Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Turniej GT3 Series - dyskusja

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• Re: Turniej GT3 Series - dyskusja

Az tak twardo nie chlostalem ,jednak miarke przebrala ta nieszczesna kierownica,ktora z ps4 ma nie dzialac.A nawet jak bedzie sie to dalo tanim sposobem obejsc to ja juz stracilem wiare w PD-nie wierze,ze gra bedzie wyposazona w dzialajace elementy ktore sa elementarzem dla wyscigow czyli
    -wyswietlanie czasow do 1,poprzedzajacego i tego co jest za nami
    -aktualnie to nawet sa bledy na sektorach i mnie to juz naprade nie bawi,nie pokazuje mi best lapa i nie moge do niego scigac
    -pd zamiast zrobic poprawnie trzon gry to zajmuje sie pierdolami typu malowanie zaciskow hamulcowych
    - 4 lata sa bledy w pit stopach,wjedziesz za szybko to cie restartuje,wjedziesz w 3 osoby to ktos dostanie kilka sekund w plecy
    - wjedziesz poprawnie to ci nie wyswietli menu wyboru opon i tankowania

Ps;ja od jakiegos czasu klepie przyslowiowa biede i zeby nabyc ps3 i g27 musialem na rok zacisnac zeby i klepac juz niemal skrajna biede aby sfinansowac sobie sprzet do simracingu.
    Jakis czas temu jak krzyczalem na chlopakow,ze namawiaja na przesiadke na PC to jeszcze w te gt6 wierzylem-teraz juz nawet w gt7 nie wierze.No i jeszcze ten abonament.

Poki co gram w GT6 i niedlugo sie okaze czy bede mogl grac na PC.A poki wyjdzie gt7 i jesli wyjdzie cudowne bo teraz jest konkurencja co teoretycznie zmusi PD do wytezonej pracy to zawsze bedzie mozna kupic ps4 za 800zl bo tyle bedzie kosztowac w 2017 roku

Ps;grafika dla mnie jest wazna,ale iR gral bym i na tej brzydkiej,ale koszta sa kosmiczne- nieadekwatne do tej grafiki.Jedyne co iR ma topowego to spolecznosc,ja jednak licze glownie na AC i pCARS

Komentarz

A Rev na co przeszedł? Całkiem się obraził i uciekł .

Komentarz

Ciuciu możesz mnie spotkać na simracing.pl gdzie zaczynam swoją karierę w rFactor

Komentarz

W jedynke?Toż to szok xd

Komentarz

Pracuję...
          X