Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Wasze auto

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

Zamieszczone przez szymoniec
    Zamieszczone przez lukasgt5
    Zamieszczone przez Serwer
    A dlaczego fotka pochodzi z adresu jakiegoś czeskiego(jak mniemam po końcówce xxx.(x).cz) ? Znowu kradziona?

Moderator Serwer
    Pewnie w to nie uwieżysz ale auto zostało kupione w czechach i tam nalezało do klubu Omegi a te fotki to mi facet dał na płycie
    Leżę i kwiczę
    Czekam na rozbrajający obrazek
    http://najalternatywniej.blogspot.com/
    keep calm & carry on
    digart - lastfm
    ---
    REGULAMIN FORUM ]

Komentarz

Ja sam, z powodu wieku, własnego autka jeszcze nie mam, ale w mojej rodzinie (najbliższej) są dwa samochody. Pierwszy to stary Opel Vectra A, 17-letni. Silnik 1,6 + LPG. Pomimo swego wieku trzyma się świetnie - przez cały ten czas nie zaliczyła ani jednej poważnej awarii! Odpukać, oby tak dalej.
      Wóz był kupiony od starszego pana z Niemiec, który jeździł nią tylko do kościoła . W kraju od 15 lat, nie przyjechała więc tu w ramach "auta za ojro " Pieszczotliwie nazywana "Krówką".

Drugim wozem, którym moja mama dojeżdża do pracy, jest... Subaru Justy 1,2 4x4. Tu w górach, w zimie, tylko takie wozy potrafią się poruszać. Nie żartuję. "Justynka" ma 14 lat, około 1200 kg i około 60 koników. W środku przestronna, jak na tak małe autko, w terenie wręcz niesamowita. Wygrzebie się praktycznie z każdej zaspy. Co ciekawe, gdy raz wzięliśmy ją z tatą na "dwupasmówkę" spokojnie rozpędziliśmy "bestyjkę" do 120 km/h i wyprzedzaliśmy wszelkiego rodzaju "tjunowane" Golfy i BMW. Autko daje radę .

Jak tylko dorwę się do aparatu, wrzucę zdjęcia.

Komentarz

Facet zgrał mi płyte z materiałami do omegi i miedzy innymi instrukcją i podręcznikiem do napraw a fotki wziął z tej strony bo wczesniej wystawił na niej fotki swojej omegi a, ze potem nalezała do mnie to dał mi całą płytkę rozumiecie czy nie??

Jezeli chdzi o kradzieze to mówiłem juz że z tym koniec

A kwiczy to świnia

Komentarz

A kwiczy to świnia
          Widzę, że obyty jesteś.
          narancs alternativa

Komentarz

A kwiczy to świnia
            Widzę, że obyty jesteś.
            W koncu czytałem twoje posty nie??

Komentarz

Znalazlem jedną fotke ale na słabej jakosci bo to aparat w phonie! Miałem na dysku jeszcze z zeszłego roku! (...) Facet zgrał mi płyte z materiałami do omegi (...) fotki wziął z tej strony bo wczesniej wystawił na niej fotki swojej omegi a, ze potem nalezała do mnie to dał mi całą płytkę rozumiecie czy nie??
              Nie rozumiem. Tym bardziej ze fotka na forum wrzucona jest z netu (bezposrednio z oferty sprzedazy) a nie z twojego kompa.. no i jak mowisz "z zeszlego" roku a gosc wystawil bryke w polowie czerwca tego roku.. ale oczywiscie zima probowales driftu nie? Zwierzal ci sie ze robil telefonem?

Wpiszcie sobie w gugla "opel omega mv6 3.0" a pierwsza niekombi to wlasnie omega naszego klegi Duzo nie szukal

A tu linkdo oferty
              Poza tym z gazem jest hehe.. Jeszcze gdzies tam po drodze wydawalo mi sie ze na pczatku twierdzil ze to automat mial byc (nie moge znalezc tego wiec moze mi sie tylko wydawalo).
              Recydywa normalnie
              maruda
              A-spec 17,839 km

Komentarz

Zamieszczone przez Kauris
                Znalazlem jedną fotke ale na słabej jakosci bo to aparat w phonie! Miałem na dysku jeszcze z zeszłego roku! (...) Facet zgrał mi płyte z materiałami do omegi (...) fotki wziął z tej strony bo wczesniej wystawił na niej fotki swojej omegi a, ze potem nalezała do mnie to dał mi całą płytkę rozumiecie czy nie??
                Nie rozumiem. Tym bardziej ze fotka na forum wrzucona jest z netu (bezposrednio z oferty sprzedazy) a nie z twojego kompa.. no i jak mowisz "z zeszlego" roku a gosc wystawil bryke w polowie czerwca tego roku.. ale oczywiscie zima probowales driftu nie? Zwierzal ci sie ze robil telefonem?

Wpiszcie sobie w gugla "opel omega mv6 3.0" a pierwsza niekombi to wlasnie omega naszego klegi Duzo nie szukal

A tu linkdo oferty
                Poza tym z gazem jest hehe.. Jeszcze gdzies tam po drodze wydawalo mi sie ze na pczatku twierdzil ze to automat mial byc (nie moge znalezc tego wiec moze mi sie tylko wydawalo).
                Recydywa normalnie
                Wszystkich tak kauris sprawdzasz???to moze zainteresuj sie Belgu$em który jezdzi po górach 17- letnią vectrą i 4wd subaru 1,2 jak sam twierdzi w któryms poscie!!

Komentarz

Zapoznaj się z google, zobacz gdzie na mapie leży Istebna i przestań kozaczyć, bo przywilej do tego mam tu ja.
                  narancs alternativa

Komentarz

Zapoznaj się z google, zobacz gdzie na mapie leży Istebna i przestań kozaczyć, bo przywilej do tego mam tu ja.
                    I po co wklejasz na forum fotki swoje??

Komentarz

• Twojego Starego.
                      narancs alternativa

Komentarz

• Zamieszczone przez szymoniec
                        Twojego Starego.
                        Mnie nie zrobili na 0700 wiec chociaz mam ojca!

A ty szymoniec czym jezdzisz co??

Komentarz

• zdjęcia są na szóstej stronie.
                          narancs alternativa

Komentarz

• No faktycznie fura niezła!!
                            A w tej przyczepie to ty mieszkasz tak??

Komentarz

• Gdzie w Ducato przyczepa?? ;O

Komentarz

• Zamieszczone przez lukasgt5
                                No faktycznie fura niezła!!
                                Inni się wożą, a ja jeżdzę.
                                narancs alternativa

Komentarz

Pracuję...
                                X