Szukam SUBARU INMPREZA COUPE 22B-STi VERSION '98 mam już jeden a potrzebuję jeszcze 2 mogę oddać 2x LOTUS CARLTON '90 359KM/5000rpm 524Nm/4000rpm Układ napędowy FR Lub HUNDAI HCD6 Concept '01 Lub 2x RUF CTR2 '96 z przebiegiem 132Km proszę o kontakt tu lub na PSN.
Miałem ostatnio na giełdzie.
Odezwij się do mnie na PSN: dudek81
ŚWIETNIE już wysłałem zaproszenie na PSN czekam na odpowiedź i na prośbę jaki samochód sobie życzysz.
A-spec- 39 B-spec- 36
D.Brown - 35 Bardzo opanowany
H.Schumacher - 32 Średnio opanowany
T.Dickerson - 31 Średnio porywczy
I.Bass - 31 Bardzo porywczy
O.Nowak - 33 50 / 50
B.Barrios - 31 Średnio opanowany
Kto pożyczyłby mi tego Jaguara co był na facebooku?
Potrzebuję go do pucharku.
Musi być Jaguar XJ13 Race Car ‘66 /do zdobycia Level 28 : Indianapolis 500 miles/ ten z Facebooka nie ma rocznika.
Zresztą tego z Facebooka nie można wysyłać.
Kto pożyczyłby mi tego Jaguara co był na facebooku?
Potrzebuję go do pucharku.
Musi być Jaguar XJ13 Race Car ‘66 /do zdobycia Level 28 : Indianapolis 500 miles/ ten z Facebooka nie ma rocznika.
Zresztą tego z Facebooka nie można wysyłać.
Wiem, ale "ten z facebooka" to chodziło mi o model. Wiem, że kilka osób przeszło Indy 500 i ma go, ale nie w tej wersji "facebookowej". :wink:
Hej wszystkim
Poszukuję Formuły Gran Turismo. Jeśli ktoś mógłby mi go pożyczyć to byłbym wdzięczny, ja posiadam w garażu sporo aut, więc mogę dać coś w zastaw. Jeśli ktoś jest zainteresowany proszę o kontakt na PW
Auta Na Wymiane:
- Acura NSX '91 ( z Wyscigowym Modem ) (P) *NOWA*
- Nissan Silvia Spec-R Aero S15 ( Z Wyscigowym Modem, Dodatkowo Tuningowana i Ustawiona Pod Drift [Sam ustawialem Kilka godz i jest naprawde swietna] ) (P)
- Dome - Zero Concept '78 (S)
Komentarz