Ogłoszenie
Zwiń
No announcement yet.
[Foto] Lukas
Zwiń
X
-
Re: [Foto] Lukas
A mi sie cholernie podoba. Ma klimat, wywołuje pozytywne emocje - i to jest najważniejsze :wink:.
ASUS Maximus II Formula l Gainward Radeon HD4850 GoldenSample l Pentium Dual Core E5200@3.14Ghz l OCZ 4GB 1066Mhz CL5 Heatpipe l Creative 5.1 + SupremeFX X-Fi l Plextor-PX820SA l iiyama prolite jakaśtam l PlayStation 2
Komentarz
-
Zamieszczone przez ZigCiachoA mi sie cholernie podoba. Ma klimat, wywołuje pozytywne emocje - i to jest najważniejsze :wink:.
Mnie się też podoba ,ale co u mnie wywołuje to już zatrzymam dla siebie :mrgreen:Triatlonu LFS na demo< ZAPISY do 30 października!
Komentarz
-
Inaczej - pozytywne odczucia. Przyjemnie sie patrzy na to zdjęcie, nic nie jest przekombinowane, nic niepotrzebnie nie odwraca uwagi...ASUS Maximus II Formula l Gainward Radeon HD4850 GoldenSample l Pentium Dual Core E5200@3.14Ghz l OCZ 4GB 1066Mhz CL5 Heatpipe l Creative 5.1 + SupremeFX X-Fi l Plextor-PX820SA l iiyama prolite jakaśtam l PlayStation 2
Komentarz
-
Zamieszczone przez Witek Enzoheheh, nazwa drugiego zdjęcia świetnie pasuje. :mrgreen: nawet mine podobną strzelił. :mrgreen:
Dziękuję.
Komentarz
-
http://img96.imageshack.us/f/sexy7x.jpg/
To jest piękne, tylko troche w bok leci.
Reszta mocno przeciętna.. parking to raczej trudna miejscówka imho.Pare kadrów z potencjałem, za to panningi zupełnie nieudane jak dla mnie - wszystko mocno wyostrzane i szumi.
btw, będziesz na rage race w Poznaniu?
ano i mogę zdradzić, że i u mnie sie powoli kroi mała sesyjka.
Komentarz
Komentarz