Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

[Zdjęcia] RafDes

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• Re: [Zdjęcia] RafDes

Najlepsze to 16 A jeszcze dobr 22

(o O O )===(|||||) (|||||)===( O O o) BMW

GT5 Gamercards

Komentarz

Dodge jest świetny! Wszystkie zdjęcia z nim bardzo dobre, ale dla mnie najlepsze 981 i 979. Ostatnia "fotoszopowa" sesja też dobra, jedynie na 984. NSX jakoś sztucznie (chociaż to może tylko moje odczucie).

Komentarz

Witam po kolejnej długiej przerwie Jako że po nocnej zmianie zostało mi trochę powera postanowiłem wrzucić małe co nieco aby trochu odświeżyć wątek
        Dzięki wszystkim za komentarze Później nadrobię zaległości

Zamieszczone przez ConradooPL
        ...jedynie na 984. NSX jakoś sztucznie (chociaż to może tylko moje odczucie).
        Nie tylko Twoje bo wiem, że tak wyszło

Trochę w stójce, trochę w ruchu, może się spodoba, może nie, kilka starszych, kilka nowszych jak przekroczę magiczną liczbę "1000" to powrzucam zaległe onlinowe galerie, a może i dojdą w międzyczasie jakieś nowsze

987. Drafty ze snoop'em. Snoop biały Vey, ja w czarnym.

988.

989. Drifty na Nurbie w kartach na mokrej nawierzchni, tutaj Hatchiroku...

990. ...Krazio w zielonym, Hatchiroku driftujący tyłem i ja tam daleko z tyłu

991.

992.

993.

Pozdrawiam!

Komentarz

Najpyszniejsze 987, 989, 992 i 993. Strach pomyśleć co będzie przy jubileuszowym 1000...
          1% experience 99% luck

Dj Brabus

Grzegorz Skarbek
          http://www.autogaleria.pl

Komentarz

992 mnie znokautowało. 987 też boskie. Mam nadzieję, że już wkrótce wrzucimy jakieś wspólne fotki

Komentarz

Te foty rozwalają system. Ale widać gołym okiem ingerencję programu graficznego no ale to normalka przy Twoich pracach: ). Ale i tak świetne ujęcia.

Moja kolekcja: http://www.mygranturismo.net/31618

Komentarz

Raf, a te drafty nie były ze mną? xD
                7. fotek i 1000

Komentarz

Garbi #993 - meeegggaaaa klimat Pocztówka

Komentarz

Zamieszczone przez Dj Brabus
                    (...) Strach pomyśleć co będzie przy jubileuszowym 1000...
                    Już pomału coś jest w przygotowaniu

Zamieszczone przez DeNi
                    7. fotek i 1000
                    Na pewno nie bo z naszego draftu nie mam replay'a A to jeździłem ze snoopem jak kaleczyliśmy skrzynie żeby jak najwięcej wycisnąć w drafcie
                    Będę wrzucał jedno zdjęcie na tydzień to zrobię sobie zaplecze czasowe wtedy te 7 zdjęć do 1000 nie wydaje się tak mało

Zamieszczone przez milestone070
                    Te foty rozwalają system. Ale widać gołym okiem ingerencję programu graficznego no ale to normalka przy Twoich pracach: ). Ale i tak świetne ujęcia.
                    Dzięki i tak już się przyjęło, że ingeruje w zdjęcia. Szlifuję umiejętności

Zamieszczone przez Impact
                    (...) Mam nadzieję, że już wkrótce wrzucimy jakieś wspólne fotki
                    Oby, oby

Dzięki wszystkim za komentarze. Cieszy mnie, że zdjęcia się podobały

Komentarz

Zamieszczone przez RafDes
                      Zamieszczone przez Dj Brabus
                      (...) Strach pomyśleć co będzie przy jubileuszowym 1000...
                      Już pomału coś jest w przygotowaniu

Zamieszczone przez DeNi
                      7. fotek i 1000
                      Na pewno nie bo z naszego draftu nie mam replay'a A to jeździłem ze snoopem jak kaleczyliśmy skrzynie żeby jak najwięcej wycisnąć w drafcie
                      Będę wrzucał jedno zdjęcie na tydzień to zrobię sobie zaplecze czasowe wtedy te 7 zdjęć do 1000 nie wydaje się tak mało

Zamieszczone przez milestone070
                      Dzięki i tak już się przyjęło, że ingeruje w zdjęcia. Szlifuję umiejętności

Zamieszczone przez Impact
                      (...) Mam nadzieję, że już wkrótce wrzucimy jakieś wspólne fotki
                      Oby, oby

Dzięki wszystkim za komentarze. Cieszy mnie, że zdjęcia się podobały
                      Daj na pw link do płogłamu

Po kiego ten cytat wrzuciłeś
                      //sin

Komentarz

Witam, dzisiaj jedno foto jak obiecałem co by za często i gęsto nie było
                        Miało niby być jako te tysięczne ale doszedłem do wniosku, że jego wykonanie zbyt kuleje aby nim było
                        No i poszukiwanie inspiracji na nowo

994.

Trochę zmniejszyłem co by za długo nie przewijać, oryginalnie w rozdzielczości 6539x1030

Pozdrawiam!

Komentarz

Hmm... Furka wyszła troche jak miniaturka hehe :wink: Ale jest zacnie. Po(wiew) świeżości. Nie było tu jeszcze takiej foty (6539x1030 - )

Komentarz

Ciekawe, nie powiem ciekawa fota. Jednak wolę pełnych rozmiarów. Liczę na jakąś wspólną sesję po 1000

Komentarz

Każde ze zdjęć jest super, ale 992, 993 genialne.

Komentarz

974. i zdejmuję majty przez głowę - naprawdę, poziom fot z GT5 na tym forum poszedł znacznie w górę co mnie bardzo cieszy. Szkoda jednak że nie mam wystarczająco czasu, żeby być na bieżąco ze wszystkimi galeriami

Komentarz

Pracuję...
                                X