Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Co cię wkurza w GT6?

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• Re: Co cię wkurza w GT6?

btw
    czy w GT5 też nie mieliście wstecznego w skrzyni biegów tylko na jakimś przycisku czy to ja miałem złe ustawienia, bo teraz w GT6 nareszcie mogę zredukować z 1 biegu na wsteczny i cofam się gazem, uff
    P.S.
    a gram na DFGT

Komentarz

Mi gra zawsze bardzo płynnie chodziła z kokpitu, a ja tylko tak jeździłem i deszcz, nie deszcz, ładnie i płynnie. Do tego wielu rzeczy w lusterkach nie widać, wycieraczki nie widać, wody spod kół również, dopiero jak się odwrócisz. Zaś światła innego gracza dopiero widzisz jak podjedzie bardzo blisko lub gdy jest mało samochodów na serwerze, to wtedy z większej odległości widoczne są.

Komentarz

Słusznie, bo silnik gry ładnie się optymalizuje do tego, co się dzieje na drodze i za nią, ale powiadam Ci, u mnie (ustawione na 1080p) przy deszczu i wycieraczkach gra ewidentnie traci płynność.

Komentarz

Zamieszczone przez Campo
          Słusznie, bo silnik gry ładnie się optymalizuje do tego, co się dzieje na drodze i za nią, ale powiadam Ci, u mnie (ustawione na 1080p) przy deszczu i wycieraczkach gra ewidentnie traci płynność.
          Cóż widocznie szatan mąci w Twej konsoli. Bo nie wiem jak to wytłumaczyć, ale coś w tym jest, mi na 1080p chodzi super, innym już nie. Ciekawe od czego to zależy?

Komentarz

• Re: Odp: Co cię wkurza w GT6?

Zamieszczone przez KariF1Racing
            btw
            czy w GT5 też nie mieliście wstecznego w skrzyni biegów tylko na jakimś przycisku czy to ja miałem złe ustawienia, bo teraz w GT6 nareszcie mogę zredukować z 1 biegu na wsteczny i cofam się gazem, uff
            P.S.
            a gram na DFGT
            Redukcja z jedynki do wstecznego to nowość w serii.

Mój kanał

Komentarz

Do czego ja nie mogę się przyzwyczaić: cofam zawsze klawiszem ku temu dedykowanym (na modłę GT5) i potem dodaję gazu, co w GT5 oznaczało przełączeniem na pierwszy bieg, a teraz... rura dalej na wstecznym .

Komentarz

Zamieszczone przez Campo
                Do czego ja nie mogę się przyzwyczaić: cofam zawsze klawiszem ku temu dedykowanym (na modłę GT5) i potem dodaję gazu, co w GT5 oznaczało przełączeniem na pierwszy bieg, a teraz... rura dalej na wstecznym .
                To Ty niebezpieczny człowiek na torze jesteś dobrze, że przynajmniej w tej części są światła wsteczne, nie jak w GT4.

Komentarz

Ooo, a nawet o tych wstecznych nie wiedziałem, ciekawe.

Komentarz

Z tymi wstecznymi to też jakoś dziwnie jest. No tak w premium carsach są (to oczywiste), zaskoczyło mnie gdy włączyły się w Toyocie Levin (na +), jako że to semipremium to myślałem że w pozostałych z tej grupy także będą :/ jednak nie

Komentarz

Gratulacje dla barana który wymyślił ograniczenie pojemności garażu do 500 samochodów i zmuszenia do korzystania Składowiska, które długo wczytuje i zapisuje się >
                      Chcę kupić wszystkie dostępne samochody i teraz muszę się pieprzyć z przenoszeniem ich, a jak będę chciał je testować to będę musiał je stamtąd wyciągać.
                      Cały misterny plan w p*zdu.

Mój kanał

Komentarz

Bycie krezusem to przykra sprawa.

Komentarz

Sprzedam wszystkie te które się powtarzają, zostawiając tylko wersje oryginalnego pochodzenia, i zaraz zwolni się miejsce

Mój kanał

Komentarz

Ograniczenie do 500 aut w garażu to jedna głupota a składowisko to jeszcze większa <zly>

Komentarz

Składowisko zostało pewnie doklejone, żeby gracze nie narzekali że nie można mieć więcej niż 500 samochodów.

Mój kanał

Komentarz

To składowisko to kompletna porażka, kiedyś z ciekawości to odpaliłem to się załamałem. To działa jakby GT6 zostało odpalone Na PSone... Na szczęście ja nigdy nie miałem więcej niż 30 wozów w najbogatszym okresie mojego garażu, więc tego nie odczułem. ;D

Komentarz

Pracuję...
                                X