Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Wasze auto

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• Re: Wasze auto

A ja włączę jakiś swój malutki kanał...i będę sobie po cichutku śledził losy nowego w katowickim półświatku właściciela czerwonej Hondki.

Powodzenia i nie daj się tam! :mrgreen:

Komentarz

Wyscigi - masz na mysli nocne harce? Moze zmierzylbys sie na prawdziwym torze? :wink:

Komentarz

Zamieszczone przez Lukas
        Powodzenia i nie daj się tam! :mrgreen:
        Dzięki wielkie i obiecuje że nie zawiodę :wink:

Zamieszczone przez thooorn
        Wyscigi - masz na mysli nocne harce? Moze zmierzylbys sie na prawdziwym torze? :wink:
        Wieczorno-nocne, uwierz mi że gdybym miał pod ręką jakiś dobry tor to co weekend bym na nim śmigał :wink: Z pewnością wybiorę się gdzieś na tor, ale to po zrobieniu zawieszenia + rozpórki i opony

Komentarz

Gdybyś się na Poznań wybierał - dawaj znać. Obiecuję być Twoją osobistą blacharą do spraw foto-media. :mrgreen:

Komentarz

Zamieszczone przez Lukas
            Gdybyś się na Poznań wybierał - dawaj znać. Obiecuję być Twoją osobistą blacharą do spraw foto-media. :mrgreen:
            Zapamiętam i na pewno się odezwę :wink: :mrgreen:

Komentarz

Jak kupisz mi...Jak przewieziesz mnie Hondą to zrobię Ci foto. :mrgreen:

Ja jestem bezinteresowny - ale jakiś mały karnecik na "niebicie" czy osłonka "anty-wpierdul". :mrgreen:

Komentarz

Jak przewieziesz mnie Honda to zrobie ci Honde :mrgreen:

Komentarz

Zamieszczone przez Lukas
                  Jak kupisz mi...Jak przewieziesz mnie Hondą to zrobię Ci foto. :mrgreen:

Ja jestem bezinteresowny - ale jakiś mały karnecik na "niebicie" czy osłonka "anty-wpierdul". :mrgreen:
                  Przejażdżkę masz gwarantowaną :mrgreen:
                  A bać to się nie masz czego, spokojnie

Zamieszczone przez thooorn
                  Jak przewieziesz mnie Honda to zrobie ci Honde :mrgreen:
                  To ja poproszę NSX Type-R :mrgreen:

Komentarz

Zamieszczone przez Biesiadnik
                    A bać to się nie masz czego, spokojnie
                    ahahahaha! Jaki on miły.

Komentarz

Wiedziałem że tak będzie Jak Gtv będzie na chodzie to sie przejade do Ciebie i poszalejemy na winklach A co do stożka to naprawde on dużo daje tyle ża ja za swój dałem paczke fajek i kumpel mi wykręcił ze swojej 156 hehe.

Komentarz

Spoko loko, do tego Twojego turbo burbo będę musiał jeszcze trochę podciągnąć moc żeby N/Adążać :wink:

Komentarz

Zamieszczone przez Biesiadnik
                          Spoko loko, do tego Twojego turbo burbo będę musiał jeszcze trochę podciągnąć moc żeby N/Adążać :wink:
                          Załatw naklejkę z naszym logo i noś ją dumnie po szosach i autostradach, bo będzie wpierdul :mrgreen: A co z oponami?

Komentarz

Kilka stron temu (przy okazji kupna pepowej h) zaproponowałem podobny up (stożek i dolot). Jednak usłyszałem od naszej braci że to guwno da i 0różnicy w dynamice. Więc albo Biesiek ma specjalne metody tuningu i najnowsze części albo my mamy pseudo mechaników na forum.

Swoją drogą:Biesiek Ty wiesz, gratki za postępy. I goń te Rexy goń

Komentarz

Jednak usłyszałem od naszej braci że to guwno da i 0różnicy w dynamice.
                              Zapewne chodziło Ci o moją wypowiedz. Tylko nie pisałem że to gówno oraz że jest 0 różnicy.

Chodziło mi o to że za te pieniądze nie warto się bawić w stożki, doloty ponieważ różnica nie będzie oszałamiająca.

albo my mamy pseudo mechaników na forum.
                              daruj sobie

Komentarz

Zamieszczone przez Dreadlock89
                                ...albo my mamy pseudo mechaników na forum.
                                Nie podwazaj autorytetu "pseudo mechanikow na forum"

:mrgreen:

Komentarz

Pracuję...
                                X