Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

[Zdjęcia] Impact

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

Re: [Zdjęcia] Impact

Dzisiaj jako, że nie mogłem się zdecydować do odstrzału poszły Integra i Civic. Nie będę się rozpisywał bo zaraz spadam pograć z kumplami w nogę. Jeśli się uda to jutro będzie kolejna sesja.

Komentarz

Nie chcę pisać źle, ale... zaczynasz popadać w pewną monotonię. Zdjęcia w kwestii wykonania bez zastrzeżeń - ostre jak należy, ruch idealnie uchwycony, ale kadry... niespecjalne. Brakuje czegoś, co złapałoby za serce - niestandardowe ujęcie, ostre wejście w zakręt, poślizg, podbicie na szykanie, dalsza perspektywa z ciekawym tłem. Ja wiem, że zrobienie idealnego zdjęcia w GT5 nie jest łatwe, bo sam się borykam z różnymi problemami i ideałem nie jestem, ale szukam jakiegoś "błysku". W tej sesji Hond niestety go nie widzę.
      1% experience 99% luck

Dj Brabus

Grzegorz Skarbek
      http://www.autogaleria.pl

Komentarz

Tutaj niestety Brabus ma rację, fotki na dobrym poziomie, ale np. mi tu brakuje tła. Te z Integrą wyszły najlepiej moim zdaniem.
        Zapraszam tutaj.

Komentarz

Zdjęcia fajne,ale nie ma tego czegoś Ale czekam na więcej .

(o O O )===(|||||) (|||||)===( O O o) BMW

GT5 Gamercards

Komentarz

Jedynie 168 i 169 mi się podobają, reszta taka jakaś jakby bez weny
            Koniec przygody z forum: 08.10.2012 16.00

Komentarz

Dobra takie foty jak tam wam nie podeszły więc nieco postanowiłem zmienić. Niestety nie wiem czy na lepsze czy na gorsze bo nigdy nie specjalizowałem się ani w robieniu zdjęć w nieoświetlonym otoczeniu ani zdjęć z oddalonym aparatem. Kadrów jeszcze jakiś fajnych z odległości nie wykombinowałem a jak coś się nawinie to na pewno pokażę.

Dzisiaj mam dla was Citroena, Citroena WRC, Jaguara XKR, Ferrari F40 oraz zapowiedź kolejnej sesji w postaci Volvo C30 R-Design (chyba tak się nazywa).

Miało być więcej poślizgów, dziwnych kadrów i więcej tła, w takim razie w dzisiejszej sesji znajdziecie to wszystko

A teraz czas zaprezentować nowego kierowcę i jego nowy samochód:

Komentarz

No i nieźle to wyszło. Fotki z F40 wyszły bosko tak samo jak większość C4 reszta troszkę słabiej ale nie znaczy ze zle
                Zapraszam tutaj.

Komentarz

Najlepsza sesja z F40 . Czekam na więcej

(o O O )===(|||||) (|||||)===( O O o) BMW

GT5 Gamercards

Komentarz

Dzisiaj trochę więcej auta w nie centralnym punkcie aparatu. Mam nadzieję, że spodoba wam się ta sesja. Ciągle jeszcze nie mogę pojąć jakim cudem ominąłem tą japońską trasę i nie zauważyłem jej mimo, że wielokrotnie ścigałem się na niej, dziwne A do kolejnego odstrzału idzie Evo X. W Evo X znajdziecie specjalne jubileuszowe dwu setne zdjęcie.

The Other Story:

Komentarz

Zdjęcia jak i kolorem Volvo ciekawe, najlepsze ujęcie to 193 i 199. Ale mam jedno ale albo jechałeś wolno, albo zapomniałeś f ustawić na 60 bo felgi w Volvo wydają sie wolniej kręcić niż zwykle (chyba wiesz o co mi chodzi ). A sesja z EVO zapowiada sie dobrze.
                      Zapraszam tutaj.

Komentarz

193, 195 Tu Volviak prezentuje się najciekawiej Dawaj to EVO efektów mnie już zżera

Komentarz

Cieszę się, że zastosowałeś się do moich próśb i od razu widać, że zdjęcia są efektowniejsze i ciekawsze. Najlepsze z ostatnich doładowań to 178, 184, 185, 187, 191 193 i 199.

Tak trzymaj!
                          1% experience 99% luck

Dj Brabus

Grzegorz Skarbek
                          http://www.autogaleria.pl

Komentarz

Snoop może skomentuję to tak. Widziałem ograniczenia prędkości (żeby nie mówić, że Volvo nie wyciągało pod górkę). Dodatkowo po ostatnich jaśniejszych sesjach chyba przyszedł czas na coś bardziej ciemnego ale jeszcze nie mrocznego. Do następnego odstrzału pójdą Audi (Orange Power) a do jeszcze następnego Furai, która powinna być zdecydowanie Premiumem.

Przedstawiam wam dwa oblicz Evo X, drogowe i drift bestia

Komentarz

Exo V? To jakiś concept chyba . A tak serio to 204 najlepsze. Lubię to auto jak i tor więc ich połączenie to był dobry pomysł. Tak trzymać!
                              Zapraszam tutaj.

Komentarz

Elegancik z tego EVO wyszedł, naprawdę kawał dobrej roboty, wszystkie zdjęcia są ładne ale naj naj to 200, 201, 202 :wink:

Komentarz

Pracuję...
                                X