Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Gran Turismo 6 Chat

Zwiń
To jest podklejony temat.
X
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

Re: Gran Turismo 6 Chat

Zamieszczone przez siniak
    Lepsze to niż nic, poza tym skąd wiesz jaki stopień trudności mają licencje w GT6? Grałeś już?
    Opieram się na poprzednich częściach GT gdzie zdobycie brązu w licencjach nie stanowiło problemu nawet dla średnio rozgarniętego kierowcy (np. mi :mrgreen: ). Wątpię, aby coś się w tej kwestii zmieniło.
    http://swiftclub.pl/ Aktualnie:
    GranTurismo 1 NTSC-J 100% PAL 100%
    GranTurismo 2 NTSC-U 98.2%
    GranTurismo 5 99%
    GranTurismo 6 100%

Komentarz

Re: Pytania i odpowiedzi dotyczące GRAN TURISMO 6

Czas zacząć zabawę z GT 6 Do zobaczenia na Nurburgring :-)

Komentarz

Nie wiem jak dla was, ale dla mnie poziom trudności gry jest na razie bardzo niski. Mam National A i B ukończone z licencjami, więc jak przejdę całość to może zmienię zdanie. Licencje to przechodzi się średnio z półsekundowym zapasem nad złotem i to po pierwszym przejeździe. Straaasznie łatwe. Po drugim przejeździe robi się już przewagę -0.8 lub całą sekundę nad złoto. Fajne jest to, że widać czasy i przejazdy znajomych, można porywalizować w licencjach. Jedyną rzeczą jaka mi nie wychodzi to Coffe Break i strącanie słupków. Nie mogę opracować trasy przejazdu, żeby zdobyć złoto a srebro ledwo wchodzi

W trybie arkade i ustawieniu AI na zaawansowany i agresję na 10 potrafią nieźle namieszać na torze, ale zauważyłem, że nie radzą sobie ze wszystkimi torami, ale to należy do mniejszości na szczęście.

Jazda łazikiem po księżycu ciekawa, a myślałem, że będę się w tym nudził. PD może powinno symulatory kosmiczne robić?
        I may be slow but I'm still ahead of you.
        Mój kanał Youtube: SasekPL

Komentarz

Re: Pytania i odpowiedzi dotyczące GRAN TURISMO 6

Za mną już 7 godzin gry. Gra daje mi tyle samo frajdy co GT5 w dniu premiery, jedyne na co można narzekać to poziom trudności, jest za łatwo. Złoto w licencjach wpada przeważnie po pierwszym przejeździe, nie rzadko z dużym zapasem. Chociarz myślę że prawdziwe ściganie zacznie się dopiero w online z innymi ludźmi. Dobrze że wróciłem do "żywych" bo trochę zardzewiałem.

Komentarz

Panowie, mam dla Was pytanie. Jak wygląda teraz tuning w GT6? Czy można większością samochodów przekroczyć te 900KM? Tutaj widzę filmik, Viper GTS który ma prawie 1400KM.

http://www.youtube.com/watch?v=5CqDe7OhVd0

W GT5 Suprę można było tunować do około 860KM. Czy teraz działa to jak w prawdziwym życiu czyli można z Niej wycisnąć około 1600KM? Najbardziej chyba ciekawi mnie tuning Aventadora.

Komentarz

Tuning jest dość kosztowny jak i większość aut więc nie szybko się dowiemy, bo na starcie mamy zaledwie 30 000 cr. W prawdzie ja na starcie mam 1 030 000 cr ale szkoda mi od razu wywalać na full tuning do Lambo. Jednak wiem o czym myślisz i na bank będzie u mnie w garażu niebieskie Lamborghini z Underground Racing :mrgreen:

Komentarz

Wgl. te japońskie buraczki mogli dodac opcje przenoszenia aut z GT5. No cóż... hajs musi sie zgadzać
                GT5 - 100%
                GT6 - 100%
                GTS - 100%
                GT7 - 100%

Komentarz

Zamieszczone przez ArtiF1
                  Wgl. te japońskie buraczki mogli dodac opcje przenoszenia aut z GT5. No cóż... hajs musi sie zgadzać
                  Przenoszenie aut z GT5? Niee to za łatwe by było. Ja mimo iż dostałem ten milion kredytów na start dzięki Anniversary to gram sobie tak, żeby nie zejść w gotówce poniżej tego miliona, żeby sobie nie ułatwiać gry. Myślałem, że będę mógł aktywować pakiety po kolei w grze i milion sobie dodam później, a tu wszystkie dodało

Aventadora kupiłem, ale nie tuningowałem go jeszcze, tuning drogi. Może w późniejszych etapach gry będzie więcej gotówki. Szkoda, że sezonówki takie biedne w gotówkę są.

Komentarz

Ciekawe czy za przejechanie np. całego sezonu będą nagrody w postaci aut

Komentarz

I to jest powrót do korzeni, podoba mi się to że trzeba sporo się "narobić" żeby kupić porządny samochód. W GT4 było to jeszcze w miarę zorganizowane ale już w 5 części to sporo przesadzili z tymi zawodami sezonowymi.

Komentarz

W GT6 nie da rady przypisać sobie tego podręcznego menu podczas wyścigu. Działa ono tylko jak się ma DFGT i powinni to szybko naprawić, bo jak tu się ścigac bez regulacji hamulców na bierząco

Komentarz

Zrobiłem international B licencje i byłem zawiedziony trochę poziomem trudności, liczyłem że im dalej w las tym trudniej będzie. Niektóre wyzwania to się z półtorasekundową przewagą robi... Mogło PD zrobić jeszcze platynowe trofeum, takie dla prawdziwych hardcorowych graczy GT z wyżyłowanym do granic możliwości czasem.

Komentarz

Zamieszczone przez Sasek
                            Nie wiem jak dla was, ale dla mnie poziom trudności gry jest na razie bardzo niski.
                            Ja co prawda jeszcze nie grałem więc nie mogę tego zweryfikować osobiście, ale czytając w/w wrażenia musicie wziąć pod uwagę że to jest Pan Mistrz Sasek, granturismowy wymiatacz jakich mało

Komentarz

Mistrzem nie jestem ale też uważam, że licencje jak na razie są bardzo łatwe

Komentarz

Jaki ja mistrz. Są lepsi ode mnie.

Komentarz

Pracuję...
                                X