I zbuduję takie napięcie, że nie wiadomo jakie to tysięczne by miało byś piękne, a się okaże wielka kupa
Chyba zbiję Was z tropu nieumiejętnością robienia zdjęć, co by później obojętnie jakie było dobre
Obie foty rozwalają widoczkiem i pięknym samochodem pośrodku. Nie mogę się doczekać tysięcznego i aż odliczam dni... Mam nadzieję, że 1000 będzie pokazane jako początek wolności (czyli dnia, w którym szkoła zostaje zamknięta) Miło by było...
Obie foty rozwalają widoczkiem i pięknym samochodem pośrodku. Nie mogę się doczekać tysięcznego i aż odliczam dni... Mam nadzieję, że 1000 będzie pokazane jako początek wolności (czyli dnia, w którym szkoła zostaje zamknięta) Miło by było...
Jak mi się zachce nie chodzić do niej Btw. napisałem ci na GG... 997 i 998 miażdżą na łopatki. W przypadku tego ostatniego widać, że chyba zostawili Cię w tyle
I zbuduję takie napięcie, że nie wiadomo jakie to tysięczne by miało byś piękne
Rafdes Rafdesowi zgotował ten los
Oczywiście oczekuję, że tysięczne będzie skończonym arcydziełem, twoim niebotycznym i kosmicznym opus magnum, perfekcyjnie dopracowanym w każdym milimetrze kwadratowym cudem, na widok którego na zawsze odmieni się życie każdego z jego szczęśliwych odbiorców. Nie zawiedź naszych oczekiwań, albowiem tego nigdy byśmy ci nie darowali...
Audi na 997 potwierdza fakt iż jesteś jednym z najlepszych w GT5 PM. Wszystko idealnie dobrane a zdjęcie ogólnie prezentuje się wspaniale. Czekam z niecierpliwością na 999 a potem na okrągły tysiąc.
Komentarz