Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Wasze auto

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• Zamieszczone przez lukasgt5
    Wszystkich tak kauris sprawdzasz???
    Nie. Tylko tych podejrzanych
    Pyskowki tylko potwierdzaja twoj poziom.. Czujesz sie spelniony?
    maruda
    A-spec 17,839 km

Komentarz

• Biały najtanszy co??Biały kolor wada fabryczna!hehe

Komentarz

• no ba, przecież to Fiat
        narancs alternativa

Komentarz

• Zamieszczone przez szymoniec
          no ba, przecież to Fiat
          A wiesz co oznacza FIAT ? ? ? ?

F-feler-uszkodzenie
          I-in-w
          A-alle-wszystko/każde
          T-talle-częsc/komponent

Czyli uszkodzony w każdej częsci!

Komentarz

• Fehler in alle Teile jak już.
            narancs alternativa

Komentarz

• Zamieszczone przez szymoniec
              Fehler in alle Teile jak już.
              No tak szymoniec ale ja napisałem tak zeby niemieckie lajki mogły tez to przeczytac (sam takim jestem)

Bo jak oni sie uczyli niemieckiego na ostatniej lekcji w szkole to ja juz szedłem na chate grać w GT!

Proste

GT wymaga wyrzeczen takich jak nieumiejętnośc Deutsch

Komentarz

• Taki dowcip (o fiacie) krazyl u mnie we firmie by podbudowac zaloge.. zeby sie nie smiali ze 30% ich wlasnej produkcji wraca do serwisow na naprawy gwarancyjne
                maruda
                A-spec 17,839 km

Komentarz

• A co Kauris??
                  We fiacie robiłes??
                  Jakie stanowisko??
                  Jakie miałes auto firmowe (o ile miałes??)

Komentarz

• To niemiecki dowcip jest.. I niemiecka firma byla.. I nie mialem sluzbowego samochodu
                    maruda
                    A-spec 17,839 km

Komentarz

• Czemu nikt na miejscu drifterów nie pisze??
                      Sory ze robie burdel ale mnie to troche denerwuje

Komentarz

• Zamieszczone przez lukasgt5
                        to moze zainteresuj sie Belgu$em który jezdzi po górach 17- letnią vectrą i 4wd subaru 1,2 jak sam twierdzi w któryms poscie!!
                        Hmm... nie rozumiem. Co jest złego w Vectrze i Justy? Połowa opisanych tutaj wozów nie dała by rady w zimie przejechać przez moją miejscowość. I nic nie poradzę na to, że auta mają już swoje lata. Nadal sprawują się świetnie i nie ma z nimi większych problemów. A że większość użytkowników forum może poszczycić się lepszymi wozami - cóż, gratuluję.

Tak wogóle, lukasgt5 - czy naprawdę uważasz, że najazd na kogoś innego jest ucieczką od własnego kłamstwa? Jeśli tak - spieprzaj, dziadu.

Jeśli ktoś nadal wątpi w warunki zimowe:

Lato, widok ze Złotego Gronia na moje gimnazjum:

Zima, zdjęcie mojego kościoła, Istebna Kubalonka:

Zima, droga do Istebnej Kubalonki z Istebnej Centrum. Odśnieżona.

Zima, droga do Żywca z Trójwsi, jeśli się nie mylę.

Bez komentarza. Istebna, Koniaków, Jaworzynka - to może być wszędzie, w zimę wszystko tak wygląda.

Od razu zastrzegam - to nie moje zdjęcia, kumple z forum fotografowali, mają do tego talent. W każdym bądź razie - odczep się, lukasgt5. Tutaj naprawdę tą "swoją" Omegą, której raczej nie posiadasz, w zimie byś sobie nie pojeździł.

Komentarz

• No dobra Belgu$ respect mieszkanie w takiej okolicy to marzenie!
                          Sorry ze wjechałem na ciebie!

PS.weż odwiedz troche temat driftu bo bardzo mi sie podobają tam twoje posty.

Pozdrawiam i sorki jeszcze raz mam nadzieje ze nie bedziesz sie mscił za tamto

Komentarz

• Nie ma sprawy, ziom. Okolica rzeczywiście piękna, ale warunki zimowe i drogowe straszne .

Wziąłem dzisiaj cyfrówkę i pstryknąłem parę fotek Justy. vectra stała w garażu, nie umiałem jej dobrze objąć aparatem. Jak gdzieś nią będę jechał, to sfotografuję... Niech was nie zmyli napis na tylnej klapie. Pisze 1,0 GL, ale wóz miał wymieniony silnik i skrzynie biegów na 1,2.

Komentarz

• Swoją drogą to ciekawe takie małe 4WD. . .

Myśle że w jego przewodach płynie olej Imprezy

Komentarz

• Może i płynie, ale niestety, czasem wycieka

Wóz jest naprawdę świetny w terenie i na śniegu, lepszy niż te wszystkie małe SUV'y typu Qashqai, Liberty, itp. Części są tanie, ale pali jak smok - 13l gazu na 100... ale chyba jest coś źle wyregulowane, przy 1,0 zużywał tylko 8...

Komentarz

Pracuję...
                                X