Taki dowcip (o fiacie) krazyl u mnie we firmie by podbudowac zaloge.. zeby sie nie smiali ze 30% ich wlasnej produkcji wraca do serwisow na naprawy gwarancyjne
to moze zainteresuj sie Belgu$em który jezdzi po górach 17- letnią vectrą i 4wd subaru 1,2 jak sam twierdzi w któryms poscie!!
Hmm... nie rozumiem. Co jest złego w Vectrze i Justy? Połowa opisanych tutaj wozów nie dała by rady w zimie przejechać przez moją miejscowość. I nic nie poradzę na to, że auta mają już swoje lata. Nadal sprawują się świetnie i nie ma z nimi większych problemów. A że większość użytkowników forum może poszczycić się lepszymi wozami - cóż, gratuluję.
Tak wogóle, lukasgt5 - czy naprawdę uważasz, że najazd na kogoś innego jest ucieczką od własnego kłamstwa? Jeśli tak - spieprzaj, dziadu.
Jeśli ktoś nadal wątpi w warunki zimowe:
Lato, widok ze Złotego Gronia na moje gimnazjum:
Zima, zdjęcie mojego kościoła, Istebna Kubalonka:
Zima, droga do Istebnej Kubalonki z Istebnej Centrum. Odśnieżona.
Zima, droga do Żywca z Trójwsi, jeśli się nie mylę.
Bez komentarza. Istebna, Koniaków, Jaworzynka - to może być wszędzie, w zimę wszystko tak wygląda.
Od razu zastrzegam - to nie moje zdjęcia, kumple z forum fotografowali, mają do tego talent. W każdym bądź razie - odczep się, lukasgt5. Tutaj naprawdę tą "swoją" Omegą, której raczej nie posiadasz, w zimie byś sobie nie pojeździł.
Nie ma sprawy, ziom. Okolica rzeczywiście piękna, ale warunki zimowe i drogowe straszne .
Wziąłem dzisiaj cyfrówkę i pstryknąłem parę fotek Justy. vectra stała w garażu, nie umiałem jej dobrze objąć aparatem. Jak gdzieś nią będę jechał, to sfotografuję... Niech was nie zmyli napis na tylnej klapie. Pisze 1,0 GL, ale wóz miał wymieniony silnik i skrzynie biegów na 1,2.
Wóz jest naprawdę świetny w terenie i na śniegu, lepszy niż te wszystkie małe SUV'y typu Qashqai, Liberty, itp. Części są tanie, ale pali jak smok - 13l gazu na 100... ale chyba jest coś źle wyregulowane, przy 1,0 zużywał tylko 8...
Komentarz