Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Formuła 1

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• Re: Formuła 1 z Robertem Kubicą

Wlasnie a pod koniec okrazenia, juz po Karuzeli jest jest seria zakretow z ostrym spadem po luku... juz nie mowiac o samej Karuzeli . F1 nie ma szans. Tor jest dziurawy jak ser szwajcarski a sciganie sie na nim jest wrecz niemozliwe w warunkach F1.

Tyle ze Nick nie jechal na 105%. To byla tylko reklama. Widzialem przejazd On-Board. W wielu miejscach mooocno odpuszczal.

Komentarz

Odpuszczać nawet musiał. Teraz ten tor jest już podniszczony, nie jest już w tak dobrym stanie, co w latach 60 - 80.

Komentarz

wiec kolejna runda to Fuji. znam ten tor. po za dluuuga prosta (chyba z 1km) to nic ciekawego.

Komentarz

Zdecydowanie ciekawsza jest Suzuka, więc nie rozumiem decyzji o organizacji GP Japonii na Fuji.

Komentarz

jak nie wiadomo o co chodzi to chodzi o kase...

Komentarz

Szkoda Suzuki to prawda, jak dla mnie mogły by być dwa GP w Japonii jak kiedyś.

A sam tor Fuji, hmm, w zeszłym roku dużo się działo z powodu deszczu. Kubica vs Massa, prawie jak Arnoux i Villeneuve
              Przebudowa troche popsuła ten tor , zakręt nr 3 zbyt wygładzony i za szerokie wyjście, poza tym ta trikowa szykana i szybkie wyjście na prostą było ciekawsze.
              Co do asfaltowych poboczy jeszcze, to eleganckim rozwiązaniem jest takie ich pomalowanie jak na Paul Ricard, wtedy jakoś odcinają się od toru i wiadomo gdzie jechać :]

Komentarz

Gadacie... Fuji jest fajne I nie płaczcie tak za tą Suzuką będzie co rok na zmianę z Fuji.

Komentarz

Wolę Suzukę. Jak dla mnie fajniejszy tor. Fuji jest ciekawa tylko ze względu na dłuuugą prostą i piękne widoki. Prócz tego, jak dla mnie przynajmniej, nic więcej.

Komentarz

Fuji jest ok, ale nie podobają mi się te szerokie pobocza, owszem, to dla bezpieczeństwa, ale sądzę, że np. taki Hamilton będzie je mocno nadużywał w czasie wyścigu..

A z torów ulicznych to moim zdaniem GP Monaco jest królem, naprawdę bardzo dobry tor uliczny..

P.S: Myślę, że możnaby było zorganizować kiedyś GP Francji na Sarthe, naprawdę fajny tor, który jest używany praktycznie tylko raz na rok (24h Le Mans)
                    i tyle..

Komentarz

Zamieszczone przez duffy20

P.S: Myślę, że możnaby było zorganizować kiedyś GP Francji na Sarthe, naprawdę fajny tor, który jest używany praktycznie tylko raz na rok (24h Le Mans)
                      Ten tor normalnie funkcjonuje jako publiczna droga... I także do najrówniejszych nie należy.
                      http://najalternatywniej.blogspot.com/
                      keep calm & carry on
                      digart - lastfm
                      ---
                      REGULAMIN FORUM ]

Komentarz

mogliby w koncu zrobic wyscig w Macau.

Komentarz

Macau to też trudny tor uliczny. Cholernie ciasny. Ale fajny. Lubię wymagające tory.

Komentarz

http://f1.wp.pl/kat,1775,title,Celem-bu ... &_ticrsn=5

Komentarz

Niezły żart. Wydaje mi się, że to niezbyt realne plany. Pożyjemy, zobaczymy...

Komentarz

u nas autostrady zbudować nie mogą, a co dopiero tor wyscigowy

Gdy nie wiesz dokąd iść, krzyk zmęczył cie
                                Za szyjke mocno chwyć i napij się!
                                Jabol punk!

Komentarz

Pracuję...
                                X