Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Formuła 1

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• Re: Formuła 1 z Robertem Kubicą

To już się naprawdę robi wkurzające. Ciekawe, ile Robert tam jeszcze wytrzyma.

Komentarz

i wszystko się zjebało Kubica 4;/, a hamilton mistrzem świata;/. Gorzej być nie mogło

Gdy nie wiesz dokąd iść, krzyk zmęczył cie
      Za szyjke mocno chwyć i napij się!
      Jabol punk!

Komentarz

71/71 na pierwszym łuku wypadek K.Nakajimy i D.Coulthardem ,N.Piquet też ulega wypadkowi i już niejedzie, wjeżdża na tor Safety Car i Żółta flaga .
        70/71 nadal przejazd z Safety Car.
        68/71 poślizg H.Kovalainena i F.Alonso wyprzedza plasując się na 6.miejscu.
        64/71 N.Rosberg zjeżdża do boksu ,K.Raikkonen stara się zaatakować J.Trulliego ,walka o 2.miejsce.
        62/71 zjazd do boksu R.Barichello i M.Webbera ,N.Heitfeld na 6.miejscu.
        61/71 R.Kubica zjeżdża do boksu ,również zjeżdżają L.Hamilton ,K.Raikkonen i J.Trulli.
        60/71 przy wyjeżdzie z boksu Hamilton jednak szybszy od Raikkonena.R.Kubica spada na sam koniec stawki.
        59/71 J.Trulli traci kontrolę nad bolidem i spada o 3 miejsca w dół.
        53/71 atak L.Hamiltona na G.Fisichellę i jest już piąty.
        51/71 atak S.Bourdais na G.Fisichellę ,ale nieudany i dochodzi do incydentu ,S.Bourdais spada z 8.miejsca na dużo dalszą pozycję.
        46/71 R.Kubica nadal na 17.miejscu ,N.Heitfeld na dziesiątym.
        42/71 S.Vettel zjeżdża do boksu i L.Hamilton jest na 4.miejscu.
        39/71 F.Massa dubluję A.Sutila i R.Kubicę
        38/71 F.Massa[1] << +19.571 >> [4]L.Hamilton
        29/71 K.Raikkonen zjeżdża do boksu ,po wyjeździe znajduje sie na 4.miejscu
        23/71 R.Kubica na 16.miejscu ,Klasyfikacja:
        MAS
        VET
        ALO
        RAI
        HAM
        KOV
        GLO
        TRU

20/71 w boksie S.Vettel ,wyjeżdża znajdując się na miejscu piątym.
        15/71 F.Alonso dostaje informacje od Team Radio ,żeby utrzymał przewagę.
        14/71 R.Kubica dostaje informacje od Team Radio ,że będzie padać za 10 minut. R.Kubica na 15.miejscu.
        9/71 N.Rosberg dostaje polecenie od Team Radio:
        "Niko jak tylko zobaczysz kropelki deszczu ,zjeżdżaj do boksu a zmienimy ci opony".
        5-4/71 L.Hamilton ,S.Vettel zjeżdżają do boksu ,Hamilton szybszy od Vettela ,F.Massa również zjechał.
        3-2/71 Zaciekła walka pomiędzy L.Hamiltonem i S.Vettelem ,wielkie nerwy w zespole McLaren . . .. . . .i . . . . . . Vettel wyprzedza Hamiltona! Kubica mimo to ,że ma okr. straty wyprzedza obydwu. Okazuję się ,że Hamilton niebędzie mistrzem świata F1 ,tylko Felipe Massa
        1/71 Kłopoty z przyczepnością Hamiltona ,Vettel zwiększa przewagę ,w ogólnej punktacji Kubica jest na 4.miejscu ,alee . . . . . .Timo Glock przepuszcza i spada aż o 2 miejsca i okazuje się ,że to L.Hamilton wygrywa cały sezon kończąc wyścig na 5.miejscu,a nie F.Massa . R.Kubica ukończył wyścig na 11.miejscu . Płonie bolid J.Buttona przy wjezdzie do boksu

Oto emocjonująca [w końcówce] relacja z wyścigu Interlagos jak i zarówno koniec sezonu F1 2008.
        Triatlonu LFS na demo < ZAPISY do 30 października!

Komentarz

WOW Ciekawa końcówka Robert troche tam namieszał :wink:
          Emocje do końca, ale suma sumarum szkoda, że to przez Glocka Hamilton został mistrzem, bo jakby wyprzedził Vettela to bym złego słowa nie powiedział Ale dobra, niech się cieszy chłopak!!!
          No i cholera, niezłe tempo Roberta w końcówce, szkoda, że nic ono nie dało :] Ale kurcze, żeby to BMW się w końcu obudziło... wierzę, że przyszły sezon będzie należał do Kubicy

Komentarz

BMW RZAL I BUL = Brak słów.

Komentarz

wie ktoś może czemu Robert po rozgrzewkowym okrążeniu zjechał do pitstopu??

Jabol punk!

Komentarz

Genialna końcówka!
                Podsumowując BMW dało dupy, Alonso się odnalazł, Hamiltonowi się udało, wielka szkoda Massy, a Vettel pokazał na co go stac i jak dla mnie jet mistrzem tych zawodów

Ps. Ale żeby McLaren dał się Toro Rosso... Obciach

Komentarz

Pewien nie jestem, ale prawdopodobnie zjechał na wymianę opon na suche, żeby nie musieć zjeżdżać w trakcie wyścigu. Na polu startowym mogli mu założyć przecież intermediaty.

Co do wyścigu to powiem, że brak mi słów. Emocje wprawdzie były, ale nie takie, jakich chcieliśmy. Ogólnie wszyscy jechali wężykiem. Dopiero w końcówce zaczęło się dziać. Na jakieś 5 lapów do końca. Nagle wszystko się odwróciło do góry nogami. Vettel dosłownie szalał w swoim Toro Rosso. Był szybszy od McLarena pod niemal każdym względem. Na ostatnim kółku wstałem z fotela i zacząłem się cieszyć. W momencie, gdy Ham wyprzedzał Glocka, a Borowczyk coś pieprzył, to nie wiedziałem co się dzieje. Myślałem, ze to był maruder, który przepuszcza szybszych. A TO BYŁ GLOCK, KTÓRY JECHAŁ NA 5 MIEJSCU! Tutaj moja mina momentalnie zrzedła, padłem na fotel, jakbym stracił przytomność. Chciało mi się płakać razem z Massą. Nadal nie mogę w to uwierzyć...

Felipe trzymaj się! Jestem z tobą! Uda się w przyszłym sezonie!

Komentarz

Zamieszczone przez PP89
                    Ps. Ale żeby McLaren dał się Toro Rosso... Obciach
                    Jaki tam obciach. W końcu Vettel jechał w Ferrari
                    i tyle..

Komentarz

Zamieszczone przez Toyo
                      Myślałem, ze to był maruder, który przepuszcza szybszych. A TO BYŁ GLOCK, KTÓRY JECHAŁ NA 5 MIEJSCU
                      Ja wietrze podstęp. Przecież jeszcze pare zakrętó wcześniej robił lepsze czasy od całej reszty, a tu nagle taki zonk! Że co niby tam tyle wody było?! Nie wierze, przecież najbardziej mokre zakręty byłą za prostą startową.

Komentarz

Glock po prostu przepuścił Hama. Zjechał na zewnętrzną jakby mu pokazali niebieską flagę. Wypadało by, by w ogródku Glocka znaleźli zakopane pieniądze, na tych pieniądzach odciski Hama. Potem małe śledztwo i wszystko jasne - Massa mistrzem. Przepraszam, zamyśliłem się...

Komentarz

Zamieszczone przez Toyo
                          Pewien nie jestem, ale prawdopodobnie zjechał na wymianę opon na suche, żeby nie musieć zjeżdżać w trakcie wyścigu. Na polu startowym mogli mu założyć przecież intermediaty.
                          napewno nie zjeżdzał żeby zmienic opony bo na począdku też zmienił opony jak zmieniała cała stawka.

glock nie przepuścił raczej hama bo miał założone suche opony, i nie miał przyczepności

Jabol punk!

Komentarz

Zamieszczone przez Toyo
                            Przepraszam, zamyśliłem się...
                            Ale to tak właśnie wyglądało

Zamieszczone przez mysi
                            Prawdopodobnie rozgrzewkowe jechał na slikach, bo nie miał nic do stracenia, więc sprawdził czy się da, ale że było za mokro, zmienił na intermediaty

Komentarz

Dobra, nieważne. I tak by nie zdobył punktów.

Proponuję zrobić jakieś podsumowanie tego szalonego sezonu 2008.

Komentarz

Robert wystartował do okrążenia formującego na suchych i zmienił przed startem na intermediaty niestety, dlatego musiał później jak wszyscy zjechać po opony na suchą nawierzchnię :]
                                Co do Glocka, to na powtórce mogło wyglądać jak jakaś ustawka ale jednak w tych warunkach mógł popełnić minimalny błąd który dał wiadomy efekt :]

EDIT: Massa przegrał właściwie pewny tytuł dzięki pitstopowym światełkom i padniętemu silnikowi na Hungaro i tyle :/

Komentarz

Pracuję...
                                X