Re: Formuła 1 z Robertem Kubicą
No i FINISH . Bardzo ciekawy wyścig . Będę oceniał po kolei
L.Hamilton - Wielki przegrany wyścigu . Liczyłem że wygra ale mu się to niestety nie udało
H.Kovalainen - Jechał bardzo dobrze . Długo się trzymał na tym 2 miejscu . Dobrze blokował R.Barikello
L.Baoder - Totalne dno , nie spodziewałem się po nim takiej jazdy . Myślałem że będzie lepiej .
K.Raikonen - Udany wyścig , miał bardzo dobry start .
R.Kubica - No no ładnie że udało mu się zdobyc punkt tym samochodem ...
N.Heidfield - ---------------------------
F.Alonso - Jechał bardzo szybko . Fajnie było go oglądac
R.Grosjean - Słaby występ ale się mu nie dziwię tego . Ładnie się w Pit - Stopie wcisnął w lukę pomiędzy Baoderem .
J.Trulli - Coś nie za dobry występ .
T.Glock - Nie szło mu za dobrze ale pod koniec wykręcił Fenomenalne okrążenie
S.Bourdais - Też mu coś dzisiaj nie szło .
J.Alguersuari - -------------------------
M.Webber - Bardzo dobra jazda . Nie wiele mu brakowało do R.Kubicy .
S.Vettel - No niestety miał problemy z samochodem .
N.Rosberg - --------------------------
K.Nakajima - Słabiutko . Jeszcze problemy z tym kołem ...
A.Sutil - Gdy Kubicę blokowała cysterna Nakajimy był niego blisko . Były nadzieje na pierwszy punkt w historii Fors Indja .Niestety mu się to nie udało
G.Fiszikela - -------------------------
J.Button - Bardzo dobrze się trzymał . Zasłużone miejsce chodź myślałem że będzie lepiej
R.Barichello - FENOMENALNY wyścig . Nie myślałem że wygra z Hamiltonem . Dowiódł że potrafi jeszcze wygrywac . To było 10 zwycięstwo .
Wyścig był niezwykle ciekawy . Było wiele emocjonujących momentów . Wygrał Barichello i to w pięknym styku
No i FINISH . Bardzo ciekawy wyścig . Będę oceniał po kolei
L.Hamilton - Wielki przegrany wyścigu . Liczyłem że wygra ale mu się to niestety nie udało
H.Kovalainen - Jechał bardzo dobrze . Długo się trzymał na tym 2 miejscu . Dobrze blokował R.Barikello
L.Baoder - Totalne dno , nie spodziewałem się po nim takiej jazdy . Myślałem że będzie lepiej .
K.Raikonen - Udany wyścig , miał bardzo dobry start .
R.Kubica - No no ładnie że udało mu się zdobyc punkt tym samochodem ...
N.Heidfield - ---------------------------
F.Alonso - Jechał bardzo szybko . Fajnie było go oglądac
R.Grosjean - Słaby występ ale się mu nie dziwię tego . Ładnie się w Pit - Stopie wcisnął w lukę pomiędzy Baoderem .
J.Trulli - Coś nie za dobry występ .
T.Glock - Nie szło mu za dobrze ale pod koniec wykręcił Fenomenalne okrążenie
S.Bourdais - Też mu coś dzisiaj nie szło .
J.Alguersuari - -------------------------
M.Webber - Bardzo dobra jazda . Nie wiele mu brakowało do R.Kubicy .
S.Vettel - No niestety miał problemy z samochodem .
N.Rosberg - --------------------------
K.Nakajima - Słabiutko . Jeszcze problemy z tym kołem ...
A.Sutil - Gdy Kubicę blokowała cysterna Nakajimy był niego blisko . Były nadzieje na pierwszy punkt w historii Fors Indja .Niestety mu się to nie udało
G.Fiszikela - -------------------------
J.Button - Bardzo dobrze się trzymał . Zasłużone miejsce chodź myślałem że będzie lepiej
R.Barichello - FENOMENALNY wyścig . Nie myślałem że wygra z Hamiltonem . Dowiódł że potrafi jeszcze wygrywac . To było 10 zwycięstwo .
Wyścig był niezwykle ciekawy . Było wiele emocjonujących momentów . Wygrał Barichello i to w pięknym styku
Komentarz