Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Co ciÄ™ wkurza w GT6?

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• Co ciÄ™ wkurza w GT6?

Wczoraj to pad już latał po pokoju, bo nerwów mi napsuły wyzwania w klasie ia Gokarty 125 shifter i Nascar. Szczególnie ten ostatni doprowadza mnie do szewskiej pasji. Czy tylko ja tak mam czy to naprawdę trudne zawody ? Jadę sobie spokojnie, a tu ZAWSZE któreś auto zepchnie mnie i przy dużej prędkości po zawodach... Zdradzi ktoś patent na wygranie Nascar ? Pamiętam, że w GT5 miałem podobne kłopoty w Nascar

Re: Nascar i gokarty wkurzajÄ… mnie...

Co prawda shifterami przejechałem 1 wyścig, ale jak możesz mieć z nimi problem? One są genialne!
    Nascar nie jeździłem, ale jeżeli nie da się podnieść mocy, baw się skrzynią biegów.
    Tak na marginesie, temat niepotrzebny, można o to zapytać w Pytaniach...

Komentarz

Po pierwsze start gokartów. Mój taki sam jak pozostałe, a zostaje w tyle na starcie. Jeden błąd i trzeba zaczyna wyścig od nowa bo nie da rady dogonić lidera. Spychanie przez wyprzedzonych również nie są rzadką sytuacją. Jeszcze gorzej jest w Nascar. Trzymam się pomocniczej linii, ale ani razu nie dojechałem do mety, bo zawsze któreś auto z tyłu zahaczy o mnie i uderzam o barierkę, albo tracę prędkość i już nie mogę wygrać.

Komentarz

Oj to jest nas dwóch. Przynajmniej jeśli chodzi o gokarty.
        Ja dopiero zaczynam swoją przygodę z GT, nie grałem nigdy wcześniej w nic podobnego.
        I jak w przypadku klasycznych samochodów (nawet tylnonapędowych) idzie mi całkiem przyzwoicie, tak kartów nie mogę okiełznać.

Komentarz

Hehe fajna nazwa wÄ…tku
          Panowie mam chyba dla was odpowiedź na obydwa problemy. Niestety nie będzie to nic za darmo ani nawet taniego - musicie się zaopatrzyć w kierownicę o skręcie 900st. (czyli co najmniej DFGT). Wtedy będziecie się dziwić jak mogliście mieć w ogóle problemy z kartami i Nascarem.
          Tako rzecze siniak

Komentarz

Znaczy się, że co Padziarze niby nie zaliczą tych wyzwań

<fiufiu>

Komentarz

a to ja juz sie nie musze martowc bo moja nowa g27 czeka w paczkomacie od poludnia <cwaniak> korci mnie by teraz jechac ale moze wytrzymam do jutra <faja> i mam nadzieje ze Nascar i gokarty wkoncu zaliczÄ™ <fanatec>

Komentarz

lylek nie napalaj się bo minie co najmniej 2 tygodnie zanim ogarniesz tą kierkę mówię z doświadczenia
                Andżel padziarze oczywiście mają szansę ale to będzie hardkor (było to twoje dfgt zapodawać Kosmatemu? Teraz to ani on ani ty nie macie z tego pożytku )

Komentarz

Młodemu tylko gacie zdjąć, przełożyć przez kolano i spuścić lanie na gołą dupę <dupa>

No czekam

Andrzeju chętnie do ciebie dołącze w łojeniu tego smarkatego dupska, aż mnie ręce świerzbią, nauczy się młokos szacunku i wdzięczności

Komentarz

Wreszcie udało się ! No myślałem, że już nie dam rady. Najgorsze było to, że wyzwanie z gokartami to wyzwanie złożone z trzech kolejnych wyścigów. Marzyło mi się złoto we wszystkich,więc należało zdobyć pierwsze miejsce przynajmniej w 2/3 i wysoka lokata w trzecim wyścigu. Trochę czasu zajęło zanim to ogarnąłem.
                    A przy okazji chciałem się pochwalić (jeśli jest czym...)

edit: nie wiem jak się tu wkleja zdjęcia (klikam na img, wklejam adres fotek i nie wchodzą więc podaję linki)

Komentarz

Gratulacje! Przy okazji ostro szalejesz tym AMG Vision.
                      1% experience 99% luck

Dj Brabus

Grzegorz Skarbek
                      http://www.autogaleria.pl

Komentarz

Fakt, od kiedy mam kierownicę nie mam problemów z zaliczaniem żadnych wyścigów i wyzwań na złoto.

Komentarz

No, powiem wam, że dzisiaj mnie też karty strasznie grały na nerwach. Były to karty 100 i już się nieźle namęczyłem, żeby przejść na złoto. Strach pomyśleć co będzie dalej. Ogólnie na kolejnych zawodach poziom trudności gry bardzo szybko wzrasta.
                          Mój kanał YT: http://www.youtube.com/user/Marki432?feature=mhee

Komentarz

W klasie kartów 125 Shifter to dopiero rzuca się "mięchem". Jest sporo trudniej, trzeba wyczuć gokart i mieć trochę szczęścia. Wiele razy zdarzyło mi się, że już wszystko było na dobrej drodze do zwycięstwa a tu z tyłu najbliższy oponent zahaczy o mój pojazd i ląduję na poboczu.

Komentarz

A jak porównujesz poziom trudności kartów 125 Shifter z wyzwaniem Vettela?
                              1% experience 99% luck

Dj Brabus

Grzegorz Skarbek
                              http://www.autogaleria.pl

Komentarz

PracujÄ™...
                              X