Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

TrwajÄ… prace nad Gran Turismo 6!

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• Re: TrwajÄ… prace nad Gran Turismo 6!

Zamieszczone przez rwe11
    Bzdura kolego - im większy ktoś ma telewizor tym większy bedzię spadek tej jakości z prostej przyczyny gra się nieco rozciągnie to raz. Dwa nie rozumiem dlaczego sądzisz ze modele z gt1 czy z gt2 były przenoszone do gt4.. toż to trochę głupie, być może część modeli z gt3 była przenoszona do gt4 w końcu do ten sam silnik (prawie) ale nie na odwrót.
    Piszesz takie bzdury, że nawet nie będę odpowiadał. Nie jesteś dla mnie partnerem do dyskusji.
    Zamieszczone przez rwe11
    I uważaj trochę na język
    Zamieszczone przez rwe11
    prawda jest taka że gadasz jak potłuczony
    I ja mam uważać na język? Nawet nie będę tego komentował. Nie dam się już sprowokować.
    Zamieszczone przez rwe11
    Pozdrawiam Serdecznie
    Rafał Tylenda
    Nie pozdrawiam.

Komentarz

No nie mogę. Koleś jest świetny. Ktoś mu mówi, że gada jak potłuczony, a ten ma pretensje.

Komentarz

Zamieszczone przez Krazio
        Koleś jest świetny. Ktoś mu mówi, że gada jak potłuczony, a ten ma pretensje.
        Chyba masz rację. To nie jest towarzystwo dla mnie, bo ja już nie jestem nastolatkiem i przywykłem do innego poziomu dyskusji. Wycofuje się, to jest mój ostatni post na tym forum.

Komentarz

Komentarz

Co za gość

EDIT:
            Później posprzątam ten bałagan

Komentarz

Zamieszczone przez AntoniBamberas
              Zamieszczone przez Krazio
              Koleś jest świetny. Ktoś mu mówi, że gada jak potłuczony, a ten ma pretensje.
              Chyba masz rację. To nie jest towarzystwo dla mnie, bo ja już nie jestem nastolatkiem i przywykłem do innego poziomu dyskusji. Wycofuje się, to jest mój ostatni post na tym forum.
              Teraz padłem :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Komentarz

Czy możemy wreszcie wrócić do rozmowy nad GT6? Żal mi już tych offtopujących.
                Mój kanał YT: http://www.youtube.com/user/Marki432?feature=mhee

Komentarz

Zastanawia mnie ile i jakie to będą dodatkowe auta premium. Oby nie okazało się, że znane nam kilka standardów przerobią na premium.

Komentarz

Gdzieś widziałem, że niektóre auta standard przerobią na premium. Będę niemile zaskoczony, gdy okaże się, że dojdą nowe standardy, bo tego nie wytrzymam

Komentarz

Oby był znacznie mniejszy stosunek ilości aut standard do premium.
                      Mój kanał YT: http://www.youtube.com/user/Marki432?feature=mhee

Komentarz

Zamieszczone przez AntoniBamberas
                        To nie jest towarzystwo dla mnie, bo ja już nie jestem nastolatkiem i przywykłem do innego poziomu dyskusji. Wycofuje się, to jest mój ostatni post na tym forum.
                        Nie wiem jak wy ale ja mam wrażenie że Pan Antoni jest emerytem kawalerem, a jego "naprawdę ostatni post tak mi dopomóż Bóg" dość mocno mnie w tym upewnia

Komentarz

Zamieszczone przez Angello
                          Zastanawia mnie ile i jakie to będą dodatkowe auta premium. Oby nie okazało się, że znane nam kilka standardów przerobią na premium.
                          Dlaczego? Właśnie fajnie, jak będą standardy zamieniać na premium, oczywiście poza tym obowiązkowo muszą dodać nowe auta, których przecież od czasu premiery GT5 pojawiła się masa.

Komentarz

Angello chodzi o to, że nowe auta, które mają być w grze nie okazały się starymi, tylko ze standardów na premium przerobione.

Komentarz

A to chyba że tak. Ale rozwiązanie: sporo zupełnie nowych, plus powiedzmy 100 dotychczas dostępnych modeli w grze jako standard, zamienionych na premium, propsuję jak najbardziej.

Komentarz

jakie 100? w GT5 zleksza 200-300 standardów zasługuję na konwersje do premium;>:>

Komentarz

PracujÄ™...
                                X