Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Wasze auto

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• Re: Wasze auto

Zamieszczone przez TomakBanan
    Pacifica?
    No przecie pisałem, że bliżej nas. Pacifica też jest z Hameryki, ale wy się na autach znacie, no nie ma bolca we wsi . No dobra, super podpowiedź - Niemcy

Komentarz

Ford c-max
      GRAN TURISMO 4 ALL GOLD LICENSES AND DRIVING MISSIONS
      Moja galeria - gt4-photo-mode/tycha-t6552.html

Komentarz

Nie było takich zdjęć na których mniej samochodu widać..? Bo chyba będzie trzeba po znajomościach po numerach rejestracyjnych ustalić.. :mrgreen:
        http://najalternatywniej.blogspot.com/
        keep calm & carry on
        digart - lastfm
        ---
        REGULAMIN FORUM ]

Komentarz

Zamieszczone przez tycha
          Ford c-max
          Już prawie, prawie... marka się zgadza

Komentarz

Galaxy

Komentarz

Zamieszczone przez siniak
              Zamieszczone przez tycha
              Ford c-max
              Już prawie, prawie... marka się zgadza
              Zamieszczone przez siniak
              No przecie pisałem, że bliżej nas. Pacifica też jest z Hameryki
              A Ford to gdzie niby powstał?

Komentarz

Galaxy? W Koeln.

Komentarz

akurat jeśli chodzi o Galaxy to pierwsza generacja produkowana była w Palmeli w Portugalii razem z Sharanem i Alhambrą a druga jest produkowana w belgijskim zakładzie w Genk (brzmi znajomo hehehe)
                  http://www.mygranturismo.net/12300

Komentarz

Siniak czy to Galaxy?

Komentarz

Że np. Honda Civic VIII składana jest w Turcji to znaczy że to tureckie auto choć sama Honda powstała w Japonii?
                      Dla mnie podpowiedź "Niemcy" znaczy niemiecka fura, "Anglia" angielska itd.

DziwnÄ… macie logikÄ™.

Komentarz

Zamieszczone przez PP89
                        Że np. Honda Civic VIII składana jest w Turcji to znaczy że to tureckie auto choć sama Honda powstała w Japonii?

DziwnÄ… macie logikÄ™.
                        Tak, tyle że można powiedzieć że Ford USA, FORD AU i FORD EUR to trzy różne firmy pod jedną marką
                        Niby ten sam Ford Mondeo i Ford Contour miały prawie takie same przednie reflektory i deskę rozdzielczą, ale jednak nie da rady ich przemieniać, inne kształty.
                        To tak jakby powiedzieć że Opel jest amerykański, bo przecież należał do GM, albo jeszcze lepiej, co powiesz o "polskich" Fiatach?

Komentarz

Zamieszczone przez kyjgel
                          Zamieszczone przez PP89

DziwnÄ… macie logikÄ™.
                          Tak, tyle że można powiedzieć że Ford USA, FORD AU i FORD EUR to trzy różne firmy pod jedną marką
                          Niby ten sam Ford Mondeo i Ford Contour miały prawie takie same przednie reflektory i deskę rozdzielczą, ale jednak nie da rady ich przemieniać, inne kształty.
                          To tak jakby powiedzieć że Opel jest amerykański, bo przecież należał do GM, albo jeszcze lepiej, co powiesz o "polskich" Fiatach?
                          Dlatego najlepiej powiedzieć o "europejskim" Fordzie. Swoją drogą, pamiętam jeszcze ze swoich dziecięcych lat mój ukochany katalog "Samochody Świata 1995", a tam europejskie modele Forda były właśnie w części poświęconej autom niemieckim...

Z drugiej strony, Smart był wśród francuskich.

Komentarz

Co najlepsze, kiedyś europejski Ford był rozbity na UK i DE.

Komentarz

Zamieszczone przez kyjgel
                              Co najlepsze, kiedyś europejski Ford był rozbity na UK i DE.
                              Bo też to w sumie dwie różne "linie modelowe" były...

Komentarz

Dla mnie i tak to dziwne, bo marka powinna mieć jeden rodowód, a to że działa na różne rynki to już bez związku, ale i tak mnie zamkneliście :wink:

Komentarz

PracujÄ™...
                                X