Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Wymiana samochodów - ogłoszenia!

Zwiń
Ten temat jest zamknięty
X
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• Re: Wymiana aut

Zamieszczone przez bartek123
    No to jak tak pilnie potrzebujesz to:

psn:asgard88

Odpale ps3 specjalnie.

Chciałem Cie dodać ale pisze ze masz max znajomych.

To jutro wywale jakiegoÅ› plebsa z znajomych. :mrgreen: Ale to jutro.

Komentarz

Mam do oddania w dobre ręce Ford Fusion '10 NASCAR.
      Do pożyczenia Formula Gran Turismo. Pisać na PSN.

Komentarz

Ma ktoÅ› jakieÅ› autko z roku (do) 1979 ? Koniecznie coÅ› podchodzÄ…ce pod 800KM

Komentarz

Zamieszczone przez AroVW
          Ma ktoÅ› jakieÅ› autko z roku (do) 1979 ? Koniecznie coÅ› podchodzÄ…ce pod 800KM
          lol dlaczego az tyle koni potrzebujesz? nie lepiej mniej, a cos lzejszego? Mam Shelby Cobre 583KM przy jednej tonie wagi jak chcesz.

Komentarz

Chapparal 2J ktoś ma na wymianę lub do pożyczenia na wyścig, mogę się wymienić za Formule GT lub Ford GT40, F430 na maxa dlubane, Gallardo też na maxa, LF-A. Ewentualnie pisać propozycje ogolnie ponad 200 samochodów w garażu mam
            Kiedy pędzisz 270 km/h to co jest przed Tobą jest już historią...

A Spec - 40 level
            B Spec - 40 level
            60 x Gold
            http://www.mygranturismo.net/29102 - garaż

Komentarz

Witam
              mam na wymianę Lamborghini Miura P400 Bertone Prototype CN.0706 '67. Nowa z salonu nie używana. Mam też wiele innych klasyków tych po 20 mln kredytów. Czekam na propozycje tutaj lub PW/PSN.
              Pozdrawiam
              Edit : mam też inne klasyki więc jak czegoś potrzebujecie to piszcie na PW

A-spec 30 lvl
              B-spec 16 lvl

Komentarz

poszukujÄ™ Subaru b22

kontakt

PSN: brylant13

Komentarz

Zamieszczone przez kyjgel
                  Mam do oddania w dobre ręce Ford Fusion '10 NASCAR.
                  Jeżeli jeszcze jest aktualne to chętnie przyjmę taki podarunek tym bardziej, że do zaliczenia mam wyścigi NASCAR :wink:

Komentarz

Witam,
                    na moim profilu Allegro od czasu do czasu wystawiam na sprzedaż za symboliczne 5zł auta z wysokiej półki.
                    Aktualnie na sprzedaż jest Redbull X2010 oraz Ford Mark IV Race Car 67’.

Oczywiście jest możliwość zamówienia auta również za symboliczne 5zł(cena zależy od samochodu i ich ilości).

Zapraszam do kupna.
                    http://allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=20021006
                    http://allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=20021006

Komentarz

Witam wszystkich.
                      Poszukuje Red Bull X1 Sebastiana Vettel-a , oddam w zamian jakiekolwiek potrzebne auto.
                      Cięzko mi zdobyć go za vettel challenge, a za niewygrywanie kasy ani exp nie dają a poćwiczyć by sie przydało...

Komentarz

Za level dajÄ… bodaj 30

Komentarz

Witam. Troszkę już przeglądam forum, ale dopiero dziś jakoś wzięło mnie na napisanie.
                          Poszukuje Bmw M Power e46 (najlepiej 03), wcześniej miałem w używanych ale jak już uzbierałem pieniążki to znikła. Jakby ktoś miał na zbyciu z chęcią oddam coś w zamian.

Komentarz

Zamieszczone przez Twinsik
                            Witam. Troszkę już przeglądam forum, ale dopiero dziś jakoś wzięło mnie na napisanie.
                            Poszukuje Bmw M Power e46 (najlepiej 03), wcześniej miałem w używanych ale jak już uzbierałem pieniążki to znikła. Jakby ktoś miał na zbyciu z chęcią oddam coś w zamian.
                            Witam
                            Mam u siebie M3 '04 podrasowanÄ… do 491km. Jak coÅ› to prosze o kontakt na PW lub PSN : gacek606 jak o to autko chodzi
                            Pozdrawiam

A-spec 30 lvl
                            B-spec 16 lvl

Komentarz

Cześć. Czy ktoś ma ochotę i możliwość pożyczyć coś dobrego i pewnego na A-SPEC Historic Racing Car Cup? Oczywiście NATYCHMIAST po przejechaniu oddam! Rozumiem, że nie ilość moich pucharków świadczy o uczciwości ale to jedyne czym mogę potwierdzić, że ODDAM auto. Oczywiście potem zamieszczę tu wpis i ID osoby, która mi pożyczy (jeśli będzie tego chciała). Dziękuję.

Komentarz

Ja Ponawiam Moja Propozycje

Auta Na Wymiane:
                                - Acura NSX '91 ( z Wyscigowym Modem ) (P) *NOWA*
                                - Nissan Silvia Spec-R Aero S15 ( Z Wyscigowym Modem, Dodatkowo Tuningowana i Ustawiona Pod Drift [Sam ustawialem Kilka godz i jest naprawde swietna] ) (P)
                                - Dome - Zero Concept '78 (S)

Czekam Na Propozycje

Komentarz

PracujÄ™...
                                X