Re: Wasze auto
Dreadlock89, przez filmik Brambi
Lukas, to fakt, 1 jest krótka w chyba wszystkich TDI. U mnie 40km/h to max i trza wrzucać 2. Ale najlepszy bieg w TDI to 3 na tym biegu można dużo lepsze fury objechać
Co do Golfa samego w sobie to generalnie spoko autko, ale według mnie i tak najlepsze w klasie. Poprostu lubię Golfy. A mój egzemplarz to rzadsza wersja od GTI
W zakrętach też jest bardzo dobry bo jest obniżony o 30mm i utwardzony, oponki 225, więc szybko można jechać
Generalnie wygrałem z takimi autami jak Jaguar S-Type 2.7D, Mesio E270, BMW 525D. A godnego kompakta w klasie Golfa jeszcze nie spotkałem, ale mam nadzieję, że nabiję się kiedyś na jakiegoś mocnego japońca. Aha i w przyszłości planuje wirusa na +/- 210KM
Pozdro,
Dreadlock89, przez filmik Brambi

Lukas, to fakt, 1 jest krótka w chyba wszystkich TDI. U mnie 40km/h to max i trza wrzucać 2. Ale najlepszy bieg w TDI to 3 na tym biegu można dużo lepsze fury objechać

Co do Golfa samego w sobie to generalnie spoko autko, ale według mnie i tak najlepsze w klasie. Poprostu lubię Golfy. A mój egzemplarz to rzadsza wersja od GTI

Pozdro,
Komentarz