Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

TrwajÄ… prace nad Gran Turismo 6!

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• Re: TrwajÄ… prace nad Gran Turismo 6!

Zamieszczone przez Angello
    Takie sranie w baniÄ™. W obu grach auta wyglÄ…dajÄ… super pomijajÄ…c standardy w GT5
    Żadne sranie w banie. Auta premium w GT5 wyświetlane są w 1920x1080, a w forzie 4 w 1280x720. Im ktoś ma większy telewizor, tym większą różnicę zauważy. Ale jeśli się porównuje obie gry na 32 calach to można pisać takie rzeczy.

Komentarz

Koluniu co z tego na jakiej rozdzielczości wyświetla

Pierdzielisz bzdury jak mało który. Wyświetlanie to jedno a szczegółowość z jaką zostały zrobione auta to drugie
      Tu nie chodzi też o samą wielkość ekranu, bo już nie raz widziałem, że GT5 potrafi wyglądać gorzej na 60" niż na przykład na 42" i tak samo jest z FM4

P.s. Ty zapewne masz TV 100" skoro próbujesz szydzić z innych ale dla Twojego info mam dużo większe TV niż 32"

Komentarz

A co byście powiedzieli na taki smaczek jak w prawdziwym życiu?
        Chodzi głównie o licencje.
        Trzeba by było na nie zarobić hehe w wyścigach nie wymagających Licencji ^^
        Gdy byśmy przystępowali już do danej licencji mieli byśmy np. 3 próby na jeden test w razie niepowodzenia trzeba by było już bulić za poprawki
        Taką właśnie poczułem Misję na Bani jak robiłem licencje w GT4 że mogło by to w jakimś stopniu urozmaicić rozgrywkę ;p

Komentarz

Moim zdaniem byłoby zawaliście

Komentarz

Koluniu co z tego na jakiej rozdzielczości wyświetla

Pierdzielisz bzdury jak mało który. Wyświetlanie to jedno a szczegółowość z jaką zostały zrobione auta to drugie
            Tu nie chodzi też o samą wielkość ekranu, bo już nie raz widziałem, że GT5 potrafi wyglądać gorzej na 60" niż na przykład na 42" i tak samo jest z FM4

P.s. Ty zapewne masz TV 100" skoro próbujesz szydzić z innych ale dla Twojego info mam dużo większe TV niż 32"
            Może się źle wyraziłem misiu kolorowany. Auta w GT5 są wykonane w full hd w pełnej szczegółowości, nie jest to żaden upscaling. Różnicę w szczegółowości widać wyraźnie. I licz się ze słowami chamie. Ja z nikogo nie szydzę.

Komentarz

A dlaczego nazywasz mnie "chamem"

Komentarz

A dlaczego nazywasz mnie "chamem"
                Jedziesz ostro a jesteś tu moderatorem. Powinieneś dawać przykład i uważać na słowa, łagodzić ton dyskusji a nie go podgrzewac. Ja też trochę przesadziłem, przepraszam.

Komentarz

Hehe stary to ma być podgrzewanie dobrze że mnie tu nie ma tak często hehe byś musiał widzieć moje zwary haha chyba ze wszystkimi aktywnymi w tamtym czasie hehe nawet jako mod hahaha

Najważniejsze że zacząłeś schładzać atmosferę

Komentarz

Zamieszczone przez AntoniBamberas
                    No jak to nie wpadli? W każdej kolejnej części GT są wszystkie samochody z poprzedniej plus jakieś nowe. W GT5 są prawie wszystkie auta z czterech poprzednich części, nawet z GT1.
                    Nie zrozumiałeś. Chodziło mi o to, że do GT3 mogli wrzucić "standardy" z GT2.
                    Zamieszczone przez AntoniBamberas
                    No właśnie nie. Dla potrzeb GT4 na pewno nie skanowali od nowa wszystkich aut. Tak samo auta były przenoszone z GT1 czy GT2, podbijano tylko ich rozdzielczość.
                    Chcesz mi powiedzeć, że do GT4 przenieśli modele z GT1 i GT2 tylko z podbitą rozdziałką? Chyba żartujesz. Czemu więc GT3 ma tylko ~150 aut a nie ~500 jak GT2 skoro wystarczyło tylko podbić rozdzielczość? Przenoszone z GT1 do GT2 i z GT3 do GT4 - zgoda, nie inaczej. No i auta z 4 do 5 jako standardy, wiadomo.
                    Takie sranie w baniÄ™. W obu grach auta wyglÄ…dajÄ… super pomijajÄ…c standardy w GT5
                    +1
                    http://swiftclub.pl/ Aktualnie:
                    GranTurismo 1 NTSC-J 100% PAL 100%
                    GranTurismo 2 NTSC-U 98.2%
                    GranTurismo 5 99%
                    GranTurismo 6 100%

Komentarz

Zamieszczone przez Kamil 12
                      Chcesz mi powiedzeć, że do GT4 przenieśli modele z GT1 i GT2 tylko z podbitą rozdziałką? Chyba żartujesz.
                      Nie żartuje, bo tak jest. Doskonale to widać w GT5, gdzie auta standard nie są sobie równe. Część aut standard (tych z GT1/GT2) jest dużo brzydsza od innych standardów (tych z GT3/GT4). Jeśli dalej będziesz się upierał, że tak nie jest, to poświęcę się, poszukam i podam Ci konkretne przykłady do porównania. W GT4 nie było tego widać, tak jak pisałem, ze względu na niską rozdzielczość, w GT5 już to widać bardzo dobrze.

Komentarz

AntoniBamberas jeżeli Ty moje wypowiedzi nazywasz "podgrzewaniem" to jak nazwać Twoje obrażanie użytkownika forum czyli w tym przypadku mnie

Regulamin forum granturismo.pl
                        - na forum zabrania siÄ™:
                        1. Obrażania innych użytkowników. (dotyczy również PW i shoutboxa)
                        Jako moderator powinienem Cię nagrodzić ale poczekam aż inny Mod lub Admin to uczyni, bo nie chcę być przez Ciebie oskarżany o stronniczość.

Komentarz

AntoniBamberas jeżeli Ty moje wypowiedzi nazywasz "podgrzewaniem" to jak nazwać Twoje obrażanie użytkownika forum czyli w tym przypadku mnie

Regulamin forum granturismo.pl
                          - na forum zabrania siÄ™:
                          1. Obrażania innych użytkowników. (dotyczy również PW i shoutboxa)
                          Jako moderator powinienem Cię nagrodzić ale poczekam aż inny Mod lub Admin to uczyni, bo nie chcę być przez Ciebie oskarżany o stronniczość.
                          Nie udawaj niemca, tylko przeczytaj swoje posty, były po prostu chamskie, dlatego tak cie nazwałem. Teraz już wiesz dlaczego? Bo jeśli wyrażenia typu kolunio, pierdzielisz jak mało kto, nie są dla ciebie poniżające, to chyba nie nadajesz się do dyskusji, a chcesz oceniać innych jako moderator.

Komentarz

Nie wiem jak w Twoich stronach ale u mnie mówienie na kogoś "koluniu" jest miłym koleżeńskim zwrotem.
                            Słowo "pierdzielisz" pisałem w żartobliwej formie i nie zamierzałem Cię obrażać. Zwróć uwagę ile wesołych emoikonek wstawiłem, żebyś widział, że wszystko jest pisane na luzie.
                            Wyluzuj kolego i przestań tak się spinać i szukać niepotrzebnie zwady.

Pozdrawiam

Komentarz

Do kolegi AntoniBamberas

: Bzdura kolego - im większy ktoś ma telewizor tym większy bedzię spadek tej jakości z prostej przyczyny gra się nieco rozciągnie to raz. Dwa nie rozumiem dlaczego sądzisz ze modele z gt1 czy z gt2 były przenoszone do gt4.. toż to trochę głupie, być może część modeli z gt3 była przenoszona do gt4 w końcu do ten sam silnik (prawie) ale nie na odwrót. I uważaj trochę na język bo moim zdaniem nie miałeś podstaw by nazywać Admina Chamem! prawda jest taka że gadasz jak potłuczony i zachowujesz się jak byś pozjadał wszystkie rozumy...

Pozdrawiam Serdecznie
                              Rafał Tylenda

Komentarz

Ja mam nadzieje (chociaż wątpie) że poprawią pracę kamery w widoku zza samochodu. Ta doczepiona do tyłka na sztywno jest nie grywalna. Nie wiem czemu ma służyć takie przyspawanie kamery na sztywno.. ma się wrażenie że to nie auto skręca a tylko tło się obraca. Taką prace kamery wprowadzili od GT4 i pewnie w GT6 też taka będzie. Mogli by w opcjach dać samemu do ustawienia ( tak jak w Colinie 2.0 - szło samemu ustawić nie tylko odległość od samochodu a także prace wychylenia kamery)

Komentarz

PracujÄ™...
                                X