Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Rodzice vs Ty i Twoja konsola

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

Re: Rodzice vs Ty i Twoja konsola

W GT5 nie pogram, fak... ale do 2010 (czyli do premiery) może uskładam na PS3. Zresztą, lepszy Xbox w garści, niż PS3 na dachu No i jest Forza oraz Gearsy, a to już samo w sobie motywuje do zakupu.

http://crazypumpkinsnest.wordpress.com/

Komentarz

A ja, powiem szczerze, trochę jestem zdziwiony, bo nie mam żadnych podtekstów, że siedze na kompie. Może dlatego, że jak wrócę, to robię lekcje i mam spokój :mrgreen: I dobrze, przynajmniej bez obaw siadam na kompa (jak mam czas).

Komentarz

Zamieszczone przez Toyo
        A ja, powiem szczerze, trochę jestem zdziwiony, bo nie mam żadnych podtekstów, że siedze na kompie. Może dlatego, że jak wrócę, to robię lekcje i mam spokój :mrgreen: I dobrze, przynajmniej bez obaw siadam na kompa (jak mam czas).
        No i prawidłowo. Większość małolatów po powrocie do domu z miejsca siada do kompa i zapomina o całym świecie. Ja po pracy wracam do domu, siądę sobie do kompa na chwilę zjeść obiad, potem wyjdę z psem i do 22 mam spokój (bo do pracy trza wstać o 6 rano, dżizas). Ostatnio nawet oswoili się z myślą, że poświęcam dwie wypłaty na Xboxa 360 - może zobaczyli, że jestem zdeterminowany i pół kasy mam odłożone (a nigdy oszczędzać nie umiałem), więc odpuścili sobie komentarze w stylu "po co Ci to pudełko?".

http://crazypumpkinsnest.wordpress.com/

Komentarz

Ja niedawno miałem impre urodzinową.(wiem że początek jest nie na temat ale później będzie)Dostałem na niej jedną grę od kolegi Burnout 3:Takedown na ps2.Wciągające .Po imprezie włączyłem sobie grę.Ja sobie gram a tu wchodzi tata.Powiedział mi że chce sobie pograć i żebym mu wytłumaczył co i jak.Poprosił mnie abym mu włączył to co mi najbardziej do gustu przypadło.Włączyłem.Gra tak się tacie spodobała że grał godzinami.W końcu mama powiedziała że jak będzie grał w tom za***** grę to ją wy******** na zbity pysk.Tata tak się przestraszył że teraz gra wtedy gdy mama jest w pracy.Jak mam czas to gram z nim.A więc razem z tatą gramy w Burnout 3:Takedown.Polecam
          Zawsze zapytaj,nie rób nic sam.

Komentarz

Też mam Takedown'a, świetna gra

Pozdrawiam
            i tyle..

Komentarz

Rodzice nie mają szans z moją konsolą. Dwa chwyty, pchnięcie i leżą.
              narancs alternativa

Komentarz

Zamieszczone przez szymoniec
                Rodzice nie mają szans z moją konsolą. Dwa chwyty, pchnięcie i leżą.
                Bo Ty nie masz konsoli.

Pozdrawiam

Komentarz

A bo mi się z czym innym pomyliło.

co do konsoli - "sztuka jest sztuka"
                  narancs alternativa

Komentarz

Nie udało się.

Komentarz

ja to mam koty obronne i jak mi chce w nocy tata wziąć konsolę , żeby pograć w GT4 albo w Prostreeta to kotki nie pozwalają

Dodam tylko , że jeden z nich to waga ciężka (15 kg)

Komentarz

Zamieszczone przez Overseer
                        jak mi chce w nocy tata wziąć konsolę
                        To Tobie ojciec musi brać konsole? Nie możesz mu po prostu pożyczyć?

To tak jak by ktoś powiedział, że koty obronne powinny bronić lodówki, żebyś nic w nocy nie mógł podeżreć...

Pozdrawiam

Komentarz

15 kilowy kot?

Toż to chyba mały lew, bądź tygrys (bez urazy)!

Komentarz

@Toyo
                            Mój kolega jak przyszedł to powiedział , że to bestia jest .. Kiedyś zapodam fotki ..

@Lukas
                            Pożyczam , i nawet gram z nim , ale tylko jak ja jestem w domu , bo jeszcze mi sprzeda formule i co będzie ? :mrgreen:
                            A on jest tak samo scharcony jak ja , tylko by grał kiedyś w wakacje nawet użądziliśmy sobie mistrzostwa świata 15 wyścigów po 50 okrążeń na split screenie ...

Komentarz

Co ja bym zrobił żeby pograć sobie z ojcem chociażby w GT4,czasem uda mi się namówić żeby tylko chwilę popatrzył ale wcale gry go nie interesują

Komentarz

Rozumiem.

Nie każdy rodzic grywa z dziećmi ,teraz u mnie jest taka sama sytuacja ,moja mama teraz za bardzo wolnego czasu niema ,więc niemam z kim . . . .z młodszym bratem nie ,bo nielubi takich gier ,jak już to się pojedynkujemy w "Kto szybciej przejdzie Spyro 1 [w którym to niestety niemożemy ustalić terminu]".

Ogólnie nie mam konkurencji.
                                Triatlonu LFS na demo < ZAPISY do 30 października!

Komentarz

PracujÄ™...
                                X