Angello, to jest jedna z zagadek której chyba nigdy nie rozwiążemy. Tak jak nie widzieliśmy sypialni Krawczyków z Miodowych Lat
Zauważyłem że całkiem inaczej brzmi dźwięk samochodu którym jedziemy a całkiem inaczej gdy mijamy go gdy jest kierowany przez AI. Śmigałem dziś Celica VII i szczerze mówiąc to idzie jak niedorobiony robot kuchenny, za to gdy takową jechał przeciwnik, słyszałem że obok jedzie ta "japońska wiertarka".
Czemu również miało służyć zlikwidowanie giełdy samochodów używanych? Albo zrobić licencję jak w GT1-2-3-4? Nie masz uprawnień- nie jedzieś w żadnych wyścigach (chyba ze po 1500kr max).
Z roku na rok co raz bardziej kombinują, w końcu dojdzie do tego że GT stanie się jak najnowsze NFS. Bez ładu i składu, jedynie dla masowego odbiorcy który za nic ma tradycję, sentyment itd.
Również irytuje mnie to że samochody są strasznie poprzyklejane do drogi. Nawet jeżeli chodzi o FF czy 4WD.
Z resztą kto jeździł "dynamiczniej" powinien wiedzieć.
Czemu również miało służyć zlikwidowanie giełdy samochodów używanych?
To akurat mi się właśnie podoba, giełda była tylko sztucznym wydłużaniem czasu gry kiedy ktoś szukał jakiegoś konkretnego samochodu. W końcu skończą się problemy przed wyścigami online w stylu "a ja nie jade bo nie znalazłem tego auta na giełdzie"...
Czemu również miało służyć zlikwidowanie giełdy samochodów używanych?
To akurat mi się właśnie podoba, giełda była tylko sztucznym wydłużaniem czasu gry kiedy ktoś szukał jakiegoś konkretnego samochodu. W końcu skończą się problemy przed wyścigami online w stylu "a ja nie jade bo nie znalazłem tego auta na giełdzie"...
Dokładnie - giełda używanych samochodów to był pomysł rodem z pokemona :-)
Dzięki dzięki Ten futurystyczny merc jest przecudowny i sporo kilometrów nim nakręciłem. Co ciekawe przekroczyłem kwotę 20mln kredytów, która to była maksymalna w GT5, a w GT6 to nie wiem ile wynosi max (na pewno nie 20mln
Dziś jeszcze sporo nerwów napsuły mi dwa ostatnie wyzwania do klasy Super. Szczególnie przedostatnia próba Aventadorem mnie zmasakrowała. Dobrze, że blisko mam łóżko, bo pad na nim wielokrotnie lądował . Trochę nerwowy jestem Po kilkudziesięciu próbach osiągnąłem złoto.
A tak przy okazji GT6 to jeszcze jedna drobna sprawa. Nie dostałem wczoraj prezentu urodzinowego ! Rok temu, kiedy grałem w GT5 otrzymałem urodzinowy upominek w postaci auta z mojego roku urodzenia. W GT6 niestety zapomnieli...
Komentarz