Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

[Foto] Lukas

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• Re: [Foto] Lukas

No to i tak cholernie duży zoom - ja mam 18-55mm i mi ciężko zrobić ładne foto z daleka Trzeba kadrować na nowe, a to już nie to samo.
    http://mwiszniewski.carbonmade.com/
    http://motoblog.blog.pl - Najświeższe njusy i ciekawostki ze świata motoryzacji widzianej okiem szarego ludzika.

Komentarz

Komentarz

Cholernie dobre zdjęcie :wink:
        ASUS Maximus II Formula l Gainward Radeon HD4850 GoldenSample l Pentium Dual Core E5200@3.14Ghz l OCZ 4GB 1066Mhz CL5 Heatpipe l Creative 5.1 + SupremeFX X-Fi l Plextor-PX820SA l iiyama prolite jakaśtam l PlayStation 2

Komentarz

Zamieszczone przez Lukas

Uf jak gorąco :mrgreen: rejestracja!!! chyba kradziony :wink:

Komentarz

Technicznie perfekcyjne. Jednak bez duszy. Czekam na coś co może nie będzie ostre jak siekiera Fiskara, ale urzeknie mnie swą głębią że padnę na kolana.

Komentarz

SFOT
              Lukas czyżbyś miał konto na Demotach czy ktoś podpieprzył Ci fotę? o,O

Komentarz

Ooo...fajnie, że to pokazujesz. :wink:

Nie. Nie mam konta na demotywatory.pl - Ktoś sobie przywłaszczył jak widać...

Wrzuciłem tu zdjęcie, mam je również na swoim Imageshacku - Jeśli osoba która zrobiła ten demot to czyta, to...

Opis cienki na maksa. Żal ściska dupę. Zobaczyłeś kawałek piersi, podpis w którym było słowo "sister" więc od razu coś trzeba było z tym zrobić? Wątpię czy osoba ze zdjęcia chciałaby być na demotach. Wątpię również czy ja bym chciał żeby znajdowały się tam moje fotki. Proszę o usunięcie tego demota samodzielnie. Tak czy inaczej dowiem się kto taki miły. :wink:

Komentarz

Nie myślcie ,że to ja. To jeden z moich demotów - http://demotywatory.pl/686470/Ludzie

Komentarz

W sumie nie wiem teraz czy jest szansa na dojście do tej osoby. Wiem tyle, że jest to użytkownik KDP na Demotywatory.pl...gdyby któryś z was wiedział coś więcej na temat tej osoby, ew. jakieś GG czy e-mail byłbym wdzięczny.

Głupia sprawa...rozumiem, gdyby se wziął zdjęcie budynku czy samochodów z mojego profilu - Ale ludzi można zostawić, ku*wa mać.

Komentarz

Nie bardzo wiedziałem co z tym zrobić bo natknąłem się w sumie przypadkowo podczas szperania w pierwszych kilku stronach poczekalni.
                      Normalnie bym się tym nie przejmował ale uznałem że powinieneś to zobaczyć bo jak już zdjęcia wyciekają na demoty to robi się mniej fajnie...
                      Tak więc zapytałem z ciekawości. :wink:

Komentarz

No ja Tobie bardzo dziękuję, że zwróciłeś uwagę i podesłałeś to tutaj. :wink:

Natomiast zupełnie nie mam pomysłu na tego gościa...

Komentarz

Na przyszłość umieszczaj na każdym zdjęciu półprzezroczysty napis "By Lukas" albo cos w tym stylu. To znacząco zmniejszy liczbe chętnych do wykorzystania foty .
                          ASUS Maximus II Formula l Gainward Radeon HD4850 GoldenSample l Pentium Dual Core E5200@3.14Ghz l OCZ 4GB 1066Mhz CL5 Heatpipe l Creative 5.1 + SupremeFX X-Fi l Plextor-PX820SA l iiyama prolite jakaśtam l PlayStation 2

Komentarz

Teoretycznie możesz napisać do administracji że użyto Twojego zdjęcia bez zgody i powinni je usunąć. Ale raczej nie dojdziesz do tego kto to zrobił :wink: Głupia sprawa. Można by dochodzić po IP ale ten z demotów musiał byś dostać od administracji, chyba że jest gdzieś napisany ?
                            Demota widziałem dużo wcześniej ale nie skojarzyłem

Komentarz

Zamieszczone przez ZigCiacho
                              Na przyszłość umieszczaj na każdym zdjęciu półprzezroczysty napis "By Lukas" albo cos w tym stylu. To znacząco zmniejszy liczbe chętnych do wykorzystania foty .
                              I chyba faktycznie to jest ten moment w którym warto się zastanowić nad używaniem znaków wodnych z podpisem na zdjęciach.
                              Zamieszczone przez Biesiadnik
                              Teoretycznie możesz napisać do administracji że użyto Twojego zdjęcia bez zgody i powinni je usunąć. Ale raczej nie dojdziesz do tego kto to zrobił :wink: Głupia sprawa. Można by dochodzić po IP ale ten z demotów musiał byś dostać od administracji, chyba że jest gdzieś napisany ?
                              Demota widziałem dużo wcześniej ale nie skojarzyłem
                              IP tamtego gościa widoczne jest jedynie dla Administracji. Nie wiem, zastanowię się jeszcze...ale przyszłościowo rzeczywiście najlepszym wyjściem będzie podpisywanie zdjęć chyba.

Komentarz

Zamieszczone przez Lukas
                                I chyba faktycznie to jest ten moment w którym warto się zastanowić nad używaniem znaków wodnych z podpisem na zdjęciach.
                                Tak ale...
                                Dasz duży, będzie szpecił zdjęcie...
                                Dasz mały, łatwo go będzie usunąć...

Dla mnie to żadne wyjście, wystarczy że ktoś minimalnie ogarnia PS.

Komentarz

Pracuję...
                                X