Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Formuła 1

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• Re: Formuła 1 z Robertem Kubicą

Sylwek, Massa traci 2 pkt. Policz. 76-74. Ale nie wnikam. Teraz by się przydało właśnie, by Kimster nie "dawał tyłeczka", a starał się "blokować" Hamiltona** (w pozytywnym tego słowa znaczeniu) i jednocześnie puszczać Massę przodem.

** mam na myśli to, że Kimas powinien starać się utrzymywać przed Hamiltonem, a za Massą. Przykład:
    1. Massa
    2. Raikkonen
    3. Hamilton

Oczywiście nie miałbym nic przeciwko temu, by Hamilton został poknany przez Roberta, bądź podzielił los Kimstera, ale jednak tego nie życzę.

Komentarz

Toyo wiem, 8 pkt Massa tracił przed karą

1.Massa
      2.Hamilton
      3.Kubica

Taka ma być generalka !! Ale będzie inna Bo na 100% BMW da dupy.

Komentarz

Jeżeli chodzi o Roberta to na pewno. Ale trzymam kciuki, że uda się wywalczyć 3 miejsce w generalce. Czekam także na GP Chin, pamiętną uliczkę prowadzącą do boksu i żwir obok niej :mrgreen:

Transfery: niemieckie i włoskie media otwarcie ogłaszają, że Fernando Alonso podpisał kontrakt z BMW. Sam kierowca zaprzecza tymże doniesieniom i oznajmia, że decyzję w sprawie zmiany zespołu podejmie pod koniec września. Gdyby faktycznie przeszedł do BMW, to na 80 % na miejsce Heidfelda, bo Robert jest zakontraktowany na nadchodzący sezon. Z tego co wiem, to Nick jeszcze nie. Poza tym Robert osiąga niezaprzeczalnie lepsze wyniki od Niemca i wątpie, by zespół z niego zrezygnował. Ponadto przy składzie Kubica - Alonso nie byłoby zjawiska faworyzowania. Nie ma niemca, nie ma komu pomagać. I tu prawdopodobnie byłoby równe poparcie.

Komentarz

A ja tam nie popieram składu Alonso-Kubica bo przez rywalizację może się rozsypać ich przyjaźń, ale nie koniecznie, patrz Senna - Berger.

McLaren złożył apelacje odnośnie kary.

Komentarz

McLaren zawsze tak robił w intencji HAMiltona. Nawet jak Kimster został mistrzem świata, to szykowali protest, by Hamciu przesunął się te 3 pozycje w górę, dzięki czemu przypadłoby mu mistrzostwo. Wtedy apelacja, po niepokojąco długim rozpatrzaniu, została ostatecznie odrzucona. Mam nadzieję, że podobnie będzie i teraz. Oni po prostu nie umieją przegrywać.

Jeśli chodzi o duet Alonso - Kubica to tez mam pewne obawy. Bo Ferdek, choć jest doskonałym i sympatycznym kierowcą, to jednak nie lubi przegrywać, a jeżdżąc z Robertem w jednakowych samochodach na pewno nie pokonywałby Kubicy wyścig w wyścig.

Komentarz

trzy slowa do Ojca prowadzacego: JEB** BMW SAUBER

nie mogli wytrzymac ze Kubik jest przed ich kochanym pupilkiem? to go przytrzymali w boksach. zaczelo padac a wiedza ze Kubik jest lepszy na wodzie wiec? dali pupilkowi deszczowki a Kubika zostawili na pastwe losu. niech sie chlopak meczy. wazne ze Nickuś bedzie wyzej. no i? jest drugi a toczyl sie z tylu. Kubik wypruwal sobie zyly zeby gonic innych ale nie... dupsko Nicka jest wazniejsze. Szwaby KUR*Y jedne.

Dobrze ze tego pajaca ukarali za sciecie szykany. Nie mial prawa wyprzedzic Masse. Mial sie ustawic za nim a nie zrownac sie z nim i wykorzystac potem lepsze dohamowanie. Bufon pieprz*ny! Do Afryki!

Komentarz

Hamilton do bawełny.
                narancs alternativa

Komentarz

Mała poprawka, bo on się zrównał z Kimim. Potem na La Source go wyprzedził, a po walce i kraksie Kimasa spokojnie dojechał do mety. Massa wówczas był 3. Ale już nie wnikam. Ponadto McLaren zgłasza apelację. Ale prawdopodobnie zostanie ona odrzucona. Ja to po prostu wiem. A pozostałe 5 wyścigów to będzie, mam nadzieję, emocjonująca walka pomiędzy Massą a Hamiltonem, z której zwycięsko wyjdzie Brazylijczyk.

Komentarz

pardon. racja. to byl Kimi. przestane ogladac F1 jesli ten pierdo*ony murzyn zostanie mistrzem

Komentarz

Ja żywię do niego niechęć. Nie wiem dlaczego, ale dominował Schumi, byłem zadowolony, dominował Fernando, byłem zadowolony. Dominuje Ham, wkur*iam się...

Komentarz

bo to murzyn. pajacuje za torem a na torze udaje wielkiego mistrza G*WNO potrafi. wszystko dzieki temu ze ma Mclarena.

Komentarz

Zamieszczone przez Toyo
                          Ja żywię do niego niechęć. Nie wiem dlaczego, ale dominował Schumi, byłem zadowolony, dominował Fernando, byłem zadowolony. Dominuje Ham, wkur*iam się...
                          Ja też. I to nie jest rasizm. Kiedy pojawił się w F1, nawet go lubiłem. Ale te wszystkie afery sprawiły, że go bardzo nie lubie.

Alonso w BMW? W jakim teamie jeszcze? Kolejna plota.
                          http://najalternatywniej.blogspot.com/
                          keep calm & carry on
                          digart - lastfm
                          ---
                          REGULAMIN FORUM ]

Komentarz

Ja rasistą nie jestem, szczerze powiem - lubię murzynów. Ale Hamilton działa mi po prostu na nerwy.

Komentarz

bo to glupie dziecko ktore mysli ze mu wszystko wolno

Komentarz

Zamieszczone przez thooorn

nie mogli wytrzymac ze Kubik jest przed ich kochanym pupilkiem? to go przytrzymali w boksach. zaczelo padac a wiedza ze Kubik jest lepszy na wodzie wiec? dali pupilkowi deszczowki a Kubika zostawili na pastwe losu.
                                Nie chcę wywoływać kolejnej bezsensownej dyskusji ale trzoszke przesadziles. możesz wypominać mechanikowi że nie mógł wpiąć węza do tankowania w bolid Kubicy, ale nie to ze heidfeldowi założyli opony na deszc (nie biorąc pod uwagę wypowiedzi Roberta po wyścigu). od dawna we wszystkich zespołach przyjęta jest zasada że w takim momencie ma pierwszeństwo kierowca który jest wyżej w stawce.

Gdy nie wiesz dokąd iść, krzyk zmęczył cie
                                Za szyjke mocno chwyć i napij się!
                                Jabol punk!

Komentarz

Pracuję...
                                X