Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

[Zdjęcia] Impact

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

Re: [Zdjęcia] Impact

A i dodam jeszcze, że właściwie nowe z tej sesji jest Maserati, BMW i Fiat reszta to starocie. Dzięki za komentarz.

Komentarz

Tak się tym razem złożyło, że każdy samochód w ostatniej sesji ma dokładnie jedno zdjęcie które mi sie podoba. I tak Maserati: 86, BMW: 90. Lambo: 93 (kadr bardzo fajny, tylko niepotrzebnie samochód w cieniu ustawiłeś) i Ferrari: 99 (jest dobry klimat)

Komentarz

No i dzisiaj też luźniejsza a plan na ten tydzień jeśli znajdę czas pomiędzy przerwami od książek wyglądać będzie tak:

Środa - Ford GT
        Czwartek - Maserati Gran Turismo S
        Piątek - BMW Z4 [White Power]

I zapowiedź jutrzejszego Fordziaka:

Komentarz

Nie no kurde, Spoon obcykany fachowo Nie sądziłem że można mu takie fotki w górach ustrzelić :wink: Najlepsze zdjęcie nr. 101 bo uchwycone jest dużo krajobrazu, tak jak lubię :wink: . Bardzo obiecująco zapowiada się Ford, czekam na sesyjkę z niecierliwością
          Koniec przygody z forum: 08.10.2012 16.00

Komentarz

Jedynie RX-7 mi nie podeszła
            Zapraszam tutaj.

Komentarz

Wszystkie fajne, spory postęp Jedynie RX-7 jakoś tak.. obniża poziom Z całości najlepsze 106.

Komentarz

103 absolutnie genialne - śmiem twierdzić, że chyba najlepsze Twoje zdjęcie opublikowane w galerii. Brawo!

Co do GT40 - odkręcaj koła w drugą stronę - trzeba pokazać felgę, a nie bieżnik na oponie.
                1% experience 99% luck

Dj Brabus

Grzegorz Skarbek
                http://www.autogaleria.pl

Komentarz

Dawno tu kolego do Ciebie nie zaglądałem, za co przepraszam a i żałuję nawet bo postępy uczyniłeś konkretne Miejscami jest naprawdę świetnie (pieknie wyszedł NARDO, GENKI czy Fairlady - ) Duże gratki za wytrwałość i oby tak dalej Panie :wink:

Ps. Spoon #103 jest naprawdę kozak

Komentarz

Dziękuje za komentarze i odwdzięczę się tym samym kiedy zaświta u kogoś z was czerwona lampka nowych postów.

No i sesja, na którą czekaliście nie wiem czy wyszła lepiej, dobrze, czy gorzej bo po szkole jestem dosyć zmęczony. A i zmiana w grafiku.

Dzisiaj - Ford GT
                    Jutro - Lancer Evolution + Nissan Yellow Hat
                    Piątek - BMW Z4 [White Power]
                    Sobota - Lexus LFA

Zapowiedź

Komentarz

116 najlepsze Reszta też na poziomie.
                      Zapraszam tutaj.

Komentarz

Kolejność poszła się piep... wiecie co dalej. Dzisiaj mam dla was waszego ostatniego ulubieńca (czyt. Maserati) z nowymi felgami, nowym kolorem oraz na całkiem nowej trasie. Na razie próbuję zakupić DLC i jeśli mi się uda to już niedługo znajdziecie tutaj Jaga, Astona V12, Aventadora a jako, że nie chcę obiecywać na darmo to nie obiecuję ale postaram się kupić dla zapełnienia mojego garażu po brzegi.

No to bez zbędnych przedłużeń czas na Maserati.

Komentarz

Hmm... Maserati wygląda bardzo apetycznie ;] A mam pewne pytanko . Jak to robisz że u ciebie na zdjęciach obramowanie jest tak przyciemnione bo ja próbowalem i mi nie wychodzi :/

(o O O )===(|||||) (|||||)===( O O o) BMW

GT5 Gamercards

Komentarz

Nie rozumiem dokładnie. Jeśli chcesz aby zdjęcia wrzucone wyglądały tak jak u mnie to wrzucaj je jako załączniki. Bo chyba o to ci chodzi :-)

Komentarz

Kolega pytał o to dlaczego u ciebie w rogach jest obraz tak ściemniony...
                              ale zdjęcia dobre! podoba mi się sesja z Maserati

Komentarz

A o to chodzi. Mogłeś od razu tak napisać. Ja po prostu poprawiam kolorystykę zdjęć w odpowiednim i przeznaczonym do tego darmowym programie. Ładuję w kontrast 15 a w jasność 16 i wychodzi taki efekt, że środek jest jasny a boki ciemne...

Komentarz

Pracuję...
                                X