Zacznijmy od tego, że "przeginki" to ja sam bym nigdzie nie wrzucił.
Wiem dlatego mówię że niema się o co gryźć. Osobiście wieże że wiesz co robisz i nie pozwoliłbyś na coś niestosownego. Czasem jesteś zbyt poważny jak na swój wiek ale głowę masz na karku i zdrowo patrzysz na wiele spraw.
W razie przeciwnym nie raz się jeszcze pokłócimy :wink:
Osobiście wierze że wiesz co robisz i nie pozwoliłbyś na coś niestosownego. Czasem jesteś zbyt poważny jak na swój wiek ale głowę masz na karku i zdrowo patrzysz na wiele spraw.
Ahh...dziękuję.
Ja też uważam, że nie jest ze mną tak źle. Czasem to i nawet spoko ze mnie gość. Ale dość...
Zamieszczone przez Dreadlock89
W razie przeciwnym nie raz się jeszcze pokłócimy :wink:
Dredzik, Dredzik...pierwsza część Twojej wypowiedzi na tle tego zdania nie ma najmniejszego znaczenia.. :mrgreen:
PROPS! zazdroszczę Ci takich garaży - osobiście nie widziałem takiego w mojej okolicy, ale są super. Zdjęcie jest zajebiste, ale mi by pasowało w takiej wersji, może dlatego, że jestem maniakiem czerni i bieli, ale i panoramek.
Ja mam kompakta. Ten "obiektyw" co tu jest, to ma napisane 26mm-504mm. Z tym, że te 504mm to odpowiadają tak mniej więcej 300mm dla obiektywu lustrzanki. :wink:
A zdjęcie Murcielago to nie jest jakiś bardzo duży dystans...myślę, że z ogniskowej coś około 180mm-200mm robione.
Komentarz