Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Rodzice vs Ty i Twoja konsola

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

Re: Rodzice vs Ty i Twoja konsola

Jeszcze parę lat i dla części, bądź większości userów faktycznie będzie to już "Żona vs Ty i Twoja konsola" :mrgreen:

Komentarz

Yo yo. Ja to się dziwie że Angella kobieta z domu jeszcze nie eksmitowała, w dzień na forum w nocy Night Riders Pewnie cichcem wymyga się do garażu żeby pogierczyć. I niech ktoś mi powie że mężczyźni do końca życia nie zostają w głębi duszy dziećmi

Komentarz

Zamieszczone przez Dreadlock89
        I niech ktoś mi powie że mężczyźni do końca życia nie zostają w głębi duszy dziećmi
        No powyższe zdanie potwierdza to co można zobaczyć w tym białym budynku w Warszawie który przypomina namiot cyrkowy Tak faceci do końca życia są dziećmi i lubią bawić się "zabawkami" :mrgreen: Większość kobiet jakoś nie ciągnie do konkretniejszych zajęć tylko przy garach czy u fryzjerki posiedzieć i poplotkować.Zdarzają się pojedyncze przypadki jak taka powabna kobitka na zielonej Kawasaki Ninja na przykład Z zewnątrz kobieta ...od środka bestyjka

Komentarz

mam taką znajomą i też na zielonej Kawasaki Ninja
          jak będzie miała foto to wam podeślę^^

Komentarz

Ja to się dziwie że Angella kobieta z domu jeszcze nie eksmitowała, w dzień na forum w nocy Night Riders Pewnie cichcem wymyga się do garażu żeby pogierczyć.
            Oj ja też tym faktem jestem zaintrygowany, nieraz słyszałem ją na headsecie jak się w tle krząta, podczas kiedy my się ścigaliśmy (na pewno nie był to garaż ). Normalnie skarb jakiś nie kobieta A ja? Nie mam małżowinki, z rodzicami już daaawno nie mieszkam, więc... w sumie raj gracza
            PS. Mam nadzieję, że Angello się nie obrazi, że tak tu o nim plotkujemy. O - może pozdrów żonę Andrzeju i przekaż najwyższe wyrazy uznania od znajomych forumowiczów :wink:

Komentarz

Adoptujcie mnie

Komentarz

Moja żona podziela moją pasję. Cieszy ją fakt, że jestem facetem co ma wiele zainteresowań a nie szlajam się po metach i wracam z zapitym ryjem.
                Ja uprawiam hobby a żona ma mnie w tym czasie przy sobie
                Są chwile, że razem gramy w GT5 na dwóch graczy Moja kochana druga połowa jest bardziej fanką serii NFS a najbardziej lubi serię Hot Pursuit :mrgreen:

Zamieszczone przez siniak
                O - może pozdrów żonę Andrzeju i przekaż najwyższe wyrazy uznania od znajomych forumowiczów :wink:
                Przekazałem pozdrowienia i Anita pozdrawia Wszystkich moich znajomych z tego forum oraz miłośników serii Gran Turismo

Adoptujcie mnie
                Siniak wybiera się do mnie to zabierz się z nim i załatwimy Ci adopcje

Komentarz

Zamieszczone przez Angello
                  Są chwile, że razem gramy w GT5 na dwóch graczy Moja kochana druga połowa jest bardziej fanką serii NFS a najbardziej lubi serię Hot Pursuit :mrgreen:
                  No mówiłem że skarb

Zamieszczone przez Angello
                  Siniak wybiera się do mnie to zabierz się z nim i załatwimy Ci adopcje
                  Tym bardziej że przejeżdżam przez centralną Polskę, ale jest mały szkopuł - zanim dojadę do Białego zahaczam o parę innych miejsc co zajmie kilka dni, więc dread musiałby się cały ten czas ze mną bujać

Komentarz

Angello- no jest w tym jakaś logika ale i tak musi być w max tolerancyjna Podziękuj od nas i kup bukiet kwiatków.

A będę miał pokoik na poddaszu i łóżko w kształcie wyścigówki? Jak tak to biorę klocki, łopatkę, grabki,wiaderko i jade Tylko trochę duży już jestem i dziwnie wyglądam więc nie wiem czy ta opcja przejdzie hehe.
                    Łojoj byłoby zabawnie z tym wyjazdem ale jak siniak mówi to wymagałoby kombinatorki a niechce krzyżować planów

Komentarz

• Re: Rodzice vs Ty i Twoja konsola

Zamieszczone przez Toyo
                      Jeszcze parę lat i dla części, bądź większości userów faktycznie będzie to już "Żona vs Ty i Twoja konsola" :mrgreen:
                      Albo "Dzieci vs Ty i Twoja konsola". :mrgreen:

Komentarz

Tak, tak, kwiaty dla pani Anity co najmniej :wink: .

Komentarz

Zamieszczone przez Quattro
                          Zamieszczone przez Toyo
                          Albo "Dzieci vs Ty i Twoja konsola". :mrgreen:
                          U mnie pasuje Brat vs Ty i Twoja konsola ^^

Komentarz

Hmm, no to u mnie chyba "Ty vs Twoja konsola:

Komentarz

Bruce Lee vs Ty i twoja Konsola.

Komentarz

No to teraz grubo
                                Chuck Norris vs Ty i twoja Konsola