Re: Dźwięki samochodów
Z tego co słyszałem to Lexus jest pionierem w zastosowaniu hybryd.
W pełni się zgadzam. Teraz więcej do powiedzenia w produkcji samochodu ma księgowy, nie inżynier...
Moi rodzice mają Mazde 6 '03. Uwierzyłbyś, że w 5 letnim aucie będzie rdza? U nas jest narazie tłumik i śruby, więc nic strasznego, ale wiem, jak czytam na forum Mazdaspeed wypowiedzi, że korodują nadkola i całe podwozie. Jeden koleś odrywa już 0,5 cm kawałeczki z, nie znam fachowej nazwy, ale mówią na to "sanki", te podczymujące silnik belki. Po prostu słaby ocynk. Największa wada tego samochodu.
Właścicielom kilkunastoletnich 626 aż gały wychodzily, bo u nich ani śladu rdzy, a w kilkuletnich samochodach teraz to norma. O sprzedawaniu uszkodzonych jako nowe to juz słyszałem.
Tragedia normanie
Tyle nagród co kosi BMW za innowacjwe (chociażby miękka hybryda)
nie uwierzycie jak rozpaczliwe sa poszukiwania oszczednosci
Odniesienia jakosciowe zawsze byly do konkurencji (plynne) a co za tym idzie, jesli konkurencja obnizała jakosc (bo ciela koszty) to i mozna bylo u nas przymknac oko. I tak to jakosc produktu spada..
Właścicielom kilkunastoletnich 626 aż gały wychodzily, bo u nich ani śladu rdzy, a w kilkuletnich samochodach teraz to norma. O sprzedawaniu uszkodzonych jako nowe to juz słyszałem.
Tragedia normanie
Komentarz