Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Najnowsze zakupy

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• Re: Najnowsze zakupy

Zamieszczone przez Kamil 12
    Kumpel chyba za 30 dychy na allegro kupił. Minęły jakieś 3 miesiące. Zęby jeszcze ma
    Tylko pogratulować dobrego zakupu bo skoro działa mu nadal to dobry sprzęcik kupił

Komentarz

I tyle w temacie, w środę/czwartek (zależy, jak paczka dojdzie) znikam z powierzchni Ziemi, nie ma mnie dla nikogo.

http://crazypumpkinsnest.wordpress.com/

Komentarz

Komentarz

Chcesz się nabawić pylicy? Słyszałem ze w gimnazjum jest ostra jazda na tabakę, przedbiegi przed wciąganiem kresek z gwiezdnego pyłu. Organizm tego nie strawi, ale zalegnie na lata w płucach. Lepiej oddaj to do sklepu, wiem że pewnie Twoi rodzic nawet by Ci tego nie powiedzieli ciotka histeryczka ze mnie. Po prostu miałem kiedyś akcję z tym syfem i żałuję tego do teraz.

Komentarz

Teoretycznie jeżeli nie będzie wciągał za dużo, to nic mu nie grozi, jednak nie wiem co w tym fajnego...

Komentarz

Podejrzewam, że takie pudełeczko starczy mi na rok, nie zamierzam się zaćpać, dlatego wziąłem owocową, najlżejszą, tylko dlatego, bo fajnie smakuje

Komentarz

Zamieszczone przez kyjgel
                ciotka histeryczka ze mnie.
                Właśnie że nie. Trzeba pomagać innym.

Komentarz

i znowu Kyjgel miał cholerną rację

Za dużo wziąłem i niedobrze mi się zrobiło fest. Straciłem ochotę do życia na prawie godzinę.

Nowo nabyte pudełeczko poleciało przez okno i już więcej tego gówna nie kupię

Komentarz

A trzeba było słuchać starszych i mądrzejszych :wink:

Komentarz

Ja już taki jestem, zawsze muszę się przekonać

Komentarz

Ja to tam tylko raz spróbowałem, i rzygać mi się zachciało.

Komentarz

A mnie nigdy nie ciągnęło ani do fajek, ani do tabaki. Po prostu kiedyś przyrzekłem sobie, że nigdy w życiu nie wezmę fajki do mordy i słowa dotrzymuję.

Komentarz

Kiedyś też tabe jechałem, i to w dużych ilościach(w stosunku do czasu). Przestałem w końcu ot tak(co prawda nawet 1 pudełka nie zużyłem, ale jednak)

Komentarz

Zamieszczone przez Toyo
                              A mnie nigdy nie ciągnęło ani do fajek, ani do tabaki. Po prostu kiedyś przyrzekłem sobie, że nigdy w życiu nie wezmę fajki do mordy i słowa dotrzymuję.
                              U mnie dokładnie tak samo, nie wiem w ogóle po co zaczynać z tym badziewiem. Dlatego nawet nie próbuję, bo i po co :wink: ?
                              http://swiftclub.pl/ Aktualnie:
                              GranTurismo 1 NTSC-J 100% PAL 100%
                              GranTurismo 2 NTSC-U 98.2%
                              GranTurismo 5 99%
                              GranTurismo 6 100%

Komentarz

kiedys bawilem sie z tabaka (nawet rozne sposoby korzystania z tabaki - np przez powieke. daje ciekawy efekt, ale nie robilem tego czesto)
                                jak wezmiesz za duzo w krotkim czasie to jest mega zmul, jakbys pol paczki fajek wypalil. tabake mozna brac, ale jedna kreske czy dwie zrobic na dziurke.
                                nie przesadzac i nie za czesto. mi sie to dawno znudzilo

Komentarz

PracujÄ™...
                                X