Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Formuła 1

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• Re: Formuła 1 z Robertem Kubicą

A ja się tak powoli zastanawiam, co będzie, kiedy wyścig zostanie przerwany (o ile zostanie przerwany) z powodu ogromnej ulewy. Weryfikacje wyników? Czy klasyfikacja wyścigu będzie ustalona na podstawie klasyfikacji w momencie przerwania? A moze wyniki zostaną anulowane, na czym niewątpliwie skorzysta Robert? Na to pytanie niestety nie jestem w stanie odpowiedzieć, ponieważ nigdy nie byłem świadkiem takiego zajścia. Póki co wyścig nadal trwa, co będzie dalej - czas pokaże.

Komentarz

Czerwona flaga. Wyścig został przerwany. Nie wiadomo, czy zostanie wznowiony, ponieważ kierowcy pozostają w bolidach.

Tor jest zalany wodą do tego stopnia, że gdy kamera pokazywała jadącego Raikkonena, to po prostu wyglądało jakby płynął. Takie strugi wody rozpływały się spod jego kół i reszty bolidu. Istne jezioro. A leje ostro.

Edit: Kierowcy opuszczają bolidy. Wyścig prawdopodobnie został zakończony, a kierowcy dostaną po połowie należnych punktów.

Komentarz

Robert spie*dalaj z tego BMW!!!
        Dajcie chłopakowi jeździć!!!

Komentarz

chyba jednak pojadą jeszcze.

Komentarz

Wyścig może jednak zostać wznowiony. Silniki w bolidach już odpalone, kierowcy wkrótce powinni zająć ponownie miejsca w bolidach. Część z nich już jest gotowa do jazdy. Jednak w przypadku wznowienia pierwsze okrążenia pokonane zostaną za samochodem bezpieczeństwa. Biorąc pod uwagę czas przez jaki powiewała czerwona flaga, to bardzo możliwe, że wyścig nie będzie trwał do końca, tylko regulaminowe 2 godziny.

P.S. Dosłownie przed sekundą znowu nastąpiło oberwanie chmury.

Komentarz

Wznowienie za 10 min, a Trulli popija sobie soczek

Komentarz

Trulli jest w porządku.

Już wkrótce wyścig zostanie wznowiony. Ale będzie trwał tylko do upływu tych regulaminowych 2 godzin.

Jak na razie, to jedyne co mnie wku*wia niesamowicie to to, że Heidfeld jest trzeci i prawdopodobnie na takiej pozycji ukończy wyścig.

Edit: wyścig nie zostanie wznowiony!

Komentarz

A mowilem, zeby pontony nadmuchac?

Komentarz

Ten wyścig można określić tylko jednym słowem...

PORAŻKA

Komentarz

Więc tak: dominacja dyfuzorów, taktyka pod Heidfelda, oberwanie chmury, pierwsze przyznanie połówek należnych punktów od wielu wielu lat (bodajże od lat 80.) i niezwykły pech Roberta. Mam nadzieję, że w kolejnych GP pech go opuści, zespół przestanie grać pod Heidfelda, a Robert będzie wygrywał GP i powalczy o majstra.

Jedynie jestem zadowolony z wygranej Buttona i BrawnGP.

Komentarz

Kimi sobie na luzie browar popijał

Heidfeld drugi, nosz kur**.

Komentarz

Zapomniałem dodać, że zaraz Heidfeld będzie śpiewał światu, że pokonał Kubicę. Pieprzony farciarz.

Komentarz

E tam, trzeba przyznac, że Heidfeld miał najlepszą taktyke i najwięcej szczęścia i nawet zasłużył na to podium.
                            Kubica... ech.
                            BrawnGP znowu zamiotło, bardzo mi sie podobają
                            Ogólnie wyścig dosyc dziwny, nie kminie zachowania sędziów... W sumie lubie mokre wyścigi, ale ten obrazek, jak Button płynął po prostej start meta z prędkością pewnie około 60 km/h był rozwalający.
                            Znowu błędy Ferrari, znowu McLaren przeciętnie...
                            Świetna postawa Toyoty
                            Wyścigi w tym sezonie są jednak dużo ciekawsze, miło zobaczyc tych, którzy wcześniej byli w środku stawki, dziś stojących na podium

P.S. Ci zastępczy komentatorzy są żałośni... 'sygnalizacja już przygotowana do restartu'
                            http://najalternatywniej.blogspot.com/
                            keep calm & carry on
                            digart - lastfm
                            ---
                            REGULAMIN FORUM ]

Komentarz

BMW Kubicy zawiodło, trudno, to nie jego wina. Brawn GP znowu pokazało klasę, Button nie zmarnował Pole Postion wywalczonego w kwalifikacjach. Sam wyścig był ciężki do oglądania. Większość czasu to walka o pozostanie na torze, a nie o pozycję. Ferrari dało plamę, szczególnie z tymi deszczówkami dla Raikkonena. Generalnie to lubię wyścigi w deszczu, bo wtedy liczą się umiejętności kierowcy a nie moc bolidu, ale z drugiej strony przerywania wyścigów nienawidzę

Mam nadzieję, że w GP Chin Kubica ukończy wyścig bez żadnych niespodzianek
                              i tyle..

Komentarz

A powiem wam szczerze, że dziwię się, że nie oglądamy w pierwszym zakręcie po starcie latających skrzydeł.

Komentarz

Pracuję...
                                X