Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

[Zdjęcia] Impact

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

Re: [Zdjęcia] Impact

Jeśli zobaczycie u siebie zapraszam do mnie to mi z góry wybaczcie ale w takim wypadu musiałem się zareklamować. Ostatnio zdjęć nie robiłem bo jakoś nikt tutaj nie pisał to postanowiłem zebrać myśli a teraz kiedy napisało zdecydowanie więcej osób wrzucam sesję GTR + Niespodzianka + Bonus. Jeszcze w pełni nie umiem strzelać fot interiorów ale już jestem na dobrej drodze i mam dzisiaj dla was zdjęcie, kierownicy oraz drążka do zmiany biegów, zawsze coś...

Jutro najprawdopodobniej tak jak obiecałem w mojej galerii znajdą się Green Brothers. Zdjęć od teraz nie będę wrzucał codziennie, raz jak mi się zachce, raz jak pozbieramy myśli itp. Codziennie pstrykam parę sesji i myślę, że jestem już na coraz lepszej drodze, dlatego najnowszą taką najogólniejszą sesję, którą nazwę Skill Gallery wrzucę najprawdopodobniej w weekend lub w jakieś dni po za weekendem. A teraz czas na ujawnienie dzisiejszej sesji. Ferrari Dream Team + GTR + Niespodzianka (Jay Leno) + Bonus (Interriory GT-R)

Na 65 są dosyć dziwne fajerwerki

Komentarz

Niby fajne, ale foty z Tank Car'em za ciemne moim zdaniem a do 54, 55, 56 ten kolor nie pasuje. Bardziej do TVR'a jakiegoś
      Zapraszam tutaj.

Komentarz

Zamieszczone przez snoop
        Niby fajne, ale foty z Tank Car'em za ciemne moim zdaniem
        Mi akurat takie się spodobały. Trudno nie wszystkim się jednakowe rzeczy podobają prawda? Ktoś może lubić jabłka a ktoś inny nie znosi jabłek i woli truskawki.

Zamieszczone przez snoop
        a do 54, 55, 56 ten kolor nie pasuje. Bardziej do TVR'a jakiegoś
        Hmm w sumie może i racja ale chciałem mieć wyjątkowe, unikatowe i niepowtarzalne Ferrari.

Sesja Skill Gallery będzie najprawdopodobniej z soboty na niedzielę lub w niedzielę. Natomiast też trochę zmieniłem styl robienia zdjęć co zobaczycie w jutrzejszej galerii. Natomiast chciałbym podziękować snoopowi i wszystkim tym, którzy zostawili tu ostatnio komentarze. Przede wszystkim największe podziękowania dla snoopa, który zagląda tu często i komentuje moje wypociny... Dzięki wielkie.

A drugie podziękowania dla DJ Brabusa za odpowiedź w temacie z trofeami oraz za otworzenie mi oczu na szkopuł, którego nie widziałem przy wykonywaniu moich zdjęć. Jutro wykonam kolejną sesję trochę inną niż te poprzednie bo postanowiłem zmienić styl wykonywania zdjęć...

Także do jutra...

Komentarz

Są postępy, są pomysły - trzymam kciuki za następne sesje zdjęciowe. Z obecnej doładowania najbardziej pochwalam za 50, 51, 54 (mimo koloru...),59 i 60 (tu znowu w bieli i deszczu wyszło świetnie) oraz 67.
          1% experience 99% luck

Dj Brabus

Grzegorz Skarbek
          http://www.autogaleria.pl

Komentarz

Oj tak! Są postępy! Świetne foty 51. 53. 59. 61. i 70. Poza tym fajne wnętrza (które mnie nigdy nie wychodzą ).
            "If you can dream it, you can do it" - Enzo Ferrari

Komentarz

Zamieszczone przez Impact
              Jeśli zobaczycie u siebie zapraszam do mnie to mi z góry wybaczcie ale w takim wypadu musiałem się zareklamować.
              Nie rób tego więcej

Komentarz

coraz ciekawiej w twoich galeriach

Komentarz

Zamieszczone przez siniak
                  Zamieszczone przez Impact
                  Jeśli zobaczycie u siebie zapraszam do mnie to mi z góry wybaczcie ale w takim wypadu musiałem się zareklamować.
                  Nie rób tego więcej
                  Dokładnie - jeśli dodasz coś świeżego, każdemu zaświeci się odpowiednia "lampka" nieprzeczytanych postów. Kto będzie zainteresowany, ten sam wpadnie.
                  1% experience 99% luck

Dj Brabus

Grzegorz Skarbek

Komentarz

Dzisiaj luźniejsza sesja, w której nie starałem się jakoś super, mega. Jest to luźna sesja przed wyzwaniem jakie mnie jutro czeka czyli Skill Gallery. I postanowiłem, że raz na miesiąc (pod koniec miesiąca) będę robił takie podsumowanie moich umiejętności zdecydowanie pomoże mi to podnieść poziom wykonywania zdjęć. Dzisiaj nieco więcej eksperymentów i zwyczajnych kadrów niż zazwyczaj. A i jutro oczywiście wrzucę Skill Gallery gdzieś w godzinach popołudniowych 14-17.

No to jedziemy. Dzisiaj mam dla was Camaro oraz 370z z karbonową machą...

Komentarz

Moim zdaniem sesja z Camaro bardzo udana, jak na nią patrzę to przypominają mi się seriale policyjne w stylu Starsky & Hutch (szczególnie świetna fotka nr 72 )
                      Nissan już nie przykuwa tak uwagi

Komentarz

Prawda - najlepsze 72, 73 i 74 (bardzo klimatyczne). Z Nissana wpadły mi w oko 78 i 80, ale znów pojawiło się nieprzyjemne ząbkowanie.
                        1% experience 99% luck

Dj Brabus

Grzegorz Skarbek

Komentarz

Widać postęp Mi się podobają dokładnie te same co Brabusowi
                          Zapraszam tutaj.

Komentarz

Bardzo ładna galeria, jest potencjał, masz szanse namieszać na forum

Komentarz

Dziękuje wszystkim za komentarze. I zapewne długo oczekiwana sesja przez nielicznych a zwłaszcza przeze mnie śmiało mogę stwierdzić, że jestem z niej dumny. Auto, które najbardziej przypadnie wam dzisiaj do gustu zostanie sfotografowane przeze mnie w następnej sesji. A teraz bez zbędnych przedłużeń, czas tu trochę ,,namieszać''. Obiecana Skill Gallery. Przepraszam też wszystkich za niedotrzymanie obietnicy odnośnie terminu ale pozbierałem trochę myśli. Jedne są jaśniejsze, drugie ciemniejsze żeby zachować jakąś równowagę Przy okazji jeśli jeszcze kogoś z was nie odwiedziłem to spodziewajcie się dziś mojego skromnego komentarza w swoich galeriach. A odnośnie ząbkowania to znowu przesadziłem z wyostrzeniem. A i z góry przepraszam, że Fiat ma inne rozmiary ale zapomniałem zmienić na 16:9 a teraz nie chce mi się już poprawiać.

Komentarz

Maserati wyszło obłędnie , BMW na fotce 90 też może być, Ferrari gdyby nie było takie ciemne to także na plus ale reszta bez szału.
                                Koniec przygody z forum: 08.10.2012 16.00

Komentarz

Pracuję...
                                X