Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Formuła 1

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• Re: Formuła 1 z Robertem Kubicą

Już jutro wyścig o Grand Prix Belgii Formuły 1.

Komentarz

Ja Roberta na żywo widziałem na bmw sauber pit lane park

Komentarz

Gratuluję. Liczę na to, że Kimster wkońcu wygra. Zadowoliłby mnie dublet Ferrari. Jak przed rokiem. Wogóle jeżeli chodzi o Mistrza, to będe zadowolony, jeżeli zdobędzie go ktoś ze Scuderii Ferrari Marlboro.

Komentarz

Może się tak zdarzyć

Komentarz

Ja nie zapomnę jaki chodziłem przybity po Grand Prix Japonii 2006.

Komentarz

Szumacher na poboczu

Komentarz

Wtedy nie wierzyłem własnym oczom. Schumacher spokjnie prowadził, Alonso jakieś 2 sek z tyłu, po ostatnim postoju. Kamera pokazuje Alonso pokonującego zakręt. A za zakrętem czerwony bolid wyrzucający kłęby dymu. Na początku myślałem, że to Massa (nie życzyłem mu tego, ale Schumi walczył o 8 tytuł, Massa o "pietruszkę"), ale jak zobaczyłem czerwony kask, to załamałem ręce. Jednak Schumacher pokazał swoją klasę zachowaniem po niepowodzeniu. Na mecie trochę mi się nie podobało zachowanie Alonso. Wyglądało to bardziej na radość z odpanięcia Schumiego, niż z wygranej.

Komentarz

I potem odszedł

Komentarz

Serio ?

Ja Roberta na żywo widziałem na bmw sauber pit lane park
                    Fajnie... szkoda że nie zorganizują czegoś w Poznaniu na torze...

Gratuluję. Liczę na to, że Kimster wkońcu wygra. Zadowoliłby mnie dublet Ferrari. Jak przed rokiem. Wogóle jeżeli chodzi o Mistrza, to będe zadowolony, jeżeli zdobędzie go ktoś ze Scuderii Ferrari Marlboro.
                    Kimi raczej jutro nie wygra... ale zapewne odskoczy Robertowi w MŚ...

Może się tak zdarzyć
                    ŁAŁ... Serio ??

Szumacher na poboczu
                    Pierwszy raz słyszę o takim kierowcy.

Wtedy nie wierzyłem własnym oczom. Schumacher spokjnie prowadził, Alonso jakieś 2 sek z tyłu, po ostatnim postoju. Kamera pokazuje Alonso pokonującego zakręt. A za zakrętem czerwony bolid wyrzucający kłęby dymu. Na początku myślałem, że to Massa (nie życzyłem mu tego, ale Schumi walczył o 8 tytuł, Massa o "pietruszkę"), ale jak zobaczyłem czerwony kask, to załamałem ręce. Jednak Schumacher pokazał swoją klasę zachowaniem po niepowodzeniu. Na mecie trochę mi się nie podobało zachowanie Alonso. Wyglądało to bardziej na radość z odpanięcia Schumiego, niż z wygranej.
                    Takie życie, stary.

I potem odszedł
                    O kurde, nie wiedziałem.

Komentarz

Zamieszczone przez Sylwek1092
                      Serio ?
                      I teraz mi nawet, stary, nie mów, że "stwierdzasz fakty" Nie chce sie z tobą kłócić, ale naprawde tymi "komentarzami" zaczynasz mi działać na nerwy.

Komentarz

Bo piszesz bezsensowne posty. Oświeciłeś nas że jutro jest wyścig, nikt nie wiedział, dzięki że mi powiedziałeś.

Komentarz

Bezsensowny? Akurat ten post był na temat Bezsensowne byłoby kilka słów na krzyż. Jeszcze nie spotkałem sie z sytuacją, żebyś "analizował" wypowiedź innego użytkownika, niż ja Więc powiem jedno: odpier*ol sie ku*wa!

Komentarz

Tak, bezsensowny. Bo każdy kto się interesuje F1, wie że jutro wyścig.

Bezsensowne byłoby kilka słów na krzyż.
                            Sam tak piszesz.

Jeszcze nie spotkałem sie z sytuacją, żebyś "analizował" wypowiedź innego użytkownika, niż ja
                            Tutaj się mylisz...

Więc powiem jedno: odpier*ol sie ku*wa!
                            Opanuj się stary, dziecko NEO jesteś czy co ?

Komentarz

Opanuj się stary, dziecko NEO jesteś czy co ?
                              Powtarzasz sie Jak chce komuś dać do zrozumienia, by szedł w piz*u, to poprostu pisze.

Tak, bezsensowny. Bo każdy kto się interesuje F1, wie że jutro wyścig.
                              To oświeć mnie "mistrzu świata", jak miałem wznowić temat?

Tutaj się mylisz...
                              To pokaż jak męczysz innych użytkowników.

Komentarz

Powtarzasz sie
                                Bo jest do tego powód, zachowujesz się jak jakiś 12 latek.

To oświeć mnie "mistrzu świata", jak miałem wznowić temat?
                                Ooooo, to mogłeś zrobić na wiele sposobów.
                                Jeden z nich to twoje własne opisanie dzisiejszych kwalifikacji i napisać odczucia do nich, lub wstawić jakiś news np o transferach i zachęcić do dyskusji.

To pokaż jak męczysz innych użytkowników.
                                Poszukaj sobie, to mam nadzieję umiesz. Przeczytaj sobie ze zrozumieniem moje posty na tej stronie to zobaczysz że nie "znęcam się" tylko nad tobą...

Komentarz

Pracuję...
                                X