Gratuluję. Liczę na to, że Kimster wkońcu wygra. Zadowoliłby mnie dublet Ferrari. Jak przed rokiem. Wogóle jeżeli chodzi o Mistrza, to będe zadowolony, jeżeli zdobędzie go ktoś ze Scuderii Ferrari Marlboro.
Wtedy nie wierzyłem własnym oczom. Schumacher spokjnie prowadził, Alonso jakieś 2 sek z tyłu, po ostatnim postoju. Kamera pokazuje Alonso pokonującego zakręt. A za zakrętem czerwony bolid wyrzucający kłęby dymu. Na początku myślałem, że to Massa (nie życzyłem mu tego, ale Schumi walczył o 8 tytuł, Massa o "pietruszkę"), ale jak zobaczyłem czerwony kask, to załamałem ręce. Jednak Schumacher pokazał swoją klasę zachowaniem po niepowodzeniu. Na mecie trochę mi się nie podobało zachowanie Alonso. Wyglądało to bardziej na radość z odpanięcia Schumiego, niż z wygranej.
Ja Roberta na żywo widziałem na bmw sauber pit lane park
Fajnie... szkoda że nie zorganizują czegoś w Poznaniu na torze...
Gratuluję. Liczę na to, że Kimster wkońcu wygra. Zadowoliłby mnie dublet Ferrari. Jak przed rokiem. Wogóle jeżeli chodzi o Mistrza, to będe zadowolony, jeżeli zdobędzie go ktoś ze Scuderii Ferrari Marlboro.
Kimi raczej jutro nie wygra... ale zapewne odskoczy Robertowi w MŚ...
Może się tak zdarzyć
ŁAŁ... Serio ??
Szumacher na poboczu
Pierwszy raz słyszę o takim kierowcy.
Wtedy nie wierzyłem własnym oczom. Schumacher spokjnie prowadził, Alonso jakieś 2 sek z tyłu, po ostatnim postoju. Kamera pokazuje Alonso pokonującego zakręt. A za zakrętem czerwony bolid wyrzucający kłęby dymu. Na początku myślałem, że to Massa (nie życzyłem mu tego, ale Schumi walczył o 8 tytuł, Massa o "pietruszkę"), ale jak zobaczyłem czerwony kask, to załamałem ręce. Jednak Schumacher pokazał swoją klasę zachowaniem po niepowodzeniu. Na mecie trochę mi się nie podobało zachowanie Alonso. Wyglądało to bardziej na radość z odpanięcia Schumiego, niż z wygranej.
Bezsensowny? Akurat ten post był na temat Bezsensowne byłoby kilka słów na krzyż. Jeszcze nie spotkałem sie z sytuacją, żebyś "analizował" wypowiedź innego użytkownika, niż ja Więc powiem jedno: odpier*ol sie ku*wa!
Bo jest do tego powód, zachowujesz się jak jakiś 12 latek.
To oświeć mnie "mistrzu świata", jak miałem wznowić temat?
Ooooo, to mogłeś zrobić na wiele sposobów.
Jeden z nich to twoje własne opisanie dzisiejszych kwalifikacji i napisać odczucia do nich, lub wstawić jakiś news np o transferach i zachęcić do dyskusji.
To pokaż jak męczysz innych użytkowników.
Poszukaj sobie, to mam nadzieję umiesz. Przeczytaj sobie ze zrozumieniem moje posty na tej stronie to zobaczysz że nie "znęcam się" tylko nad tobą...
Komentarz