Wybaczcie, ale na PC, GT miała by za dużą konkurencję i wątpię żeby udało by się takiemu tytułowi wybić ponad multum symulatorów, dostępnych obecnie na komputery osobiste.
GT to co innego niż simy dostępne na PC IMO. W nich nie uświadczysz chociażby rozbudowanej kariery i tylu samochodów co w GT. Fakt, fizyka jest ważna, ale dla mnie też Singiel. A po GT lub Forzę na PC leciałbym do sklepu w dniu premiery . PCtowcy nie maja podobnych tytułów, Shifty dawno ograne...
A po GT lub Forzę na PC leciałbym do sklepu w dniu premiery . PCtowcy nie maja podobnych tytułów, Shifty dawno ograne...
Nie tylko Ty, poza tym Shift nie jest grywalny. Niestety na PC nie ma gier przy których można siedzieć miesiącami. Większość wyścigowych gier przechodzi się w kilka, czasami kilkanaście godzin.
Nie tylko Ty, poza tym Shift nie jest grywalny. Niestety na PC nie ma gier przy których można siedzieć miesiącami. Większość wyścigowych gier przechodzi się w kilka, czasami kilkanaście godzin.
Ale trzeba przyznać, że parę lat temu tak było.
Zdarzają się gry na które trzeba poświecić kilkadziesiąt, czasami nawet 100h, ale kwestia tego czy one same zdołają kogoś wciągnąć na tyle aby je ukończyć
Zdarzają się gry na które trzeba poświecić kilkadziesiąt, czasami nawet 100h, ale kwestia tego czy one same zdołają kogoś wciągnąć na tyle aby je ukończyć
Co kto lubi. Ja jak grałem w D2: DKS to potrzebowałem z 70 godzin na najłatwiejszym poziomie. Gdyby grać na hardzie to myślę że by wyszło około 90h, może nawet 100.
Zobaczymy czy szóstka też będzie taka dobra i będzie trzymała poziom poprzedników. Mnóstwo gier ma odjechaną zapowiedź a jak będzie w rzeczywistości nie wiadomo teraz w tym roku ma być mnóstwo znanych premier w końcu ma wyjść Assasin's Creed III, SSX, Grand Theft Auto IV i wiele wiele innych tytułów. Zobaczymy pożyjemy lecz co do GT6 mam nadzieję, że nie wywiną znowu kawału z Ulubionymi samochodami gdzie maksymalnie może ich być tylko sto, bardziej podobało mi się to menu z czwóreczki i szczerze żałuje, że ją sprzedałem wraz z PS2...
Komentarz