Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Co cię wkurza w GT6?

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

Re: Nascar i gokarty wkurzają mnie...

Ten RedBull to jedno wielkie nieporozumienie jakie powstało w GT5 i przyszło do GT6 i jest tylko po to aby wku.rwiać graczy
    +1

Komentarz

Red Bull X2011 jest czystą przyjemnością w GT6.
      GT5 - 100%
      GT6 - 100%
      GTS - 100%
      GT7 - 100%

Komentarz

Czystą przyjemnością to jest Junior. A X2011 jeszcze nie latałem, bo w Goodwood jest 2010 (choć jaka to różnica - i tu gra jest 4x przyspieszona i tu...).
        1% experience 99% luck

Dj Brabus

Grzegorz Skarbek
        http://www.autogaleria.pl

Komentarz

Fakt Juniorem jeździ się znakomicie, natomiast powtórzę się po kolegach wyżej, że X2011 to jest nieporozumienie i jakiś Wipeout nie Gran Turismo. <nerwus>
          I may be slow but I'm still ahead of you.
          Mój kanał Youtube: SasekPL

Komentarz

Nie wyczuliście ironii - Arturowi chodziło o to że Redbull (obojętnie jaki) w GT6 jest przyjemnością w porównaniu z GT5 (jak mniemam chodziło mu o sławetne wyzwanie Vettela na złoto)

Komentarz

Muszę się pochwalić.

Komentarz

To ja do Ciebie jutro przyjeżdżam z konsolą, żebyś mi to przejechał...

Pełny respekt kolego! <soczek> Rozumiem, że śmigasz na kierownicy?
                1% experience 99% luck

Dj Brabus

Grzegorz Skarbek

Komentarz

Tak.

Komentarz

Gram na kierownicy i przeszedłem wszystko na złoto nawet RedBulla ale tych kartów cholera nie mogę mam na myśli przejechać trzy wyścigi shifterem bezbłędnie bo pojedyńczo po 10 próbach się udaje.
                    The Drive Of Your Life.

Komentarz

Przejazd RB X[*]2010 po torze Goodwood przecież jest do przejścia na padzie Fakt, że trzeba się z nim pomęczyć (w moim przypadku ~~20min) ale jest do zrobienia 1 przejazd bez crash'a czy wyjazdu poza tor i od razu złoto wpadło

Komentarz

Nikt nie mówi, że na padzie nie jest do przejścia, tylko na kierownicy na pewno łatwiej kontrolować tę bestię.
                        1% experience 99% luck

Dj Brabus

Grzegorz Skarbek

Komentarz

Zamieszczone przez siniak
                          Nie wyczuliście ironii
                          Tu nie było ani grama ironii.

Mój przejazd na DFGT.
                          GT5 - 100%
                          GT6 - 100%
                          GTS - 100%
                          GT7 - 100%

Komentarz

Zamieszczone przez ArtiF1
                            Mój przejazd na DFGT.

Nie mam pytań

Komentarz

Ja gram na padzie i dałem radę w gokartach i red bull'em na goodwood wszystko na złoto wyrobić. Teraz dopiero zabrałem się za nascar ale widać że będzie trochę zabawy z tym.

Komentarz

Hmm powiem wam że trochę mnie dziwi całe to biadolenie nad mistrzostwami kartów 125 i wyzwaniem Redbulla na Goodwood. Fakt wyzwania nie należą do najłatwiejszych, ale mając kierownicę (na padzie nawet nie próbowałem, bo w tym przypadku jest to naprawdę hard) można to spokojnie zrobić bez większych spin.
                                Ja mistrzostwa kartów zrobiłem za pierwszym razem w każdym wyścigu zajmując I miejsce mając 1,5-2 sek przewagi na mecie. Najtrudniejszy był pierwszy wyścig na Kart Space z uwagi na dużą krętość toru i mało miejsc do wyprzedzania. Silverstone to była już łatwizna, trzeba tylko ustawić oczywiście skrzynię na wyższą prędkość (ja miałem na 160kmh) - wtedy na prostej wyprzedzamy wszystkich ładnie No i na koniec GT Arena to już czysta przyjemność, po połowie wyścigu byłem już na 1 msc (tutaj skrzynię miałem też nieznacznie wyżej - na 130kmh). Ogólnie w gokartach obowiązują 2 ważne zasady: hamujemy przed zakrętami mniej więcej połowę później niż konsolowi rywale i delikatnie operujemy kierownicą w zakrętach (duży kąt skrętu = spin).

Co do Redbulla na Goodwood na kierce to jest naprawdę proste - 5-10 minut prób żeby przyzwyczaić mózg i oczy do tego szatana i złoto zaliczone. Mnie to zajęło mniej więcej tyle. Poniżej filmik z mojego przejazdu, może się komuś przyda (gdzie i ile używać hamulca itp.)

[youtube:1skoqr82]https://www.youtube.com/watch?v=wQbsSly83Kk&feature=c4-overview&list=UUvnVXfJCo56Y1V_yJRJChkA[/youtube:1skoqr82]

Komentarz

Pracuję...
                                X