Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

[Foto] Lukas

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• Re: [Foto] Lukas

Nie ma sprawy Lukas, widocznie to monitor coś mi popaprał sprawę, muszę go "skalibrować". Jak to powaznie brzmi
    http://mwiszniewski.carbonmade.com/
    http://motoblog.blog.pl - Najświeższe njusy i ciekawostki ze świata motoryzacji widzianej okiem szarego ludzika.

Komentarz

Ukasz? Czego szukasz?
      Gupi żart xD

A próbowałeś się w plenerach? Zrób coś póki piękny śnieg ^^

Komentarz

Nie lubię. Śnieg nie jest suchy i ciepły. A w dodatku śmierdzi.

Wakacyjne.

Komentarz

Nie wiem jak to robisz. Z postem na post mnie zadziwiasz. Tylko w Twoim wykonaniu wolałbym dziewczyny. :mrgreen:

Komentarz

Fajny samochód, a zdjęcie jakieś takie ;D nie wiem jak się wyrazić, nic specjalnego, mogłeś to inaczej ująć, takie auto - nie miałem okazji go widzieć jeszcze...
            http://mwiszniewski.carbonmade.com/
            http://motoblog.blog.pl - Najświeższe njusy i ciekawostki ze świata motoryzacji widzianej okiem szarego ludzika.

Komentarz

Zamieszczone przez Lukas
              A w dodatku śmierdzi.
              Bo nie w tym śniegu co trzeba się bawisz :mrgreen:

Zdjęcie bardzo ale to bardzo dobre. Zauważyłem że lubisz detale od dawna je robisz ale spróbuj coś w skali makro w sensie całe auto pod ciekawym kątem czy coś sam już wiesz :wink:

Komentarz

Zamieszczone przez Dreadlock89
                Bo nie w tym śniegu co trzeba się bawisz :mrgreen:
                Możliwe... :mrgreen: Ale w tym mieście nie ma już śniegu. Zostało błoto i plucha. Zamiast topnieć to zostało gówno.
                Zdjęcie bardzo ale to bardzo dobre.
                Dzięki.
                Zauważyłem że lubisz detale od dawna je robisz ale spróbuj coś w skali makro w sensie całe auto pod ciekawym kątem czy coś sam już wiesz :wink:
                Może takie coś?

Tutaj jeszcze trzy z Poznania...

Komentarz

1-Widziałem na digicie a jako że bez zalogowania nie można dodawać komentów to tylko popodziwiałem.
                  Zdjęcie jest świetne muszę przyznać że od razu przykuło moją uwagę. Trudno znaleźć określenia żeby nie przysłodzić i żebyś nie spoczął na laurach ale też żeby Cie nie zniechęcić :wink: Więc jak na Ciebie to wyśmienicie jak na kogoś innego to genialnie i profesjonalnie
                  2-Krótko-To rozumiem
                  3-Gdyby tylko był tam burn jak wyżej no cóż nie można mieć wszystkiego Ale czuć JPN
                  4-Ja go nazywam rekinek. Podoba mi się to auto z tym że poza taka sama jak powyższe :wink:
                  Trochę przeglądałem Twoje galeryje ale sporo tego i nie chciało mi się opisywać, z tym że teraz wybrałeś rodzyny i się pokusiłem o te kilka słów

Komentarz

1-Widziałem na digicie a jako że bez zalogowania nie można dodawać komentów to tylko popodziwiałem.
                    Zdjęcie jest świetne muszę przyznać że od razu przykuło moją uwagę. Trudno znaleźć określenia żeby nie przysłodzić i żebyś nie spoczął na laurach ale też żeby Cie nie zniechęcić :wink: Więc jak na Ciebie to wyśmienicie jak na kogoś innego to genialnie i profesjonalnie
                    Jeeej. Dziękuję Ci serdecznie.
                    3-Gdyby tylko był tam burn jak wyżej no cóż nie można mieć wszystkiego Ale czuć JPN
                    Faaajnie właśnie bez burnu jest. Mooookro było.
                    Trochę przeglądałem Twoje galeryje ale sporo tego i nie chciało mi się opisywać, z tym że teraz wybrałeś rodzyny i się pokusiłem o te kilka słów
                    No w tych fotkach z toru faktycznie...motyw się powtarza. Lubię tak klasycznie. Dzięki i pozdrawiam. :wink:

Komentarz

Komentarz

łał, fajnie Ci to wyszło. Naprawde podoba mi się. A z poprzednich to to z M3 z muzeum BMW jest świetne. Przy Veyronie mi kadr się nie podoba, a drifty całkiem niezłe.
                        http://najalternatywniej.blogspot.com/
                        keep calm & carry on
                        digart - lastfm
                        ---
                        REGULAMIN FORUM ]

Komentarz

Ostatnie zdjęcie - naprawde fajne, klimatyczne ujęcie :wink:.
                          ASUS Maximus II Formula l Gainward Radeon HD4850 GoldenSample l Pentium Dual Core E5200@3.14Ghz l OCZ 4GB 1066Mhz CL5 Heatpipe l Creative 5.1 + SupremeFX X-Fi l Plextor-PX820SA l iiyama prolite jakaśtam l PlayStation 2

Komentarz

Kryzys ze zdjęciami mam...w sumie nic ambitnego nie zrobiłem ostatnio.

Z takich które jeszcze nie przekraczają granicy "tych co do netu wstawiać nie będę" to mogę zapodać takie jedno, z ostatnich urodzin... :mrgreen:

Pamiętny wieczór w sumie...aż się dziwie, że zdjęcie nie jest poruszone. :mrgreen: Byyyyło %, byyyyło.... :mrgreen:

Specjalnie dla Quattro - My tu na osiedlu, życzymy Ci wszystkiego dobrego w te święta !

Byś lepić ze śniegu członków nie musiał. Poznawał normalnych ludzi. Bawił się i rozwijał jak oni! Quattttrrrrrroooo! :mrgreen:

Komentarz

Młody i głupi jestem. Ale to zdjęcie mi nie podchodzi.

Trochę za bardzo "naszoklasowe". :mrgreen:

Komentarz

1. Bugatti ładne, ale nic specjalnego...
                                2. BWM, Zdjęcie ładne ale kadr słaby...
                                3.BWM Drift, bardzo dobre zdjęcie, ładny kadr i fajny moment uchwycony ( dużo dymu ).
                                4.5 - słabe
                                6. Mercedes genialnie uchwycony, bardzo dobrze to wygląda, zdjęcie na 6 z + :wink:
                                7. N/C

Komentarz

Pracuję...
                                X