Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Gran Turismo 6 Chat

Zwiń
To jest podklejony temat.
X
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• Re: Gran Turismo 6 Chat

Oj są cyborgi na polskiej scenie,ale i u Nas na forum jest wielu wartościowych kierowców

Komentarz

Chłopaki mam jedno pytanie dotyczące tej części GT.
      Czy nadal jest limit kasy tak jak było to w GT5? (20 baniek)

Komentarz

po aktualizacji 50 mln kredytów, a wcześniej 20 mln

Komentarz

:/ dobre i to choć mogliby se odpuścić te limity

Komentarz

Czemu mają służyć w ogóle te limity kasy

Komentarz

Angello, to jest jedna z zagadek której chyba nigdy nie rozwiążemy. Tak jak nie widzieliśmy sypialni Krawczyków z Miodowych Lat
              Zauważyłem że całkiem inaczej brzmi dźwięk samochodu którym jedziemy a całkiem inaczej gdy mijamy go gdy jest kierowany przez AI. Śmigałem dziś Celica VII i szczerze mówiąc to idzie jak niedorobiony robot kuchenny, za to gdy takową jechał przeciwnik, słyszałem że obok jedzie ta "japońska wiertarka".
              Czemu również miało służyć zlikwidowanie giełdy samochodów używanych? Albo zrobić licencję jak w GT1-2-3-4? Nie masz uprawnień- nie jedzieś w żadnych wyścigach (chyba ze po 1500kr max).
              Z roku na rok co raz bardziej kombinują, w końcu dojdzie do tego że GT stanie się jak najnowsze NFS. Bez ładu i składu, jedynie dla masowego odbiorcy który za nic ma tradycję, sentyment itd.
              Również irytuje mnie to że samochody są strasznie poprzyklejane do drogi. Nawet jeżeli chodzi o FF czy 4WD.
              Z resztą kto jeździł "dynamiczniej" powinien wiedzieć.

Komentarz

Zamieszczone przez rafell626
                Tak jak nie widzieliśmy sypialni Krawczyków z Miodowych Lat

Do usług

Komentarz

To o ile się nie mylę jest sypialnia Norka

Komentarz

Albo zrobić licencję jak w GT1-2-3-4? Nie masz uprawnień- nie jedziesz w żadnych wyścigach
                    Przecież jest tak, że jeśli nie zrobisz licencji National B to tylko w klasie Novice sobie pojeździsz.

Mój kanał

Komentarz

Czemu również miało służyć zlikwidowanie giełdy samochodów używanych?
                      To akurat mi się właśnie podoba, giełda była tylko sztucznym wydłużaniem czasu gry kiedy ktoś szukał jakiegoś konkretnego samochodu. W końcu skończą się problemy przed wyścigami online w stylu "a ja nie jade bo nie znalazłem tego auta na giełdzie"...

Komentarz

Zamieszczone przez siniak
                        Czemu również miało służyć zlikwidowanie giełdy samochodów używanych?
                        To akurat mi się właśnie podoba, giełda była tylko sztucznym wydłużaniem czasu gry kiedy ktoś szukał jakiegoś konkretnego samochodu. W końcu skończą się problemy przed wyścigami online w stylu "a ja nie jade bo nie znalazłem tego auta na giełdzie"...
                        Dokładnie - giełda używanych samochodów to był pomysł rodem z pokemona :-)

Komentarz

Idąc drogą realizmu raczej nowej Supry z 97 roku, igły nówki raczej nie kupimy w salonie. Jedyne co pozostaje nam to giełda samochodów używanych.

Komentarz

Wyobraź sobie, ze kupujesz używkę za pośrednictwem salonu Plusem tego jest to, że przebieg jest zerowy

Komentarz

• Re: Nascar i gokarty wkurzają mnie...

Hauyrą mam 532km/h
                              Aż tak spodobał Ci się ten MB?

Komentarz

• Re: Nascar i gokarty wkurzają mnie...

Dzięki dzięki Ten futurystyczny merc jest przecudowny i sporo kilometrów nim nakręciłem. Co ciekawe przekroczyłem kwotę 20mln kredytów, która to była maksymalna w GT5, a w GT6 to nie wiem ile wynosi max (na pewno nie 20mln

Dziś jeszcze sporo nerwów napsuły mi dwa ostatnie wyzwania do klasy Super. Szczególnie przedostatnia próba Aventadorem mnie zmasakrowała. Dobrze, że blisko mam łóżko, bo pad na nim wielokrotnie lądował . Trochę nerwowy jestem Po kilkudziesięciu próbach osiągnąłem złoto.

A tak przy okazji GT6 to jeszcze jedna drobna sprawa. Nie dostałem wczoraj prezentu urodzinowego ! Rok temu, kiedy grałem w GT5 otrzymałem urodzinowy upominek w postaci auta z mojego roku urodzenia. W GT6 niestety zapomnieli...

Komentarz

Pracuję...
                                X