Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Trwają prace nad Gran Turismo 6!

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• Re: Trwają prace nad Gran Turismo 6!

Zamieszczone przez cacodemon666
    Mogliby sobie darować auta standard. To jedna z irytujących rzeczy w Gt5. Brak wielu torów z poprzednich części to też problem, liczyłem na EL Captain choćby w DLC. Nie ma się co oszukiwać, ps3 już nie dostanie nic ciekawego GT6 powstaje z myślą o Ps4. Oby wyeliminowali braki gt5
    Na pewno nie będzie standardów w GT6 na PS4. To tak jakbyś miał na PS3 zaimportowane auta z GT2 z PSX. Może niektóre standardy zrobią na nowo, ale reszta zapewne przepadnie. Mnie one aż tak nie przeszkadzały w GT5 (lepiej że były niż gdyby w ogóle dane modele aut miały być pominięte).
    A co do PS3, to ta konsola będzie już martwa pod koniec tego roku pod względem zaopatrzenia w nowe, dobre gry (pewnie jakieś fify, pesey, golfy i inne bzdety będą dalej wydawane).

Komentarz

Skąd wiesz, że nie będzie standardów? Jakoś do GT5 na PS3 mogli wrzucić całe badziewie z GT4 na PS2. Do GT6 mają już cały pakiet samochodów z GT5. Premium zostawią jak jest. Dorzucą 30 GTRów, 5 Redbullów i parę nowych wózków. 800 Standardów + 400 Premium.

Zobaczycie, że to będzie update zmuszający do zakupu nowej konsoli, a nie "nowa" gra. PD skupi się wyłącznie na GT6, a GT5 zostawi na pastwę losu, grę ukończoną w 80%.

Komentarz

Zamieszczone przez thooorn
        Skąd wiesz, że nie będzie standardów? Jakoś do GT5 na PS3 mogli wrzucić całe badziewie z GT4 na PS2. Do GT6 mają już cały pakiet samochodów z GT5. Premium zostawią jak jest. Dorzucą 30 GTRów, 5 Redbullów i parę nowych wózków. 800 Standardów + 400 Premium.

Zobaczycie, że to będzie update zmuszający do zakupu nowej konsoli, a nie "nowa" gra. PD skupi się wyłącznie na GT6, a GT5 zostawi na pastwę losu, grę ukończoną w 80%.
        Bo przepaść pomiędzy PS2 a PS3 jest mniejsza niż pomiędzy PS2 a PS4, proste

Komentarz

Zamieszczone przez charger
          A co do PS3, to ta konsola będzie już martwa pod koniec tego roku pod względem zaopatrzenia w nowe, dobre gry (pewnie jakieś fify, pesey, golfy i inne bzdety będą dalej wydawane).
          Dawno nie słyszałem większej bzdury. Kolego musisz być stosunkowo młody, bo nie pamiętasz jak długo jeszcze dobrze sprzedawała się PS2 i jak długo wypuszczano na nią pierwszoligowe gry (i masę innych) po premierze trójki. Dziś na PS3 jest nadal świetna koniunktura i na pewno się to zmieni na koniec roku. Nie wspominając już o przepaści cenowej między oboma systemami po premierze PS4.
          A do Thooorna: człowieku ile jeszcze razy będziesz nas męczył swoim marudzeniem n/t jakie to bardzo złe jest GT5, jaką wielką zbrodnią są te tfu-tfu standardy i w ogóle jakie to PD jest be. Nie masz i nigdy nie miałeś GT5. Ba! Nie masz nawet PS3, więc wybacz ale skończ już swój festiwal narzekania na coś czego nigdy nie miałeś. Zajmij się może czymś bardziej pożytecznym, czymś konstruktywnym, czymś co jest pozytywne, nie wiem, może wygraj pare wyścigów w rF tudzież wykonaj rejs Scanią po Europie.
          (sorry dude ale musiałem to w końcu powiedzieć)

Komentarz

Zamieszczone przez siniak
            Zamieszczone przez charger
            Dawno nie słyszałem większej bzdury. Kolego musisz być stosunkowo młody, bo nie pamiętasz jak długo jeszcze dobrze sprzedawała się PS2 i jak długo wypuszczano na nią pierwszoligowe gry (i masę innych) po premierze trójki. Dziś na PS3 jest nadal świetna koniunktura i na pewno się to zmieni na koniec roku. Nie wspominając już o przepaści cenowej między oboma systemami po premierze PS4.
            Czuje się młodo, choć pamiętam czasy jak PSX wchodził na rynek gier. Co do PS3 to jak zobaczysz w necie to zauważysz, że nie ma praktycznie żadnych wielkich produkcji zapowiedzianych na 2014 r. Takie hity jak GTA5, GOW Ancesion, The last of us, Nowy MGS, Tomb raider (z samochodówek GRID i C.A.R.S) mają ukazać się do końca 2013 r. Nowy Assasin, Uncharted, GT, Killzone szykowane są już na PS4. Rok 2013 r. jest ostatnim dobrym rokiem dla PS3. Potem będą wydawane tylko coroczne kotlety (FIFA, PES, WWE itp) oraz "nisko" budżetowe produkcje. Reszta przejdzie na PS4;>

Komentarz

Co wy na to? :
              http://www.gtplanet.net/sony-executive- ... me-to-ps3/
              I may be slow but I'm still ahead of you.
              Mój kanał Youtube: SasekPL

Komentarz

Zamieszczone przez Sasek
                A ja na to, że gość się przejęzyczył. Choć chciałbym, aby GT6 zostało wydane na PS3, bo nie mam zamiaru kupować nowej konsoli

Komentarz

Panowie obudźcie się. Pod koniec roku ma wyjść na rynek PS4 a Wy chcecie GT6 na PS3
                  Marzyciele

Komentarz

Angello, dziękuję

Od kilku dni próbuję im to uświadomić, ale spotykam się tylko z atakiem dziecka, które szarpie się o kawałek starej szmatki

Komentarz

Pogooglałem trochę i zobaczyłem pełno wyników o Gran Turismo 6, że ponoć wyjdzie na PS3... Nie wiem, czy to prawda, czy fałsz - ale dla mnie to raczej dobra wiadomość. Powody?
                      -Będzie mi łatwiej uzbierać na PS3, aniżeli na PS4;
                      -zauważyłem, że drugie gry na dane konsole (GT2, GT4) były dużo lepsze, niż ich poprzedniczki na tę samą konsolę.
                      http://www.granturismo.pl/forum/gt4-...-t7881-15.html
                      Zapraszam do udziału!

Komentarz

Zamieszczone przez TheBest44444
                        że drugie gry na dane konsole (GT2, GT4) były dużo lepsze, niż ich poprzedniczki na tę samą konsolę.
                        No naprawdę zajebisty powód żeby GT6 było na PS3...

Odnośnie tematu, to osobiście wolałbym PS4, bo to da geniusz i pole do popisu PD, na nowiutkim sprzęcie.
                        GT5 - 100%
                        GT6 - 100%
                        GTS - 100%
                        GT7 - 100%

Komentarz

Zamieszczone przez TheBest44444
                          Pogooglałem trochę i zobaczyłem pełno wyników o Gran Turismo 6, że ponoć wyjdzie na PS3...
                          A gdzieś Ty to oglądał Możesz podać źródła

Komentarz

Kto o zdrowych zmysłach chce GT6 na ps3? Ni cholery, ta gra nie zmieniła by nic, a ja chce skoku jakościowego jak między GT2 a GT3.

Komentarz

[quot e="mataman"]Kto o zdrowych zmysłach chce GT6 na ps3? Ni cholery, ta gra nie zmieniła by nic, a ja chce skoku jakościowego jak między GT2 a GT3.[/quote]

Ja chcę. Może dlatego, że jestem jeszcze z pokolenia PSX i grafa z GT5 mi w zupełności wystarcza, a że można zrobić bardo dobrą, miodną i pozbawioną większych błedów gre na obecną generacje to pokazało T10 z Forzą 4 Panowie. I jeśli PD byłoby bardziej kreatywne to by tego dokonało. Tak tylko obiecuje, a potem zwala winę na różne pierdoły.

Komentarz

Pozwólcie, że i ja dorzucę trochę groszy do tej dyskusji uwzględniając obie opcje ukazania się GT6 na PS3 lub PS4.

Argumentami przemawiającymi za tym, aby GT5 ukazało się na PS3 są na pewno korzyści finansowe jakie by się niosły z zakupu owej gry przez posiadaczy PS3. Nie oszukujmy się, że na pewno byłoby ich znacznie więcej niż, gdyby gra miała być jednym z tytułów, które zostaną wydane na początku konsoli PS4. (cóż ja prawdopodobnie kupię PS4 jak tylko będę wiedział, że GT6 na nią wyjdzie, ale nie obraziłbym się jakby ukazała się na PS3). Start konsoli PS3 nie był rewelacyjny, start konsoli PS4 również nie zapowiada się na taki. Moim zdaniem łatwiej by im było, gdyby pieniądze zbierane z gier na PS3 mogłyby wspomóc finansowo rozruch PS4.

Kolejny potwierdzony argument jest taki, że Kaz powiedział niedługo po premierze GT5, że prace nad kolejną odsłoną idą w najlepsze. Czy miał już wtedy dostęp do wersji developerskiej konsoli PS4? Ciężko powiedzieć.

Słowa pana Michaela Denny'ego. Powiem szczerze, że wątpię w jego pomyłkę. Wśród tytułów o podobnych nazwach znalazło się tylko GTA, które również wymienił w dalszej części swojego zdania.

Kaz powiedział, że GT5 nadal nie jest takie jakie by sobie życzył i nie mówił tutaj tylko o tym, że konsola nie potrafi więcej (bo mówił o tym), ale wspomniał też, że dałoby się jeszcze wprowadzić wiele elementów, które są do zrobienia na PS3.

Dlaczego jeszcze GT5 powinno się ukazać na PS3? Fizyka i gameplay jest bliski doskonałości i nie wiele trzeba było by poprawiać (zupełnie jak między GT3 a GT4), dodanie większej ilości samochodów premium, więcej torów, przebudowanie pokoju online, więcej opcji modyfikacji samochodu w tym i wizualnej. Moim zdaniem jest to do osiągnięcia na PS3.

Dlaczego GT6 miałoby się ukazać na PS4?
                                Zacząłbym od wypowiedzi Kaza na temat jakości wykonania samochodów. Sam kilka razy mówił, że samochody są wykonane z ogromną niespotykaną dokładnością. Prawdopodobnie mogłyby się bez problemu odnaleźć na nowej konsoli. No i nie muszę przypominać jego słów jakie wypowiedział na Meetingu PS, w którym ogłoszono PS4.

Gdyby GT6 ukazałoby się na PS3, na pewno byłby jęk zawodu u większości fanów serii, że GT6 nie ukaże się na nową konsolę PS4. Pytanie tylko, czy sprzedaż gry na PS3 byłaby bardziej opłacalna niż przejście na nową konsolę i kupienie gry. Sprawa otwarta do dyskusji, moim zdaniem ciężko określić.

Pamiętamy liczne wycieki dotyczące prac nad grami "następnej generacji" jak to wtedy określano. Już ponad rok ma oświadczenie Naughty Dog, że potrzebują grafików i osób potrzebnych do tworzenia wysokiej jakości modeli 3D. Oznaczałoby to tyle, że wersja developerska konsoli PS4 istniała już wcześniej lub przygotowywano się na ewentualność posiadania przez PS4 określonej "mocy".

GT6 na PS4, bo Kaz zawsze jest ograniczany jak mówił. PS4 pozwoliłoby mu i jego ekipie osiągnąć to co zawsze chcieli. Mówił, że PS3 jest za słabe do jego wymagań.

Na pewno znalazłoby się jeszcze trochę informacji o których zapomniałem, mówiących o tym czy konsola ukaże się na tą czy na drugą konsolę, ale myślę, że można obalić jedno. Nie sugerujmy się, że GT wychodzi po 2 części (główne) na każdą konsolę. Jak to określone zostało przez wielu, te niedopracowane z numerkiem nie parzystym, te dopracowane z numerkiem parzystym. Cóż GT5 nie było takie jakie byśmy chcieli, może GT6 takie będzie?

Osobiście nie mam żadnych obiekcji do żadnej z konsol, bo jak wyjdzie na PS4 to kupię dla tej gry konsolę, ale wolałbym jednak zobaczyć GT6 na PS3, ale tym razem bardziej dopracowane niż 5-ka.
                                I may be slow but I'm still ahead of you.
                                Mój kanał Youtube: SasekPL

Komentarz

Pracuję...
                                X