Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Rodzice vs Ty i Twoja konsola

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• Re: Rodzice vs Ty i Twoja konsola

Jeśli ktoś dotyka twoją konsolę to wiedz,że coś się dzieje

Komentarz

U mnie to wyglÄ…da bardziej tak:

Laser vs Ty i Twoja konsola.
      GT5 = 68% GT4 = 100% GT4 = 100% GT3 = 100% GT:C = 100% GT2 = 100% GT = 100%

Komentarz

Gram na Ps3 praktycznie kiedy chcę, bo mam swój telewizor plazmowy
        Byłe nie do 2:00 na ranem

Komentarz

A kablem ciÄ™ nie bijÄ…?
          narancs alternativa

Komentarz

Jeśli to był obelga to: U mnie jest inaczej niż u ciebie
            Jeśli nie była to: tak bezprzewodowym.

Komentarz

A co, szukasz bratniej duszy szymoniec?
              GRAN TURISMO 4 ALL GOLD LICENSES AND DRIVING MISSIONS
              Moja galeria - gt4-photo-mode/tycha-t6552.html

Komentarz

Dobrze, ze ja nie mam takich problemow jak co niektorzy :mrgreen: Odkad kupilem GT5 (w sensie, ze wczesniej nawet nie dotykalem PS3, bo to i tak brata konsola), to wlaczam konsole odkad wstane z lozka (czyli srednio okolo 12), a koncze niejednokrotkie o 5/6 rano, do tego w miedzyczasie cos tam skrobie na laptopie. Prosciej to ujmujac - wlaczam konsole kiedy chce, gram ile chce, wylaczam kiedy chce :mrgreen: W dzien maja starzy troche gorzej, bo w nocy gram na sluchawkach jak juz, a niedawno sie nauczylem podlaczac glosniki pod TV i moocno dokrecac subwoofer Mozecie tez nie wierzyc, ale mam dosyc maly pokoj i u mnie PS3 robi takze jako grzejnik :mrgreen: :mrgreen: Potrafi to gowienko nagrzac w pokoju.

Komentarz

Ja niemam problemu, bo mama tylko tak jakby jest niezadowolona ( a raczej była jeszcze miesiąc temu bo teraz już nie narzeka ) a tata tak w przybliżeniu co tydzień mówi i za godzinę znów gram. Przepraszam źle to ująłem.

Komentarz

Ja pindole,ale co nie którzy mają problemy widzę Stwierdzam,że codzienne dylematy i trudności to błahostki przy waszych rodzinnych tragediach

Komentarz

Zależy jakich masz rodziców i jakie warunki. Jeśli im to nie przeszkadza bo nie chodzisz i nie jęczysz to to tolerują. Bo mają czas dla siebie po pracy. Albo ich to nie obchodzi. Mogą być też restrykcyjni i ściśle kontrolować Twój czas spędzony przed konsolą. Jest też kwestia Tv, jeśli każdy w pokoju ma śwój to żaden problem. Gorzej jeśli jeden, lub chcesz poszaleć w salonie na rodzinnym bo każdy chce coś obejrzeć... To normalne i akurat o tym jest ten Topic.

Komentarz

Dobrze to ująłeś Dreadlock89. Ja lubię poszaleć na plaźmie u rodziców. :wink:

Komentarz

U mnie jest tak: konsola stoi u mamy w pokoju i chodzi codziennie po kilka godzin. Mama GT5 lubi i czasem próbuje ścigać się, gra też w LBP, Guitar Hero i GTA4, przez co czasem nie mogę dostać się do konsolki. Ostatnio wkręciła się w trenowanie moich kierowców B-spec i zaczyna ogarniać jakie dawać ustawienia przed wyścigiem
                          Zapraszam tutaj.

Komentarz

Zamieszczone przez snoop_doggy_dog
                            Mama GT5 lubi i czasem próbuje ścigać się, gra też w LBP, Guitar Hero i GTA4, przez co czasem nie mogę dostać się do konsolki. Ostatnio wkręciła się w trenowanie moich kierowców B-spec i zaczyna ogarniać jakie dawać ustawienia przed wyścigiem
                            Dawaj jÄ… na forum Najlepiej tutaj viewtopic.php?f=14&t=6903
                            Pani Gontarska zapraszamy, zapraszamy

Komentarz

Gadałem z nią o tym forum już dawno i powiedziała, że się zastanowi. Myślę, że czas jej o tym miejscu przypomnieć
                              Zapraszam tutaj.

Komentarz

Ja nie mam takich problemów. Tylko jak walnę w stół bo po raz setny się przykładam do Misji o numerze XX to rodzice się dziwią Ale ja taki jestem że mnie szybko nerwica bierze jak coś mi non stop nie wychodzi
                                http://www.granturismo.pl/forum/gt4-...-t7881-15.html
                                Zapraszam do udziału!

Komentarz

PracujÄ™...
                                X