Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Formuła 1

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• Re: Formuła 1 z Robertem Kubicą

107% sprawdzalo sie, gdy roznice w rozwoju bolidow byly wieksze, gdy nie bylo tylu rygorstycznych przepisow, a najwieksze teamy nadawaly kosmiczne tempo.

Komentarz

ale Webber poleciał !

Kubica na piątym, ja jestem zadowolony z rezultatu ,co najciekawsze dość dobrze się spisywały Saubery [DLR i KOB].

KOB ładnie jeździł i DLR tak samo, szkoda Pietrowa któremu zabrakło jednego miejsca do 1p.

I ten fail w wykonaniu Hamiltona :mrgreen: przeszedł samego siebie.
      Triatlonu LFS na demo < ZAPISY do 30 października!

Komentarz

Niestety, oglądałem tylko fragmencik wyścigu. Samego finiszu też nie obejrzałem. Co wywinął Hamilton?

Komentarz

Dostał karę przejazdu za wyprzedzenie SC.

Komentarz

...ktora G*wno dala.

To byl dziwny wyscig. Znow sedziowie dali upust swojej fantazji w interpretacji przepisow. Czerwone swiatlo dla Schumiego

Komentarz

Webber odwalił coś dla mnie nie zrozumiałego, na własne życzenie mu wjechał
              1+1=10

Komentarz

Nie wiem czy było bo jestem po alko a niechce mi się rolować stron w telefonie w tej kalecznej operze. Dziś obejrzałem prawie cały wyścig i to co japończyk wyczyniał na jednym komplecie opon to fenomen. Taka ilość lapów na tych samych gumach przy takich czasach jest nie do pomyślenia nawet w gt. Pod koniec zmienił mieszankę i wyprzedził 2 kierowców z czego jednego na ostatnim zakręcie. Mówcie co chcecie bo f1 interesuje się z doskoku ale to Kobayashi był dla mnie bohaterem tego wyścigu.

Komentarz

Zamieszczone przez WiLkU666
                  ale Webber poleciał !
                  Nie ma co, Red Bull dodał mu skrzydeł.

Kobayashi pojechał genialnie, jak na możliwości tegorocznego bolidu Saubera. Byłyby obydwa Saubery na podium, gdyby nie kara +5 sekund dla Pedro de la Rosy. Myślałem, że oczy mi wyskoczą z oczodołów, gdy włączyłem telewizor i zobaczyłem Kobayashiego na 3 miejscu. Myślałem z początku, że rzeczywiście tak się przebił, ale okazało się, że jeszcze nie było go w boksie. Podium byłoby świetnym osiągnięciem.

Komentarz

Wyczyny Kobayashiego to oprócz crasha Webbera jedyna ciekawa rzecz w tym wyścigu. Wolę jednak tory, gdzie da się wyprzedzac..
                    http://najalternatywniej.blogspot.com/
                    keep calm & carry on
                    digart - lastfm
                    ---
                    REGULAMIN FORUM ]

Komentarz

To prawda, przysypiałem na łóżku mimo sączonej kawy i osobistego stresu. W zasadzie nic wielkiego się nie działo. A że tak kolokwialnie powiem:ładnie go w powietrze podbiło. To bardzo niebezpieczne sytuacje grożące utratą życia. Ale powiem wprost lubię crashe w f1

Komentarz

Zamieszczone przez Witek Enzo
                        Wyczyny Kobayashiego to oprócz crasha Webbera jedyna ciekawa rzecz w tym wyścigu. Wolę jednak tory, gdzie da się wyprzedzac..
                        Problem polega na tym, że jeszcze trochę i będzie można policzyć je na palcach jednej ręki ślepego rzeźnika.

Zamieszczone przez Dreadlock89
                        To bardzo niebezpieczne sytuacje grożące utratą życia.
                        To już jest wpisane w sporty motorowe.

Komentarz

hm.. a dobrze mi sie wydaje, że Webber miał podobne dachowanie w LeMans kiedyś, w Mercedesie?
                          http://najalternatywniej.blogspot.com/
                          keep calm & carry on
                          digart - lastfm
                          ---
                          REGULAMIN FORUM ]

Komentarz

Owszem, w 1999 podczas rozgrzewki :wink:

Film:

http://www.youtube.com/watch?v=5TSzQoCGmDY

Ogólnie to Mark mógłby pomyśleć nad zdobyciem licencji pilota.

Komentarz

Juz pare razy w swoim zyciu "zwiedzal niebo" z pokladu maszyny wyscigowej. Ma jakies zapedy na lotnika nasz Kangur vel kwadratowa szczena.

Kobayashi mial sporo szczescia. I tak duze brawa za rowna i szybka jazde. To jego drugie "Abu Dhabi".

Co do wyprzedzania. To nie jest tak, ze na tych torach "nie da sie" wyprzedzac. Mamy tu pare swietnych miejsc do tego typu manewrow. Problem w tym, ze aktualna specyfikacja bolidow F1 i poziom umiejetnosci kierowcow na to nie pozwalaja. Kierowca musi byc naprawde szybszy od drugiego, miec duzo lepszy bolid lub swieze opony, by byc w stanie zaatakowac. Co robil Kobayashi? Przeciez w porownywalnych warunkach nie wyprzedzilby ani Alonso, ani Buemiego. Mial nowe miekkie opony, a w/w dwojka dojezdzala na twardych juz zniszczonych.

Komentarz

Kolejny samuraj wyścigowy do kolekcji Kobayashi po prostu zaskoczył resztę stawki swoim stylem jazdy, ale tak ogólnie to wyścig był zwariowany ,dużo zmian było i dziwnych kar m.in. kara sporych ilości kierowców w tym Kubica.

Sędziowie coś ostatnio szaleją.
                                Triatlonu LFS na demo < ZAPISY do 30 października!

Komentarz

Pracuję...
                                X