Obecnie na wymianę/oddanie są
Pagani Zonda R'09
Ferrari Enzo 02
Shelby Cobra 66
Ford GT LM Race Car
Opera Performance S2000
Toyota Minolta
Audi Nouvalari Quattro
Furai Concept
Cadillac Cien
Aido LeMans Quattro
Bugatti Veyron
Jeżeli rejestrujesz się na forum tylko po to żeby dostać samochód to możesz sobie odpuścić.
PS: W końcu dorwałem Suprę z przebiegiem ponad 5k
PS2: Pilnie poszukiwane FTO z niskim przebiegiem!!
Od dziś zaczynam zbierać wszystkie auta, które tylko wygram lub zdobędę w każdy inny sposób, bo widzę, że sporo ludzi szuka tego co ja od razu sprzedaję lub wywalam z garażu
Witam potrzebuje kilku samochodów np. na puchar K- Carów, Japońskie klasyki, Światowe mistrzostwa samochodów klasycznych, Mistrzostwa europejskich klasyków, Światowe Mistrzostwa europejskich klasyków, Wyścigi Pick- upów. Proszę wysyłać zaproszenia na PSN luxus19 oddam po skończeniu wyścigu. Mogę zaproponować bmw M3, audi R8, subaryna, mustang wszystkie samochody pełen tuning
Witam wszystkich zamienił bym się na formula GT za np. na Chevrplet Corvette Z06(C2) Race Car z 63r. 544KW/1168kg (którym wygrałem zawody historik na złoto) i Gillet Vertigo Race Car 04r. 695KW/780kg lub jakimiś innymi
Pozdrawiam.
Dostałem za FREE OD UŻYTKOWNIKA rafell626 Formułę GT! Jak tylko wygram nią wszystko co się da (a da się sporo w A i B Specu) - oddam również za FREE, żeby innym pomogła!
Dostałem za FREE OD UŻYTKOWNIKA rafell626 Formułę GT! Jak tylko wygram nią wszystko co się da (a da się sporo w A i B Specu) - oddam również za FREE, żeby innym pomogła!
Skoro zamierzasz zrobić tak dobry uczynek to chętnie przyjmę Formułę GT do zaliczenia tego jednego wyścigu i przekażę ją dalej :mrgreen: Szkoda mi kasy na jedna serię wyścigów, bo pozostałe zaliczam tym co jeżdżą przeciwnicy.
Bardzo cieszy mnie że są chęci aby moja formuła "pojechała" dalej
Autko oddane bo F1 nie trawię. A kupiłem żeby po prostu zaliczyć (co i tak skończyło się na brązie). Cieszę się że nie skusiłem się na bolid Ferrari za 10 mln.
Jeszcze mam do oddania tą starą Toyotę...zapomniałem totalnie nazwy, biała, typowo rajdowy "bolid". Bodajże do historyków nie najgorsza
Witam,
na moim profilu Allegro od czasu do czasu wystawiam na sprzedaż za symboliczne 5zł auta z wysokiej półki.
Aktualnie na sprzedaż jest Redbull X2010 oraz Ford Mark IV Race Car 67’.
Oczywiście jest możliwość zamówienia auta również za symboliczne 5zł(cena zależy od samochodu i ich ilości).
Komentarz