddam
Full metal, na gaz blowback (nie lubie elektryków, moc maks 520fps na wylocie przy kulkach 0.20g.
Zamieszczone przez Angello
Zamieszczone przez Sqad
Dołącza do mojej kolekcji replik m4
Pochwal się swoją kolekcją. Gdzie kupujesz te wspaniałe zabawki ? Opisz jak są zrobion te repliki
w internecie wpisz ASG sklep w google i bedziesz miał mase stafu
mam jeszcze jeszcze desert eagle tokio marui z hard kickiem (nie wyceluje się dobrze przy strzelaniu jeden za drugim taki ma odrzut)
wyglada tak i ja w ubranku
snajperka sprężynowa (na focie to nie ja trzymam, innej nie mam.
jeszcze jakieś pistoloty sprężynowe i shotgun.
Zamieszczone przez Serwer
Zamieszczone przez Sqad
Dołącza do mojej kolekcji replik m4
Tylko kolekcja, czy ta aktywna część również?
Zdarza się że czynnie choć ostatnio mam mniej czasu wolnego na to
Ja na razie kończę z ASG może za 3-4 lata powrócę do tego Dlatego też mam na sprzedaż cały osprzęt min. AK-47 CM.042 (full metal + wood),do niego aku 9,6V,pas taktyczny,pokrowiec,ładowarka uniwersalna,zestaw flecktarn (spodnie,bluza,kurtka,kamizelka,hełm,jungle boots),nowa paczka kulek 0,25g 3000szt.
Jako, że stary notebook niedomagał wleciał nowy, większy, ładniejszy i podobno mocniejszy
Czyli Acer TimelineX 5830tg. Co do gratów, to:
Matryca 15.6 cala
4gb ddr3
geforce GT540M 1gb
i7-2620M
250GB ATA
Specyfikacją to to nie powala, pewnie zmienię dysk na jakieś 750gb, oraz zmienie 2x2 na 2x4gb ram. Chociaż nie wiem czy jest sens, mnie laptop służy do szperania w internecie, oglądania filmów i zdjęć, także wymagania dość małe.
Tak wygląda przy małym bracie:
czyli apire one, 15,6 vs 10,1"
Dlaczego Acer? Niestety- głównie z powodów finansowych- mnie ten 5830tg
kosztował 1700zł(),a w tej cenie nie dostanę nic nowego o podobnych parametrach.
Tylko trochę duży jest, jak pójdę na studia łyknę jakiegoś ipada albo netbooka coby mieć na czym notatki robić
Ja mam od nich HD4850 i jak po 2 miesiącach szlak trafił ją, to 8 miesięcy po serwisach jeździła :/. Dwa razy oddali zepsutą, trzeci raz dopiero było ok.
Komentarz