Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

[Zdjęcia] RafDes

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• Re: [ZdjÄ™cia] RafDes

999 - cudnie, aż pachnie deszczem z tego zdjęcia...
    1000 - czuć mocnego speeda, aczkolwiek jak na wyjątkowy jubileuszowy numer... nie powaliło mnie na kolana. W tym doładowaniu są lepsze fotki.
    1001 - do pełni szczęścia brakuje tylko czerwonych tarcz. Ostro!
    1002 - niepozorne zdjęcie z zamaskowanym GTR-em, ale moim SKROMNYM zdaniem najlepsze w tym doładowaniu. Ma to coś, czego nie jestem w stanie określić.
    1004 i 1005 - bardzo przyjemny klimat, Furai pasuje idealnie!
    1% experience 99% luck

Dj Brabus

Grzegorz Skarbek
    http://www.autogaleria.pl

Komentarz

Tak jak kolega wyżej stwierdzam że 1000. nie powala jak na 1000. lecz wg. mnie najlepsze są zdjęcia z Mazdą

Komentarz

1002 oraz 1000 Są Super Ferrari ładnie wyszło

Komentarz

NO RafDes, Podziwiam Cię, robienie takich fotem powala. Mnie, jak i większości z resztą, podoba się najbardziej fota numer 1004. (WOW, ile już tych zdjęć tu jest ) Jubileuszowe pstryknięcie też wyszło Ci zacnie Milordzie I jeszcze 999 było dobrym wyborem. Tak trzymaj, a napewno twoje zdjęcia wprawią w osłupienie innych forumowiczów

Komentarz

104 oraz 100 sÄ… Mega Zaje*** oraz mile dla oka

Komentarz

Zamieszczone przez thooorn
              Czym Ty siÄ™ tak zachwycasz?
              Zdjęciami a niby czym Pokaż nam swoje, zgredzie
              Zdecydowanie jest się czym zachwycać, ale to normalne w 'Raf Gallery'
              A propos 999 jest bardzo zacne, ale królewną Śnieżką tego wrzutu jest zdecydowanie 1004. Incepcja piękna

Komentarz

Osz cholera. U Ciebie Rafie nie mam zamiaru się rozpisywać albowiem to co napiszę wie każdy. Wspaniałe zdjęcia, świetnie dobrane kadry i co najważniejsze przepiękna obróbka. To wszystko składa się na czystą poezję co widać na Twych zdjęciach. Mi natomiast najbardziej podoba się zdjęcie numer tysiąc. Tak jak wspominałem u kilku osób - wyraźne auto + ciekawy kadr + światło + otoczenie = Zajedwabiste zdjęcie. Idąc dalej podoba mi się 1003. 1004 głównie za groźny wygląd oraz pomysł. Mazda skąpana w słońcu powinna być jak dla mnie wyszła najlepiej.

Komentarz

Długo na to czekałem :wink: Zdjęcie 1000 świetne, ale jubileuszowym powinno być któreś z Furai. GTR Black Mask - ciężko tu zrobić coś ładnego, sam tego doświadczyłem, ale tobie udało się to wyjątkowo :wink: z czegoś niespecjalnie urodziwego uczyniłeś coś na co gapię się najdłużej z tego doładowania. A Furai w słońcu to już wogóle inna bajka

Komentarz

Witam po kolejnej przerwie Na początku bardzo dziękuję za komentarze, nie spodziewałem się, że Furai aż tak Wam się spodoba I oczywiście takiej fali pozytywnych opinii Jeszcze raz dzięki

Dzisiaj dam Wam pole do narzekań będzie nudno bo bez pędu itd ale wg mnie warto pokazać od czasu do czasu i takie zdjęcia

1006.

1007.

1008.

1009.

1010.

1011.

1012.

1013.

1014.

Pozdrawiam i do następnego

Komentarz

W zasadzie to wszystkie zdjęcia są genialne, prawie jak zawsze . Z ferrari to 1007, ujęło mnie najmocniej . A z zondą to 1011 i ten widok z za stolika i krzeseł. Może to tylko do 1009 się uczepię, bo zdjęcie ładne, ale jakoś niezbyt ciekawe.

Komentarz

Ta Honda jest niesamowita, jak ty to robisz? Ja jakoś się zabrać za to nie mogę.. xD

Komentarz

1006, 1009 i 1014 cudowne, pomysłowe, po prostu nierealne, że w GT5 można tyle wycisnąć z aparatu :O

Naprawdę, jestem pełen podziwu o0

Komentarz

Dzięki za komentarze

Zamieszczone przez DeNi
                            Ta Honda jest niesamowita, jak ty to robisz? Ja jakoś się zabrać za to nie mogę.. xD
                            Biorę aparat - cyk - i jest zdjęcie Weź się do roboty to i efekty będą

I następne zdjęcia, nie pamiętam czy któregoś już czasem nie wrzucałem, ale jeżeli tak to teraz występuje w nowej edycji

1015.

1016.

1017.

1018. To zdjęcie brało udział w konkursie Dunlopa, tym razem w innej otoczce

1019.

Pzdr.

Komentarz

To się w głowie nie mieści, jak wspaniałe są wszystkie twoje zdjęcia. Słów mi brakuje.
                              Mój kanał YT: http://www.youtube.com/user/Marki432?feature=mhee

Komentarz

Podobnie, jak kolega wyżej, mi się słownictwo wyczerpało. Piękne te zdjęcia, nie wiedziałem co mam powiedzieć . Co do Hondy, to się do niej przekonałem .

Komentarz

PracujÄ™...
                                X