Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Formuła 1

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• Re: Formuła 1 z Robertem Kubicą

a dlaczego znalazl sie wyzej od Kubika? bo partacze z BMW znow dali o sobie znac. kiedys mechanicy z BMW byli uznawani za jednych z najlepszych. od kad Nickusiowi wiedzie sie gorzej to robia wszystko zeby zepchnac Polaka. a potem tlumacza sie ze technika zawiodla. pff... nigdy nie powiedza w prost ze Kicuś jest ich pupilkiem i to jego trzeba faworyzowac a Polak? jaki Polak? ach ta przyjazn polsko-niemiecka :wink:

Komentarz

Ej właśnie a o co chodziło z tym bolidem Kubicy? Podobno jakaś kiszka była Nie oglądałem dziś wyścigu ( ) więc pytam

Komentarz

zobacz tu... to sie dzialo :mrgreen:

http://www.youtube.com/watch?v=S4powGS4oZI

Komentarz

Dzisiaj po wyścigu sam Kubica powiedział ze w teamie dzieje się coś nie tak i że wszyscy pomagają podnieść się heidfeldowi a on wszystko musi robic sam

Gdy nie wiesz dokąd iść, krzyk zmęczył cie
          Za szyjke mocno chwyć i napij się!
          Jabol punk!

Komentarz

Zamieszczone przez thooorn
            zobacz tu... to sie dzialo :mrgreen:

http://www.youtube.com/watch?v=S4powGS4oZI
            Znam ten skecz, beczka. A tak na poważnie to o co chodzi? Słyszałem że w Pit stopie za długo go przytrzymali. A do tego bolid miał chuyowe ustawienia

Komentarz

Zamieszczone przez Dreadlock89
              Ej właśnie a o co chodziło z tym bolidem Kubicy? Podobno jakaś kiszka była Nie oglądałem dziś wyścigu ( ) więc pytam
              na 2 pitstopie mechanik miał problemy żeby włożyć do wlewu bolidu wąż od paliwa, i paliwo zaczeli lać do bolidu dopiero po 6 sek postoju jak postawili juz bolid na ziemię po zmianie opon i postuj Kubicy wydłużył sie do jakichś 12sek, a powinien trwac okolo 6

Gdy nie wiesz dokąd iść, krzyk zmęczył cie
              Za szyjke mocno chwyć i napij się!
              Jabol punk!

Komentarz

Chodzi o to że Kubica powinien mieć szybki Pi-Stop żeby wyprzedzić Brudasa, a oni przytrzymali Kubka (tak mi się zdaje) na 12 sekund i znalazł się daleko w tyle.

Komentarz

No to sory ale ten mechanik to jakiś paralita. Tyle lat wtyka aż tu nagle trafić nie może... qrwa przecież kolesie w pit stopie mają być szybsi niż światło. Oni w jedną sekundę mogą zmarnotrawić kilku lapowy dorobek kierowcy.

Jak nie urok to sraczka, szczęście Kubkowi nie dopisuje.

Komentarz

Kubica sie stara jak moze. wyciska wszystko co moze z tego marnego bolidu a wystarczy ze przyjdzie banda partaczy i wszystko psuje. kiedy ostatnio cos Nickowi zepsuli?

Komentarz

Powiem Ci, że było to w zeszłym sezonie, bodajże w GP Chin. W boksie mechanicy źle dokręcili nakrętkę w kole Nickusia. Ale poza tym, to więcej "przypadłości" nie pamiętam. Wszystko "zbierał" Robert.

Komentarz

Chyba nie sądzicie, że mechanicy robią to specjalnie?
                        http://najalternatywniej.blogspot.com/
                        keep calm & carry on
                        digart - lastfm
                        ---
                        REGULAMIN FORUM ]

Komentarz

Ja, niestety, odnoszę takie wrażenie. Zawsze problemy w boksach przydażają się wtedy, gdy mechanicy obsługują Roberta. Gdy na postoju jest Nick, to wszystko jest perfekcyjne.

Komentarz

Zamieszczone przez Toyo
                            Ja, niestety, odnoszę takie wrażenie. Zawsze problemy w boksach przydażają się wtedy, gdy mechanicy obsługują Roberta. Gdy na postoju jest Nick, to wszystko jest perfekcyjne.
                            Też mam takie wrażenie, ale to chyba niemożliwe. Raczej to zbieg okoliczności, niż jakieś faworyzowanie. Ostatnio w F1 bardziej sie liczy kasa niż sympatia.
                            http://najalternatywniej.blogspot.com/
                            keep calm & carry on
                            digart - lastfm
                            ---
                            REGULAMIN FORUM ]

Komentarz

Bo wychodzi na to ,że Nicka traktują jak swojego kolegę ,a Robert to jest ich nowy i dlatego robią mu może takie psikusy. Niestety ja także zarówno odnoszę takie wrażenie
                              Triatlonu LFS na demo < ZAPISY do 30 października!

Komentarz

Tyle, że Robert nie jest nowy. Jest w teamie tyle samo czasu, co Nick, a gdybym się mylił, to on jeździ w tym teamie już trzeci sezon. Ponadto w Formule nie ma czegoś takiego, jak "chrzest", czy wspomniane psikusy. To byłoby niespełna rozumu moim zdaniem. Przykładowo jest jakiś "debiutant" w Ferrari. I w jego pierwszym wyścigu prowadzi od startu. I na postoju zepsują, zarówno jemu, jak i zespołowi wyścig, bo trzeba go "ochrzcić"?

Komentarz

Pracuję...
                                X