Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

[Zdjęcia] Impact

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

Re: [Zdjęcia] Impact

To jest efekt ustawienia małej przysłony (f).

A odnośnie sesji - "ruchoma" dla mnie za ciemna i zbyt kontrastowa, ale podobają mi się fotki statyczne (133, 134 i 135).
    1% experience 99% luck

Dj Brabus

Grzegorz Skarbek
    http://www.autogaleria.pl

Komentarz

Całkiem ciekawa sesja ale nie mam tu ulubionego zdjęcia. Kolor auta ciekawy. Ujęcia tez nie najgorsze.
      Zapraszam tutaj.

Komentarz

Po dwudniowej przerwie wracam i pokazuję kolejną mini-sesję. A co ciekawe dzisiaj rozglądając się, zobaczyłem, że mój temat ma już czwartą stronę, aż w to nie mogłem normalnie uwierzyć ja pamiętam jak tu pierwszą sesję pokazywałem a tu już tyle zleciało. Dziękuje wszystkim którzy od samego początku udzielali i udzielają mi dalej rad (nie myślcie, że odchodzę). Dobra a teraz czas na małe informacje.

I Od dziś każda sesja będzie wychudzona tj. nie będzie zawierała dużo zdjęć. Będę skupiał się na jakości a nie na ilości. Mogą być sesję po trzy zdjęcia, po pięć, czasami po dziesięć a niekiedy po jednej lub dwóch fotkach. Będę również bardziej eksperymentował. Dodatkowo też do każdej nowej sesji będę dorzucał bonusową fotkę nie opublikowanej sesji. Zapomniałbym również, że do każdej sesji będę dokładał jeszcze jakieś niespodzianki, bonusy i inne duperele.

II Będę do was zaglądał częściej natomiast będę rzadziej coś wrzucał. Starał się będę pstrykać konkrety i iść cały czas do przodu nie zatrzymując się po drodze.

III Od dziś sesję będą też rzadziej ale nie o wiele. Najczęściej będą tak jak teraz co 2 dni, czasami co dzień a niekiedy po 3,4 itd. dniach...

To ogólnie tyle zmian na kwiecień/maj a może i dłużej. I bez zbędnego biadolenia przedstawiam zielono-felgowego Lexusa.

Komentarz

Zdjęcia super Ale najlepsze wg. mnie to nr.141

(o O O )===(|||||) (|||||)===( O O o) BMW

GT5 Gamercards

Komentarz

Lexus bardzo cieszy oczy Bardzo dobre ujęcia, najlepsze to chyba 141 i 143.
            Zapraszam tutaj.

Komentarz

I dziś luźniejsza sesja, z niektórymi kadrami tak aby można było sobie porównać Subarkę przed i po ,,lekkim'' liftingu Jutro postaram się dla was przyszykować coś specjalnego a mianowicie McLarena. Będę chciał tak go pstryknąć aby zdjęcia wyglądały jak realne i przy okazji trochę przy tym poeksperymentuje.

A i zapomniałbym. Dziękuje za powyższe komentarze, odwdzięczę się tym samym

Zapowiedź jutrzejszej:

Komentarz

Zdecydowanie cztery pierwsze foty z białą Subarką - jest moc, kozak wygląda w tym "dizajnie"

Komentarz

Wszystkie na bardzo dobrym poziomie. 149 i 151 mi nie podchodzą Ale reszta nadrabia. Czekam na McLarena zapowiada się super!
                  Zapraszam tutaj.

Komentarz

Dużo dobrych zdjęć tu widzę. Z Lexusa podobają mi się 137, 139, 140 i 141, z Subaru 149 i 151 oraz oczywiście McLaren, który zapowiada się świetnie!
                    1% experience 99% luck

Dj Brabus

Grzegorz Skarbek

Komentarz

Zamieszczone przez Impact
                      Od dziś każda sesja będzie wychudzona tj. nie będzie zawierała dużo zdjęć. Będę skupiał się na jakości a nie na ilości. Mogą być sesję po trzy zdjęcia, po pięć, czasami po dziesięć a niekiedy po jednej lub dwóch fotkach.
                      Brawo Bardzo dobre posunięcie, denerwują mnie takie 30-40-zdjęciowe wrzuty, ładują się wieczność i po piętnastej oglądanej fotce wszystko się zlewa (zieeew). O wiele bardziej pasuje mi opcja "mało a dobrze"

Z sesji leksusowej najbardziej pozytywem bije od numeru 139, natomiast Impreza osiąga apogeum przy n-rze 148.

Dziękuję i pozdrawiam

Komentarz

Zamieszczone przez siniak
                        Brawo Bardzo dobre posunięcie, denerwują mnie takie 30-40-zdjęciowe wrzuty, ładują się wieczność i po piętnastej oglądanej fotce wszystko się zlewa (zieeew). O wiele bardziej pasuje mi opcja "mało a dobrze"
                        No dokładnie większość ludzi nie ma neta nie wiadomo jakiego szybkiego. Ja mam 1MB bo na kompie siedzę okazjonalnie, popiszę, wrzucę zdjęcia, popiszę na tym forum, po spamuję na skype lub GG, pogadam ze znajomymi i tyle. Też ostatnio mnie wkurzało jak oglądałem duże wrzuty a czekałem tyle czasu żeby się załadowały, że ohoho...

Dzisiaj McLaren na Circuit de La Sarthe. No a teraz czas pokazać zdjęcia bez zbędnego przedłużenia. Mam nadzieję, że zdjęcia wam się spodobają bardziej niż ostatni Lexus i wczorajsza Subarka.

No i zapomniałbym jeszcze. Dziękuje bardzo za komentarze i do zobaczenia w waszych galeriach.

Zapowiedź jutrzejszego DB9

Komentarz

158 i 160 mega!! Reszta też interesująca DB9 zapowiada się soczyście no i ciekawy kolorek. 155 takie jakby ucięte od dołu ale i tak spoko. Pomysł na jakość nie ilość trafiony. Skupiasz się na zrobieniu kilku dobrych ujęć a nie masówka ;P
                          Zapraszam tutaj.

Komentarz

Dziś luźniejsza sesja z DB9. Jako, że ostatnio mi coś nawala telewizor ciężko było zrobić cokolwiek. Potem na chwilę ustało no i zrobiłem zdjęcia. Luźniejsza sesja z DB9, natomiast jutro postaram się zrobić coś podobnego do Maserati czyli trochę poeksperymentować ale tym razem autem, które wiele osób z was dobrze zna. Civiciem lub Integrą. Jutro dowiecie się, którą wybrałem.

Komentarz

165 najlepsze Reszta też spoczko, a jedyne zdjęcie, które mi nie podchodzi to 163, bo przednia felga wygląda jakby była zaklejona folią
                              Zapraszam tutaj.

Komentarz

Trochę za duży kontrast na tych fotkach wyszedł, ale podobają mi się 164 (ciekawe ujęcie) i 165 (fajnie widać "wnętrzności DB9).
                                1% experience 99% luck

Dj Brabus

Grzegorz Skarbek

Komentarz

Pracuję...
                                X