Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

[Zdjęcia] RafDes

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• Re: [Zdjęcia] RafDes

Klimatycznie jak cholera. Pierwsze 4, świetne, jednak ostatnie trzy, z klasykami, to istne arcydzieło.

Komentarz

Heja i dzięki za komentarze pomału, pomału zbliżam się do nieuniknionego
      Dzisiaj 2 fotki z dawniejszych sesji:

995.

996.

Pozdrawiam!

Komentarz

Budujesz napięcie, przed tym wyjątkowym, tysięcznym Obydwa zdjęcia piękne, i nie co więcej pisać.

Komentarz

I zbuduję takie napięcie, że nie wiadomo jakie to tysięczne by miało byś piękne, a się okaże wielka kupa
          Chyba zbiję Was z tropu nieumiejętnością robienia zdjęć, co by później obojętnie jakie było dobre

Komentarz

Zamieszczone przez RafDes
            Chyba zbiję Was z tropu nieumiejętnością robienia zdjęć, co by później obojętnie jakie było dobre
            Czysty geniusz

Komentarz

Obie foty rozwalają widoczkiem i pięknym samochodem pośrodku. Nie mogę się doczekać tysięcznego i aż odliczam dni... Mam nadzieję, że 1000 będzie pokazane jako początek wolności (czyli dnia, w którym szkoła zostaje zamknięta) Miło by było...

Komentarz

Zamieszczone przez Impact
                Obie foty rozwalają widoczkiem i pięknym samochodem pośrodku. Nie mogę się doczekać tysięcznego i aż odliczam dni... Mam nadzieję, że 1000 będzie pokazane jako początek wolności (czyli dnia, w którym szkoła zostaje zamknięta) Miło by było...
                A kiedy zostaje zamknięta?

Jeszcze 2 fotki:

997.

998.

Pzdr!

Komentarz

Zdjęcie 997 nie było czasem inspirowane zdjęciem przedstawiającym AUDI R8 GT vs Real life?

Moja kolekcja: http://www.mygranturismo.net/31618

Komentarz

Jak mi się zachce nie chodzić do niej Btw. napisałem ci na GG... 997 i 998 miażdżą na łopatki. W przypadku tego ostatniego widać, że chyba zostawili Cię w tyle

Komentarz

pomału, pomału zbliżam się do nieuniknionego
                      I zbuduję takie napięcie, że nie wiadomo jakie to tysięczne by miało byś piękne
                      Rafdes Rafdesowi zgotował ten los
                      Oczywiście oczekuję, że tysięczne będzie skończonym arcydziełem, twoim niebotycznym i kosmicznym opus magnum, perfekcyjnie dopracowanym w każdym milimetrze kwadratowym cudem, na widok którego na zawsze odmieni się życie każdego z jego szczęśliwych odbiorców. Nie zawiedź naszych oczekiwań, albowiem tego nigdy byśmy ci nie darowali...

Komentarz

Jeszcze 2 zdjęcia.. Nie wytrzymuję tego napięcia, a foty jakby to ująć... Takie.. RafDesowe...

Komentarz

Współczuję RafDesowi, bo to jubileuszowe zdjęcie będzie musiało być naprawdę zaje, zaje, zaje... i jeszcze lepsze.
                          1% experience 99% luck

Dj Brabus

Grzegorz Skarbek
                          http://www.autogaleria.pl

Komentarz

R8 wygląda jak prawdziwa
                            W zdjęciu nr 995 dodałeś tablicę w jakimś programie graficznym, czy jest taki samochód z tablicą w GT5?

Komentarz

Siedzę z niecierpliwością czekając na zdjęcie numer 1000 R8 bardzo prawdziwe, 998 też niezłe.

Komentarz

Audi na 997 potwierdza fakt iż jesteś jednym z najlepszych w GT5 PM. Wszystko idealnie dobrane a zdjęcie ogólnie prezentuje się wspaniale. Czekam z niecierpliwością na 999 a potem na okrągły tysiąc.

Komentarz

Pracuję...
                                X