Dobrze, ze ja nie mam takich problemow jak co niektorzy :mrgreen: Odkad kupilem GT5 (w sensie, ze wczesniej nawet nie dotykalem PS3, bo to i tak brata konsola), to wlaczam konsole odkad wstane z lozka (czyli srednio okolo 12), a koncze niejednokrotkie o 5/6 rano, do tego w miedzyczasie cos tam skrobie na laptopie. Prosciej to ujmujac - wlaczam konsole kiedy chce, gram ile chce, wylaczam kiedy chce :mrgreen: W dzien maja starzy troche gorzej, bo w nocy gram na sluchawkach jak juz, a niedawno sie nauczylem podlaczac glosniki pod TV i moocno dokrecac subwoofer Mozecie tez nie wierzyc, ale mam dosyc maly pokoj i u mnie PS3 robi takze jako grzejnik :mrgreen: :mrgreen: Potrafi to gowienko nagrzac w pokoju.
Ja niemam problemu, bo mama tylko tak jakby jest niezadowolona ( a raczej była jeszcze miesiąc temu bo teraz już nie narzeka ) a tata tak w przybliżeniu co tydzień mówi i za godzinę znów gram. Przepraszam źle to ująłem.
Zależy jakich masz rodziców i jakie warunki. Jeśli im to nie przeszkadza bo nie chodzisz i nie jęczysz to to tolerują. Bo mają czas dla siebie po pracy. Albo ich to nie obchodzi. Mogą być też restrykcyjni i ściśle kontrolować Twój czas spędzony przed konsolą. Jest też kwestia Tv, jeśli każdy w pokoju ma śwój to żaden problem. Gorzej jeśli jeden, lub chcesz poszaleć w salonie na rodzinnym bo każdy chce coś obejrzeć... To normalne i akurat o tym jest ten Topic.
U mnie jest tak: konsola stoi u mamy w pokoju i chodzi codziennie po kilka godzin. Mama GT5 lubi i czasem próbuje ścigać się, gra też w LBP, Guitar Hero i GTA4, przez co czasem nie mogę dostać się do konsolki. Ostatnio wkręciła się w trenowanie moich kierowców B-spec i zaczyna ogarniać jakie dawać ustawienia przed wyścigiem
Mama GT5 lubi i czasem próbuje ścigać się, gra też w LBP, Guitar Hero i GTA4, przez co czasem nie mogę dostać się do konsolki. Ostatnio wkręciła się w trenowanie moich kierowców B-spec i zaczyna ogarniać jakie dawać ustawienia przed wyścigiem
Ja nie mam takich problemów. Tylko jak walnę w stół bo po raz setny się przykładam do Misji o numerze XX to rodzice się dziwią Ale ja taki jestem że mnie szybko nerwica bierze jak coś mi non stop nie wychodzi
Komentarz