Ja sam, z powodu wieku, własnego autka jeszcze nie mam, ale w mojej rodzinie (najbliższej) są dwa samochody. Pierwszy to stary Opel Vectra A, 17-letni. Silnik 1,6 + LPG. Pomimo swego wieku trzyma się świetnie - przez cały ten czas nie zaliczyła ani jednej poważnej awarii! Odpukać, oby tak dalej.
Wóz był kupiony od starszego pana z Niemiec, który jeździł nią tylko do kościoła . W kraju od 15 lat, nie przyjechała więc tu w ramach "auta za ojro " Pieszczotliwie nazywana "Krówką".
Drugim wozem, którym moja mama dojeżdża do pracy, jest... Subaru Justy 1,2 4x4. Tu w górach, w zimie, tylko takie wozy potrafią się poruszać. Nie żartuję. "Justynka" ma 14 lat, około 1200 kg i około 60 koników. W środku przestronna, jak na tak małe autko, w terenie wręcz niesamowita. Wygrzebie się praktycznie z każdej zaspy. Co ciekawe, gdy raz wzięliśmy ją z tatą na "dwupasmówkę" spokojnie rozpędziliśmy "bestyjkę" do 120 km/h i wyprzedzaliśmy wszelkiego rodzaju "tjunowane" Golfy i BMW. Autko daje radę .
Facet zgrał mi płyte z materiałami do omegi i miedzy innymi instrukcją i podręcznikiem do napraw a fotki wziął z tej strony bo wczesniej wystawił na niej fotki swojej omegi a, ze potem nalezała do mnie to dał mi całą płytkę rozumiecie czy nie??
Jezeli chdzi o kradzieze to mówiłem juz że z tym koniec
Znalazlem jedną fotke ale na słabej jakosci bo to aparat w phonie! Miałem na dysku jeszcze z zeszłego roku! (...) Facet zgrał mi płyte z materiałami do omegi (...) fotki wziął z tej strony bo wczesniej wystawił na niej fotki swojej omegi a, ze potem nalezała do mnie to dał mi całą płytkę rozumiecie czy nie??
Nie rozumiem. Tym bardziej ze fotka na forum wrzucona jest z netu (bezposrednio z oferty sprzedazy) a nie z twojego kompa.. no i jak mowisz "z zeszlego" roku a gosc wystawil bryke w polowie czerwca tego roku.. ale oczywiscie zima probowales driftu nie? Zwierzal ci sie ze robil telefonem?
Wpiszcie sobie w gugla "opel omega mv6 3.0" a pierwsza niekombi to wlasnie omega naszego klegi Duzo nie szukal
A tu linkdo oferty
Poza tym z gazem jest hehe.. Jeszcze gdzies tam po drodze wydawalo mi sie ze na pczatku twierdzil ze to automat mial byc (nie moge znalezc tego wiec moze mi sie tylko wydawalo).
Recydywa normalnie
Znalazlem jedną fotke ale na słabej jakosci bo to aparat w phonie! Miałem na dysku jeszcze z zeszłego roku! (...) Facet zgrał mi płyte z materiałami do omegi (...) fotki wziął z tej strony bo wczesniej wystawił na niej fotki swojej omegi a, ze potem nalezała do mnie to dał mi całą płytkę rozumiecie czy nie??
Nie rozumiem. Tym bardziej ze fotka na forum wrzucona jest z netu (bezposrednio z oferty sprzedazy) a nie z twojego kompa.. no i jak mowisz "z zeszlego" roku a gosc wystawil bryke w polowie czerwca tego roku.. ale oczywiscie zima probowales driftu nie? Zwierzal ci sie ze robil telefonem?
Wpiszcie sobie w gugla "opel omega mv6 3.0" a pierwsza niekombi to wlasnie omega naszego klegi Duzo nie szukal
A tu linkdo oferty
Poza tym z gazem jest hehe.. Jeszcze gdzies tam po drodze wydawalo mi sie ze na pczatku twierdzil ze to automat mial byc (nie moge znalezc tego wiec moze mi sie tylko wydawalo).
Recydywa normalnie
Wszystkich tak kauris sprawdzasz???to moze zainteresuj sie Belgu$em który jezdzi po górach 17- letnią vectrą i 4wd subaru 1,2 jak sam twierdzi w któryms poscie!!
Komentarz